Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar. ben 3 gündür cozuttum bugünde işe geç geldim . en yakın zamanda beni kovarlarmı acaba.... hoş kovsalarda burda benden başka kimse kalmedı. inciğinden cinciğine kadar herşeyi ben biliyorum. sıkıyosa kovsunlar he hee

günaydın..nekadar sessiz bugün burası :uhm:

2 tane armut yedim geldim,bugün izmirde kapalı ama sıkıcı bi hava var böyle havaları hiç sevmiyorum:1no2:

merhaba herkeze kızlarr....(gerçi kimse yokkk ama:umursamaz:)

dün akşam yaptım yine yapacağımı ayyy valla ye ye diyince bende yiye yiye cıvıttım yine

dün gündüz menümü yamıştım ama toparlşayayım yine...
sabah ....6 tane falan kayısı yemiştim
öğlen ..... 1 kepçe mercimek çorbası
terbiyeli köftenin sadece köftelerinden sususz olarak 6 tane falan yemiştim.
akşam ise....meksika dürümü yedim....((((ya dün akşam bi müşteri geldi mağzaya ay karar veremiyorlar bi türlü deli oldum saat 9 oldu ışıkları bile lloş duruma getirdim yok anam aaa ne görgüsüz insanlar var....
artık sonuna gelmişiz kart çekcez hala karısı yok siyah beyaz olandan olsun değiştirelim demezmidelikafaduldendelikafadulden yoookkkk dedim bu saatten sonra değiştiremeyiz artık dedimnaniknanik kadında şaşırdı aaaa insanı çileden çıkarırlar heee...aldığıda 1000 lira bişi..(yani allah bereket versinde seramikte 1000 lira bişi değil) yani sanki 3-5 dairelik bi iş saatlerce uğraştırdı yaa....valla değiştirmedim geçtim kartı..kibar oldukça tepene çıkıyorlar yaaadelikafadulden

ee saat oldumu 21.15 zorla çıktık mağzadan..dışarda biş yeriz dedik ..girdik ekere..off oranında mexika dürümü harikadır...lavaş arası minik minik et sote gibi acılı bişi..yedim gittiii...ekmeksiz tabi..lavaşa sarılı yaaa ama yinede saat bunu yemem için geç bi saatti:mymeka:evdede yemek yoktu napim bişi yemek zorundaydım..bide eve gittim taze fasulye yaptım 10 dan sonra(bu akşam için)
ayyy bazen çalışmak çok zorrrr geliyoooo-tatlicadiarzu-özellikle geç saatte işten çıkıncaa...........

bu sabah kahvaltıda sadece karpuz ve 2 parça peynir yedim....zaten sabah hala tok gibiydim vallaakaydirigubbakcemile3 o dürümden sonra ...............................

tünaydınlar .

kızım tercihlerini onaylattık geldik ... hayırlısı olsun artık ........

kıslar ben dr. gidiyorum ...sonuçları göstermeye .....

bügün kaynımlar gelmiş ankaraya . bize gelebilirler kalabilirlarde yarım cuma eger ben olmaasam takım size emenet çünkü yarın öyleden sonrada kızımın dişçi konturolü var .

takım size emenet ona göre ha ...

yazercim menün pek diyet menüsü olmamış ayrıca 4 gündür ortalarda yoksun haberde vermemişin .. sonra gelipte beni neden listeye yazmadınız deme ...:1closedeyes:
sana takımma deneme haftana başlarken uyarmıştık . bildirimi bile saat 2 de yapmışın ..... bu takıma girmek elinde, ben takım kaptanı olaraktan size söz verdim diye kendimi bile listeye yazmıyorum . ama paylaşımın böyle devam ederse listeye yazmayacagım canım misafir olarak takılırsın okey ...vereliniortak
gece gece beni güldürdün Allah da seni güldürsün emiiiiiiiiiiiiiii :roflol: :roflol: :roflol: koptum koptummmm :roflol:
kıs sen baya geçmişe dalmışın .....:1ninca:

tamam aebenciğim sen hiç nerak etme takım bize emanet bu sefer hata yapmıycam sözzzz.opuyorumnanaktan

günaydın..nekadar sessiz bugün burası :uhm:

2 tane armut yedim geldim,bugün izmirde kapalı ama sıkıcı bi hava var böyle havaları hiç sevmiyorum:1no2:
hım sabah bende giremedim k.k. ya açılmıyordu .....
kaydirigubbakcemile3 sende vur deyince öldürmüşün oyol .....naniknanik

ben kaçar kıslar ....a.s.

nilü ay o müşterin bende olabilirdim ,bende çok kararsızımdır .vede çok seçici ..-tatlicadiarzu-
ama seni o satete kadar aç bırakmazdım kıs...ısmarlar beraber yerdik ..:1shok::roflol::roflol:

BENDE BUGÜNDEN ıTıBAREN MENÜLERıMı YAZAYIM ARTIK .

