Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam herkeze...
hayırlı cumalar....
kilom 66.5 kızlar...

dün yediklerimi yazmıştım
akşam ise sadece 1servis kaşığı taze fasulye yedim
karpuz faşlan yemedim sabah tartılacağım diye:):)
allahtan kilom aynı...
bu sabah erkenden kalktım puaça yaptım kızlar 1tane yedim peynirli...
sabah sıcak sıcak işyerine getirdim herkez nezaman yaptın diyo)))))akşam 8 lerde işten çıkınca ....
ya maşşallah diyin herzaman getirrim ben didimmm:lepi:
kolay puaçaydı mayasız hemencecik yapıverdim..hazırlanana kadarda pişti zaten:)

ohhh hamarat arkadaşım benim hihoyyythihoyyyt

yanında çalışanları böyle güzel jestlerle mutlu etmen ne güzel ya gerçekten çok incesin eferimmm nilüyeeesositosositosositosositosositososito

Nazlıcım % hesaplayamadım ama tam çıkmadı sanki sana zahmet canım sen yaparmısın...
Bu arada Azracım ben kahvaltıdaydın kontrol edemedim. Nazlıcım halletmiş o işi çalışkanlığı ile...

6.takım 113. etap sonuçları

kütahya ( 79,0 / 79,0 / 0,00 / 0,00 % )
referans (74,7 / 74,2 / 0,5 / 0,67 % )
Naz ( 57,0 / 57,0 / 0,00 / 0,00 % )
mmmf27 ( 60,4 / 60,4 / 0,00 / 0,00 % )
yumukum (74,0 / 72,0 / 2,0 / 2,70 % )
ozgekrd ( 71,5 / 71,4 / 0,1 / 0,14 % )
klementine ( 72,5 / 72,5 / 0,00 / 0,00 % )
nilüfer 79 ( 66,5 / 66,5 / 0,00 / 0,00 % )

6. TAKIM TOPLAM KİLO ( 555,6 / 553 / 2,6 / 0,47 % )

evet kızlar buda bizim listemiz. siz bir kontrol edin bakalım sonrada 8. takıma göndereyim.

Yumukçum bu arada geç oldu ama vişne cır cır yapıyormu demişsin yok canım yapmıyor nerdeeeeeeeee___??? Kusura bakma çok geç cevapladım:)

Nazlım sen buralardasın sana sorayım Aabenimde gelir okursa onunda cevabını bilmek isterim. Montiye göre iyi mi haftada 500 gram sence yoksa biryerlerde bir yanlış mı var az mı kilo kaybediyorum canım???

ohhh hamarat arkadaşım benim hihoyyythihoyyyt

yanında çalışanları böyle güzel jestlerle mutlu etmen ne güzel ya gerçekten çok incesin eferimmm nilüyeeesositosositosositosositosositososito

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

teşekkürler canım.....
aynı şehirde olsak sizide bir hafta sonu missafir etmek isterdim..ayy ne zavkli geçerdi..ben çok seviyorum pasta börek pauaça yapmayı..e bide bayan bayana ohhhhhihoyyythihoyyyt
ama yemekli misafir çok zor oliyyy ..hele adamlarda oldumu offfff

açık sözlüyümdür genelde...napim pek sevmiyorum öyle oturmaları...bayan bayana cıvıtıyoz falan filan çok eğlenceli geçiyor....ahhh ahhh keşke yakın olsak:umursamaz:

Nazlım sen buralardasın sana sorayım Aabenimde gelir okursa onunda cevabını bilmek isterim. Montiye göre iyi mi haftada 500 gram sence yoksa biryerlerde bir yanlış mı var az mı kilo kaybediyorum canım???

BENCE HAFTADA 500 GRAM VERMEN NORMAL CANIM. İLERLEYEN HAFTALARDA DAHA ÇOK VERECEĞİNE EMİNİM TATLIM.opuyorumnanaktan

bende kitaplarını alıp okuyacağım özgeciğim. çok güzelmiş kitaplarıda.
2. Filim yanlış hatırlamıyorsam aralıkta vizyona girecekmiş canım.

evet canım ama ben okuduğum kitabın filmini izlemeyi yahut izlediğim filmin kitabını okumayı sevmiyorum .
çünkü hayal kırıklığına uğruyorum. Benim betimlemelerle hayal dünyamdaki karakterler filmdekinden çok daha farklı oluyor.
ama 2. sni de çok merak ediyorum açıkçası :)

bende kitaplarını alıp okuyacağım özgeciğim. çok güzelmiş kitaplarıda.
2. Filim yanlış hatırlamıyorsam aralıkta vizyona girecekmiş canım.
süper bi film kızlar ondn öte kitapları
ikinci film 20 kasımda vizyonda iple çekiyoruuz:asigim:

listen tamam azracığım sorun yok canım.

teşekkürler.........a.s.

ahh keşke canım ya ne güzel olurdu...
ben mutfakta yapılan muhabbetleri çok severim hem rahat rahat sigara içebiliyoruz mutfakta

EVET KEŞKE HEPİMİZ AYNI ŞEHİRDE OTURUYOR OLSAYDIK NE GÜZEL OLURDU. NİŞANLIM 2 SENE BURSADA ÇALIŞTI AMA YANINA GELMEK NASİP OLMAMIŞTI OZAMAN İNŞALLAH BİRGÜN YOLUM DÜŞER BURSAYADA GELİRİM SENİ ZİYARETE . BİZDE YENİ EV DÖŞEYECEĞİZYA GELEYİMDE SENİ DELİ EDEYİM BİRAZ GECE 11 E KADAR OTURAYIM DÜKKANDA delikafadulden

bende kuzuların sessizliğini okumuştum tam kitabı bitirdim soluksuız 2 gün sonra tavde vermöişlerdi seyretmiştim ben seviyorum hatta aşkımemnunun kitabını alıp okumak isterim ama 90 sayfaymış 1 saatte okunur dizide cıvıtıyolar sanırsam

günaydın 6.takımın fıstıkları,topiğinizi ara ara takip ediyorum,artık nerdeyse herkesi tanıyo gibiyim,yazmak bugüne kısmetmiş,bana göre k.k nın en cana yakın,en sıcak ve paylaşımı en çok olan takımısınız,bayılıyorum hepinize,özge,nilüfer,naz,ref,yumuk,asi,küto , maytap ve tabiki aeben hepinizi tanımadan çok sevdim,melek i zaten tanıyorum,70-79 grubunda beraberdik,hepinize bol güneşli ışıltılı bi gün diliyorum ve öpüyorum kocamanopuyorumnanaktan

ama saat 10:48 ki kızlar
100.8 den 100e düşmüşüm bende

yaserciğim aebenciğiminde dediği gibi paylaşımın gerçekten çok az bize bol paylaşımda bulunabilecek biri lazım sen şimdi birde tatile gideceksin. ozaman paylaşımın hiç olmayacak. sen bir tatiline git gel ondan sonrada paylaşımını arttır canım. ondan sonra takımdaki arkadaşlarda onay verirse yazarız seni listeye. ama bu kadar az paylaşımla seni şuanda yazamam listeye.opuyorumnanaktan

evet kirazcığım seni ara ara aşağıda görüyorum. konuk sanatçı olarak arada gelip takımımıza yazabilirsin canım . herkese takımımızın kapıları açık.

ben filmini izlemedim daha özgeciğim ben filmi izlemektense kitaplarını alıp okuyacağım kitap okumayı daha çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…