HoŞgeldİn nurhayatÇıĞım nasılsın .
hoşbuldum nazlıcım iyiyim valla:)) insan tatile giderde kötü olurmu hiç dimi :))) yanlız sarhoş gibiyim 17 saatlik yoldan geldim hiç uyumadım.Burası bana bağımlılık yapmış yaws :) sen nasılsın?
abencim canım bana liste görevi vermek istemişsin ama ben yapmayı bilmiyorum nasıl bir liste yapacağız...??nereye göndereceğiz...ben yüzde hesabınıda bilmiyorum ...
yani yapmayı isterim evt exeli kullanıyorum ama nasıl bir liste hazırlayacağım ??kesin yanlış olur diye düşünüyorum ama ayrıntısıyla anlatırsan yaparım :lepi:
gelirim canım sizde gelin arada diyecem ama bizim takımda pek insan olmaz
ayrıca cuma günü allah kolaylık versin yardımcı olacağım birşey olursa seve seve yardım ederim hepinize nede olsa kardeşiz
kızlar bugün yediklerim şöyleee.....
sabah 2 kayısı
ara....3 kayısı
öğlen...nedense hiç karnım acıkmamıştı ama yiyem dedim
1 kepçe mercimek çorbası
terbiyeli köfte vardı böyllee bilye gibi köfteler oluyor ya o köftelerden sadece 5 tane
2 parça köarpuz
ya patlamak üzereyim buarada kendimi okada çok yemiş hissediyorum ki..sanki ekmek yemişcesinede moralim bozuk yediklerime...
aslında hiç acıkmamıştım ben yemeseydimde olurdu......
neden böyle şişkin hissediyorum acaba .....
akşam yemeyeceğim yaaaa...kilom oynamıyor tabi meyveyle besleneceğim demiştim ama öğlen yedim işte ...hemde acıkmadığım halde...offfff.....
evet canım bebelerim büyük kızım okuyor küçümlerde yeni ögreniyor . bende güzel okurum zamanında okulunada gitmiştim ... rabbım KUR AN okumayı en önemliside hayatımıza uyarlamayı herkese nasip etsin :Saruboceq:Merhaba kızlar ancak bebeişi uyutup gelebildim şimdide gidip ders yapmalıyım bütünlemelere az kaldı ama bu hayat koşturmacasında hiçbirşey yapamadımAabencim senin bebeler kuran okuyor haa Allah Razı olsun ki sizden onlara böyle bir fırsat sundunuz. Maşallah bebişlere...
Umarım herkes iyidir kızlar hepinizi öptüm arada bakarım ders yaparken. Özgecim sen nasıl bir diyet uyguluyorsun canım az kaldı devirirsin inşallah 71 de.
Bu Gün neler yadim
Sabah: 1 armut
30 dk. sonra 3 ince dilim tam buğday ekmeği
domates salatalık zeytin ezmesi ve az böğürtlen marmelatı şekersiz tabiki...
Ara: 1 tabak vişne
Öğle: Salata , cacık ve fırınlanmış tavuk...
canım zor degil tek başınızada yapmıycaksınızki biz burdayız ...ögrenmeniz amcıyla ..kaydirigubbakcemile2abencim canım bana liste görevi vermek istemişsin ama ben yapmayı bilmiyorum nasıl bir liste yapacağız...??nereye göndereceğiz...ben yüzde hesabınıda bilmiyorum ...
yani yapmayı isterim evt exeli kullanıyorum ama nasıl bir liste hazırlayacağım ??kesin yanlış olur diye düşünüyorum ama ayrıntısıyla anlatırsan yaparım :lepi:
hoş geldin nurooooooŞenizselam kızlar tatilden yeni döndüm yani azönce :) geldiğim gibide burayı açtım nasılsınız?
merhaba ilter...teşekkürler..:1hug:merhaba kardeş takım nasılsınız
bak özkem yollar sana exel dostasını merek etme kolaycanım ben sana excel dosyasını yollarım ki zaten sadece oraya kilolaları yazıyorum o kadar formülleri hazır dosyanın...
yumukcum çok tebrik ediyorum seni bende bi oynayabilsem yerimden 71leri bir devirebilsem offf offfffmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
yok canım okadarını biz yaparız ama sizlerde ögrenseniz iyi olur ...:1hug:tammam özgecim ...sen yollada benim neyapacağımıda yazarrsan sevinirim canım benim yaaa..kardeş takımamı kopyalıcaz napcaz valla bak bi hata yaparsam çok üzülürüm sonra.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?