yazercim menün pek diyet menüsü olmamış ayrıca 4 gündür ortalarda yoksun haberde vermemişin .. sonra gelipte beni neden listeye yazmadınız deme ...:1closedeyes:merhabalaar kızlaar
ben de ayın 25 inde tatile çıkıcam tatilden önce alışveriş için hep dışarı çıkıyorum.
bu sabah kahvaltıda 2 dilim peynirli börek yedim birazcıkda reçel yedim kepekli ekmekle
arada bir kase dut
öğle yemeği mercimek çorbası semizotlu yoğurt
ara öğün yiyemedim alışverişdeydim
akşam yemeğimi maalesef 9 da yedim bi kase mercimek çorbası ve bir kase yoğurt içine kepekli kraker attım ..
bugün öğleden önce cd ile spor yaptım.
........................................................
haftayada regl dönemim olcak o zamanda pirinç lapası yapmayı düşünüyorum inşallah..
kıs sen baya geçmişe dalmışın .....:1ninca:gece gece beni güldürdün Allah da seni güldürsün emiiiiiiiiiiiiiii :roflol: :roflol: :roflol: koptum koptummmm :roflol:
tünaydınlar .
kızım tercihlerini onaylattık geldik ... hayırlısı olsun artık ........
kıslar ben dr. gidiyorum ...sonuçları göstermeye .....
bügün kaynımlar gelmiş ankaraya . bize gelebilirler kalabilirlarde yarım cuma eger ben olmaasam takım size emenet çünkü yarın öyleden sonrada kızımın dişçi konturolü var .
takım size emenet ona göre ha ...
gece gece beni güldürdün Allah da seni güldürsün emiiiiiiiiiiiiiii :roflol: :roflol: :roflol: koptum koptummmm :roflol:
hım sabah bende giremedim k.k. ya açılmıyordu .....günaydın..nekadar sessiz bugün burası :uhm:
2 tane armut yedim geldim,bugün izmirde kapalı ama sıkıcı bi hava var böyle havaları hiç sevmiyorum:1no2:
kaydirigubbakcemile3 sende vur deyince öldürmüşün oyol .....naniknanikmerhaba herkeze kızlarr....(gerçi kimse yokkk ama:umursamaz:)
dün akşam yaptım yine yapacağımı ayyy valla ye ye diyince bende yiye yiye cıvıttım yine
dün gündüz menümü yamıştım ama toparlşayayım yine...
sabah ....6 tane falan kayısı yemiştim
öğlen ..... 1 kepçe mercimek çorbası
terbiyeli köftenin sadece köftelerinden sususz olarak 6 tane falan yemiştim.
akşam ise....meksika dürümü yedim....((((ya dün akşam bi müşteri geldi mağzaya ay karar veremiyorlar bi türlü deli oldum saat 9 oldu ışıkları bile lloş duruma getirdim yok anam aaa ne görgüsüz insanlar var....
artık sonuna gelmişiz kart çekcez hala karısı yok siyah beyaz olandan olsun değiştirelim demezmidelikafaduldendelikafadulden yoookkkk dedim bu saatten sonra değiştiremeyiz artık dedimnaniknanik kadında şaşırdı aaaa insanı çileden çıkarırlar heee...aldığıda 1000 lira bişi..(yani allah bereket versinde seramikte 1000 lira bişi değil) yani sanki 3-5 dairelik bi iş saatlerce uğraştırdı yaa....valla değiştirmedim geçtim kartı..kibar oldukça tepene çıkıyorlar yaaadelikafadulden
ee saat oldumu 21.15 zorla çıktık mağzadan..dışarda biş yeriz dedik ..girdik ekere..off oranında mexika dürümü harikadır...lavaş arası minik minik et sote gibi acılı bişi..yedim gittiii...ekmeksiz tabi..lavaşa sarılı yaaaama yinede saat bunu yemem için geç bi saatti:mymeka:evdede yemek yoktu napim bişi yemek zorundaydım..bide eve gittim taze fasulye yaptım 10 dan sonra(bu akşam için)
ayyy bazen çalışmak çok zorrrr geliyoooo-tatlicadiarzu-özellikle geç saatte işten çıkıncaa...........
bu sabah kahvaltıda sadece karpuz ve 2 parça peynir yedim....zaten sabah hala tok gibiydim vallaakaydirigubbakcemile3 o dürümden sonra ...............................
herkese merhabalar..
kızlar ben p.tesi üye oldum ve diyete başladım..80-89 kilo aralığındayım ve o gruba girdim..kk resmen bir deniz ben de kendimi kaybettim:)..sürekli bişeyler okumaktan gözlerim kayıyor artık:)cuma yarışmalarında yer alabilmek adına bir takıma mı üye olmak gerekiyor..Mezun vermeden yeni üye alınmasın gibi şeyler de okudum bazı topiklerde kafam karıştı açıkçası...
açıklama yapabilen olursa çok sevinirim çünkü ben de yarışmak istiyorum..
nilü ay o müşterin bende olabilirdim ,bende çok kararsızımdır .vede çok seçici ..-tatlicadiarzu-
ama seni o satete kadar aç bırakmazdım kıs...ısmarlar beraber yerdik ..:1shok::roflol::roflol:
sabah yoğurtla müsli yedim
ara öğünde dışardaydım
öğle tavuk şiş
ara öğün dışardaydım
akşam yoğurtla müsli yedim iki bardak yeşil çay içtim gün boyu da 2.5 ltreden biraz fazla suyumuda içtim ...
tatil alışverişim benim hep uzun sürer ondan akşamları yazıyorum..
yarında çıkıcam alışverişe azda etlike gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?