Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

hoşgeldin canım aşağıdan okuma yukarıuda çık yaz bişeyler biz paylaşım canavarıyız:)))))))
çıkarım maytabım,ayrıca bilmezmiyim paylaşım canavarı olduğunuzu,oku oku bitmiyo bazen

Kirazcım bende arar ara gördüm seni sende kendinden bahset canım bizde seni tanıyalım :) ara ara sende katıl konuşmalarımıza seviniriz:) öptük seniiiiii
refim bahsedeyim canım,27 yaşındayım,bekarım,çorumluyum,9 yıldır aynı işyerinde çalışıyorum muhasebeci olarak,veeee ilkokul hariç kendimi bildim bileli diyet yapıyorum,zamanında çok güzel kilolar verdim ama hepsini geri aldım,şimdi daha bilinçli yapıyorum,çok şey öğrendim k.k dan ve sizlerden
aeben, Dora+, kirazz_z, Naz+, olu_gelin, referans+

hoş geldin hemşom ........

kiraz neden takıma sürekli yazmıyorsun .....

aebenciğim siz istedikten sonra yazarım tabikide

Kirazcım bende seninle aynı yaştayım 8 yıllık evliyim 2 yaşında bir bebeişim var Kalite Yöneticiliği yapıyorum fakat tam 1 hafta önce işten kovuldum malum kriz:)) işte böyle aynı zamanda da okuluma üniversiteye devam ediyorum canım...

refim işten ayrıldığını biliyorum canım,inşallah hakkında hayırlısı olur,umarım çok daha güzel bi iş bulursun,8 yıllık evlisin ha,valla ben evde kaldım galiba,oğluşunuda bırakamıyosun dimi,bildiğim kadarıyla annende rahatsız,acil şifalar diliyorum,en kısa zamanda herşey yoluna girecektir canım sen gönlünü ferah tut

bende kendimi tanıtayımmı ay çok severim:))))))))
28 yaşındayım 10 senelik evliyim biri 7 biri 9 aylık 2 aslanım var 2007den beri takımdayım eski müdavimlerindenim :)))
hamile kalınca ara verdim tabiki oğlan 4 alıkken takıma giriş yaptım 8.5 kilo verdim dıhhandım inşallah beraber vericez kalanları

Kirazcım ne evde kalması daha çok gençsin kız :) 27 ne ki :) ben hızlıyım o kadar 19 yaşında evlendim ben aceleciyimdir :))) Canım sen baya baya tanıyorsun beni :) çok sağol iyi dileklerin için opuyorumnanaktan

Vay beee maytabım sen benden daha da hızlısın :) Allah nazarlardan saklasınopuyorumnanaktan

nilücüğüm karpuz detoksunda koca karpuzu taşıma kız evde kapalı kapların varsa onların içine doğra işyerine getir günlük bu şekilde ayarlarsan sorun olmaz diye düşünüyorum. ama hergün elinde kap taşımak var canım.

ayyy bende 28 yaşındayım nişanlıyım önümüzdeki yaz evleneceğimmm ALLAH kısmet ederse . hoş nişanlıma kalsaydı biz çoktan kaçıp evlenmiştik belki şuanda bir çocuğum vardı. sabreden derviş muradına ermiş misali herşey çok güzel devam ediyor evimden telimle duvağımla çıkacağım inşallah.

inşallah nazlıcım:Saruboceq:
çok güzel şeyler hakediyorsun bence

öyle yapayım olmazsa canım...kap taşırım ya sorun değil tatlım zaten arabayla geliyoruz....kolay olur benim için...evde hazırlamak engüzeli..

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım inşallah inşallah allah tamamına erdirsin canım....

iyiyiz nurocuğum sen nasılsın canım....

iyiyim tatlım ama hava çok sıcak beya... pufffff..... bide şimdi farkettim üsttekinin banyosu su sızdırıyo bizim banyoya şıp şıp şıp... çıktım yukarıya kimse yok evde.. offff yani offff..

bende 29 yaşındayım..30 olmak üzereyim hattaa:tomato:
3 sene flört ettiğim canım kocacığımla 1 senelik evliyim..hamile kalmaya çalışıyorum:ecrin_bebek:
1 kez hamiş kaldım 1 haziranda 2.5 aylıktım kürtaj oldum boş gebelikmiş meğer...neyse canım yani kazı çalışmalarına devam bizde:roflol:

eee buarada hamişlikte aldığım kiloları vereyimde öyle bebişim gelsin diyorum...çok kılo almıştım çünkü

refim bende bir cırcır yapıyorki sorma 1 ssat demiyor anca evdeyken yiyebiliyorum vişneyi ama çok seviyorumkaydirigubbakcemile3

bu arada maytap nilü kiraz neyen bitti sizin orda burda hala yığınlarla kiraz var gı ben size alıp kargoyla yollim bari:roflol:

kirazcım hoşgeldin canım:1hug: bende arada sırada görüyorum seni aşağıda orda öyle durma sürekli yaz sende bizim takımımız sıcaktır sohbeti sever hatta kimse olmayınca depresyona girerkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…