selam herkeze...
hayırlı cumalar....
kilom 66.5 kızlar...
dün yediklerimi yazmıştım
akşam ise sadece 1servis kaşığı taze fasulye yedim
karpuz faşlan yemedim sabah tartılacağım diye:):)
allahtan kilom aynı...
bu sabah erkenden kalktım puaça yaptım kızlar 1tane yedim peynirli...
sabah sıcak sıcak işyerine getirdim herkez nezaman yaptın diyo)))))akşam 8 lerde işten çıkınca ....
ya maşşallah diyin herzaman getirrim ben didimmm:lepi:
kolay puaçaydı mayasız hemencecik yapıverdim..hazırlanana kadarda pişti zaten:)
Nazlıcım % hesaplayamadım ama tam çıkmadı sanki sana zahmet canım sen yaparmısın...
Bu arada Azracım ben kahvaltıdaydın kontrol edemedim. Nazlıcım halletmiş o işi çalışkanlığı ile...
ohhh hamarat arkadaşım benim hihoyyythihoyyyt
yanında çalışanları böyle güzel jestlerle mutlu etmen ne güzel ya gerçekten çok incesin eferimmm nilüyeeesositosositosositosositosositososito
Nazlım sen buralardasın sana sorayım Aabenimde gelir okursa onunda cevabını bilmek isterim. Montiye göre iyi mi haftada 500 gram sence yoksa biryerlerde bir yanlış mı var az mı kilo kaybediyorum canım???
bende kitaplarını alıp okuyacağım özgeciğim. çok güzelmiş kitaplarıda.
2. Filim yanlış hatırlamıyorsam aralıkta vizyona girecekmiş canım.
süper bi film kızlar ondn öte kitaplarıbende kitaplarını alıp okuyacağım özgeciğim. çok güzelmiş kitaplarıda.
2. Filim yanlış hatırlamıyorsam aralıkta vizyona girecekmiş canım.
listen tamam azracığım sorun yok canım.
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
teşekkürler canım.....
aynı şehirde olsak sizide bir hafta sonu missafir etmek isterdim..ayy ne zavkli geçerdi..ben çok seviyorum pasta börek pauaça yapmayı..e bide bayan bayana ohhhhhihoyyythihoyyyt
ama yemekli misafir çok zor oliyyy ..hele adamlarda oldumu offfff
açık sözlüyümdür genelde...napim pek sevmiyorum öyle oturmaları...bayan bayana cıvıtıyoz falan filan çok eğlenceli geçiyor....ahhh ahhh keşke yakın olsak:umursamaz:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
teşekkürler canım.....
aynı şehirde olsak sizide bir hafta sonu missafir etmek isterdim..ayy ne zavkli geçerdi..ben çok seviyorum pasta börek pauaça yapmayı..e bide bayan bayana ohhhhhihoyyythihoyyyt
ama yemekli misafir çok zor oliyyy ..hele adamlarda oldumu offfff
açık sözlüyümdür genelde...napim pek sevmiyorum öyle oturmaları...bayan bayana cıvıtıyoz falan filan çok eğlenceli geçiyor....ahhh ahhh keşke yakın olsak:umursamaz:
ama saat 10:48 ki kızlar
100.8 den 100e düşmüşüm bende
günaydın 6.takımın fıstıkları,topiğinizi ara ara takip ediyorum,artık nerdeyse herkesi tanıyo gibiyim,yazmak bugüne kısmetmiş,bana göre k.k nın en cana yakın,en sıcak ve paylaşımı en çok olan takımısınız,bayılıyorum hepinize,özge,nilüfer,naz,ref,yumuk,asi,küto , maytap ve tabiki aeben hepinizi tanımadan çok sevdim,melek i zaten tanıyorum,70-79 grubunda beraberdik,hepinize bol güneşli ışıltılı bi gün diliyorum ve öpüyorum kocamanopuyorumnanaktan
evet canım ama ben okuduğum kitabın filmini izlemeyi yahut izlediğim filmin kitabını okumayı sevmiyorum .
çünkü hayal kırıklığına uğruyorum. Benim betimlemelerle hayal dünyamdaki karakterler filmdekinden çok daha farklı oluyor.
ama 2. sni de çok merak ediyorum açıkçası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?