Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bak nilü refimin tespitleri dogru olmuş . ben tatile gitmeden düşük kl. 10 günde 3 kilo vermiştim ama sadece kasve sudan iberetmiş oda hemen geri geliyor ..... kendini aç gezmeye ve ögünleri meyveyle getiştirmye alıştırma sakın özellikle kavaltıyı sonra tıkanır bi kiloda kalirsın bak biz o köprülerden çok geçtik güzelim seninde takılmanı istemem ve böyle verilen kilolar çok çabuk yerine dönüyör . dikkat ...vereliniortak
slm seksü hatunlar ne yaparsınız,
refim nassın repçi refe rep verem didim sona gel dedi ...
hayal cadısı takımıda tatile çıkarttınız ...:a015: nerelerdesiniz kıs ......:1hug:

ay ben geri almak istemiyorum verdiğim kıloları....çok dikkatli gideceğim inşallah almammm...sabah kahvaltımı yaparım..
geçiştirme yok:ecrin_bebek:

kızlarrr acil yardım edin bana ben coştum yine benim şu pis boğazım durmuyor hiç. birtürlü diyet moduna giremedim dövün beni falakalara yatırın beni sonra ver allahım ver. ayyy ne olacak benim halim böyle....

Nazlıcım çok canın çekiyorsa kokla yiyecekleri ben öyle yapıyorum dene bak inan işe yarıyor.

Nilücüm artık tam ve güzel bir kahvaltı yapar ve geri almaz kiloları sana güveniyoruz canım...

Hayal cadısı nereye gittin çok yeme sakın haa yakandayızzzzzzz

hoşbuldum tatlim :) :sm_cool:

Nazlıcım çok canın çekiyorsa kokla yiyecekleri ben öyle yapıyorum dene bak inan işe yarıyor.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

hadi yaaa.:roflol:
işe yarıyorsa bende kokliciğiimmmm:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

kızlar selam
bugün 2 arkadaşım işten çıkartıldı ki birisi gerçekten şok etkisi yarattı bende
hala inanamıyorum

selam kızlar tatilden yeni döndüm yani azönce :) geldiğim gibide burayı açtım nasılsınız?

nuroo hoşgeldin kıs oh oh tatil yaramış valla az kilo alaydın bacım sonra vermesi zor oluyokaydirigubbakcemile3 gerçi sana diyorum ama ben 10 günlük tatilden dönüşte fıçı gibi olmazsam iyi:roflol:
yumukum tabrıklerrrrrr ardı bol olsun inş.

tşekkürler kızlar inş. cuma gününe güzel bi kio vermeyi amaçlıyorum:lepi:

bugün yediklerim eleştirilere hazırım:tomato::tomato:

sabah 2 minik yeşil elma
1 soda
öğlen 1 grissini
1 minik armut
akşam
1 tabak vişne
2 top dondurma

bukadar şimdilik gece de bi armut daha yerim eğer nefsime yenik düşmessem bugünü böyle atlatmayı planlıyorum tatile az kaldı 70 olmam lazımdelikafaduldendelikafadulden

nazlım farkındayım bende tam diyecektim senin menülerin neden yok diye .. topla kendini konuş kendinle daha öncede yaptım sen bu kaçamakları sana pahalıya patlıyor hep . kacaman 2 kilo aliyosun kendi tek tar 60 düşün eleştir kendini .....lmaz:
kızlar selam
bugün 2 arkadaşım işten çıkartıldı ki birisi gerçekten şok etkisi yarattı bende
hala inanamıyorum
:gitme: genemi niyeki ne güzel 3 gede vardı :sinifsinif:
bu gidişle olursun yumukum ama seni uyarayım yagdanmı erirsin yoksa kastan sudan mı bilmem ...:1ninca::kedi:tatildede aç vucud yedigini depolar ,açlık kırizinden sonra benden demesi ..lmaz:

bende menümü vereyim ..

sabah
yarım şeftali ..

kavaltı .
3dl. ekmek ----.zeytin ezmesi -------az marmelat şekersiz.

ara.
1 kase kiraz. 1.çy. br. süt.

öylen .
1 parça tavuk --- cacık .. 1 kase çorba ...

ara
10 kiraz 2 kayısı . 1.çy. br. süt.

akşam .
5 kş. yeşil fasulye---2 kaş.kısır katılmış yeşil salata ....... 1 kp.çorba. --- 1 dl. peynir ..

ben burda yemek göremedim yumukum bu yaptığınla tatilde alacağın 2 kilo4 kilo olur haberin olsun:mymeka:

Yumukum Aabenime ve Maytabıma % 100 katılıyorum canım böyle gitmemeli senin menü doğru değil bencede...

Aabenim senin menü hakikaten süper olmuş bugün.
Ben akşam yemeğinde 1 tabak spagetti makarna 8 dk. pişirilmiş :)
Cacık ve domates salatalık

kızlar merak etmeyin eşim zorla dürterek çeyrek ekemk arası sosisli yumurta yedirdi banakaydirigubbakcemile3 bi trip yaptı bana sen yemezsen bende yemek yemiyorum artık diye yemek canı istemedi sandviç yap birlikte yicez diye zorlayınca çeyrek ekmekte kendime yaptım :lepi:

bu arada vişneye bitiyorum ama ne zaman yesem 2 saat demiyor cırcırkafamçokkarıştı sizdede aynı etkiyi yapıyormu refii sende yemişsin bugün sanada oldumu

merhabalaar kızlaar
ben de ayın 25 inde tatile çıkıcam tatilden önce alışveriş için hep dışarı çıkıyorum.
bu sabah kahvaltıda 2 dilim peynirli börek yedim birazcıkda reçel yedim kepekli ekmekle
arada bir kase dut
öğle yemeği mercimek çorbası semizotlu yoğurt
ara öğün yiyemedim alışverişdeydim
akşam yemeğimi maalesef 9 da yedim bi kase mercimek çorbası ve bir kase yoğurt içine kepekli kraker attım ..
bugün öğleden önce cd ile spor yaptım.
........................................................
haftayada regl dönemim olcak o zamanda pirinç lapası yapmayı düşünüyorum inşallah..

gece gece beni güldürdün Allah da seni güldürsün emiiiiiiiiiiiiiii :roflol: :roflol: :roflol: koptum koptummmm :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…