SABAH ıŞE GEÇ GELDıM SONRA BANKAYA FALAN GıTTıM KAHVALTI YAPAMADIM

öğlen
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
3 adet köfte
yoğurt
salata

herkese merhabalar..
kızlar ben p.tesi üye oldum ve diyete başladım..80-89 kilo aralığındayım ve o gruba girdim..kk resmen bir deniz ben de kendimi kaybettim:)..sürekli bişeyler okumaktan gözlerim kayıyor artık:)cuma yarışmalarında yer alabilmek adına bir takıma mı üye olmak gerekiyor..Mezun vermeden yeni üye alınmasın gibi şeyler de okudum bazı topiklerde kafam karıştı açıkçası...
açıklama yapabilen olursa çok sevinirim çünkü ben de yarışmak istiyorum..

her takımda 12 kişi olma şartı var canım . ondan belki öyle bişey okumuş olabilirsin. . takımlar üye eksiği bulunduğu takdirde yeni üye alımı yaparlar canım.

selamlar kızlar bi bakıp kaçaçam hemencik kütahyadan misafirim var ortalıkta yokum yanı bikaç gun yarın gelemessem kusura bakmayın pc olan oda misafirler uyayacak aynı yazarsınız benı optum hepinisi kusura kalmayın fırsat olursa ugrarım

nilü ay o müşterin bende olabilirdim ,bende çok kararsızımdır .vede çok seçici ..-tatlicadiarzu-
ama seni o satete kadar aç bırakmazdım kıs...ısmarlar beraber yerdik ..:1shok::roflol::roflol:

ya bende çok kararsızımdır ama karşımdaki insanı bıktırmam inanki.zaten 10 keredir geliyorlardı bakıp bakıp gidiyorlardızaten....ay şimdi yine kocası geldi yerler koyu olsun diye değiştirdik.
.anacım bunlara ürünü gönderene kadar 1000 kez değiştirmezse iyidir...
neler var yarabbim ne karasız insanlar.....yani bu normal değildi...ışıklar loş olmuş hala rahat rahat oturuyoo..illa kovulmayı bekliyo mağzadan....ne bilim kız sen gelsen başım üstünde yerin var...canım sen çok aklıbaşında olgun ve dolgun birine benziyon :roflol::roflol:

hımmm buarada öğlen 3 kepçe yayla çorbası içtim(çoook nefisti)))
bir tabak salata yedim....(domatez marul salatalık taze soğan karışık).cokacimcoook
afiyetolsun.................

bugün internet bağlantılarında bi problem vardı giremedim kızlar şimdi eşim gelince yaptırdım :) geçmişi okudum ama pek gelen giden olmamış. Aebencim Allah yardımcınız olsun inşallah güzel bi okulu kazanır.Nazlıcım anlattığın kadarıyla sen o şirketin numberone elemanısın yay kendini yat anam kimse çıkaramaz seni hoş çıkarsalarda kurtulmuş olursun baksana maaşları vermiyolarmış. Bizimkide vermiyodu bugün tazminatımın 2. taksidini zorla alabildim. Zor ya bu şirketlerle uğraşmak zor valla. Çalışırken canım gülüm olduğun insanlar çıktıktan sonra pençelerini çıkarıveriyolar. Özellikle personel veya insan kaynakalrında çalışanlar hiç tanımıyolar seni valla :) ben bunu bilir bunu söylerim.

Merhaba kızlar bugün evde yoktum ancak yazabiliyorum kusuruma bakmayın.

Menüm
Sabah
3 ince dilim organik tam buğday ekmeği
Öğle: Tavuk şakşuka ve ayran
Ara : Lıght süt ve bitter çikolata :) % 70 oranında kakaosu tabi
Akşam
1 tabak taze fasulye yemeği ve ayran...
Şimdi ara öğün olarak 2 minik armut ve 1 adette küçük nektarin yedim.
ıyi akşamlar sabah inşallah hayırlı haberler veririz birbirimize :)

sabah yoğurtla müsli yedim
ara öğünde dışardaydım
öğle tavuk şiş
ara öğün dışardaydım
akşam yoğurtla müsli yedim iki bardak yeşil çay içtim gün boyu da 2.5 ltreden biraz fazla suyumuda içtim ...
tatil alışverişim benim hep uzun sürer ondan akşamları yazıyorum..
yarında çıkıcam alışverişe azda etlike gidicem

iyi akşamlar yazercim gelip giderken arada geçmişide okumalısın bence gerçi şimdi çıktın geldiğinde bu yazıyıda görmiyeceksin gibime geliyora.s aebnin sana bi uyarısı olmuştu dikkate almanı tavsiye ederim cnma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…