ayhh evet evt bende mutfak muhabbetini severim...sandalye tepesinde muhabbet koyulaştıkça koyulaşır..mutfak dumanaltı olur)))hehehe))))bitürlü bitmez mutfak sohbeti dimi)))ahh keşke canım ya ne güzel olurdu...
ben mutfakta yapılan muhabbetleri çok severim hem rahat rahat sigara içebiliyoruz mutfakta
ayy keşke canım keşkeee......çok sevinirim.....gel gel canımmmm bol bol bakarsınız valla ...bari pazar günü gelinde sabahtan akşama kadar biter enazından))))EVET KEŞKE HEPİMİZ AYNI ŞEHİRDE OTURUYOR OLSAYDIK NE GÜZEL OLURDU. NİŞANLIM 2 SENE BURSADA ÇALIŞTI AMA YANINA GELMEK NASİP OLMAMIŞTI OZAMAN İNŞALLAH BİRGÜN YOLUM DÜŞER BURSAYADA GELİRİM SENİ ZİYARETE . BİZDE YENİ EV DÖŞEYECEĞİZYA GELEYİMDE SENİ DELİ EDEYİM BİRAZ GECE 11 E KADAR OTURAYIM DÜKKANDA delikafadulden
günaydın 6.takımın fıstıkları,topiğinizi ara ara takip ediyorum,artık nerdeyse herkesi tanıyo gibiyim,yazmak bugüne kısmetmiş,bana göre k.k nın en cana yakın,en sıcak ve paylaşımı en çok olan takımısınız,bayılıyorum hepinize,özge,nilüfer,naz,ref,yumuk,asi,küto , maytap ve tabiki aeben hepinizi tanımadan çok sevdim,melek i zaten tanıyorum,70-79 grubunda beraberdik,hepinize bol güneşli ışıltılı bi gün diliyorum ve öpüyorum kocamanopuyorumnanaktan
hoş geldin kiraz bak ben fark etmedim seni ...günaydın 6.takımın fıstıkları,topiğinizi ara ara takip ediyorum,artık nerdeyse herkesi tanıyo gibiyim,yazmak bugüne kısmetmiş,bana göre k.k nın en cana yakın,en sıcak ve paylaşımı en çok olan takımısınız,bayılıyorum hepinize,özge,nilüfer,naz,ref,yumuk,asi,küto , maytap ve tabiki aeben hepinizi tanımadan çok sevdim,melek i zaten tanıyorum,70-79 grubunda beraberdik,hepinize bol güneşli ışıltılı bi gün diliyorum ve öpüyorum kocamanopuyorumnanaktan
yazar nazlı gerekeni söylemiş canım a.s.yaserciğim aebenciğiminde dediği gibi paylaşımın gerçekten çok az bize bol paylaşımda bulunabilecek biri lazım sen şimdi birde tatile gideceksin. ozaman paylaşımın hiç olmayacak. sen bir tatiline git gel ondan sonrada paylaşımını arttır canım. ondan sonra takımdaki arkadaşlarda onay verirse yazarız seni listeye. ama bu kadar az paylaşımla seni şuanda yazamam listeye.opuyorumnanaktan
nazlım eline saglık liste dogru görünüyor . fıstık .....zemuszemusa.s.6.takım 113. etap sonuçları
kütahya ( 79,0 / 79,0 / 0,00 / 0,00 % )
referans (74,7 / 74,2 / 0,5 / 0,67 % )
Naz ( 57,0 / 57,0 / 0,00 / 0,00 % )
mmmf27 ( 60,4 / 60,4 / 0,00 / 0,00 % )
yumukum (74,0 / 72,0 / 2,0 / 2,70 % )
ozgekrd ( 71,5 / 71,4 / 0,1 / 0,14 % )
klementine ( 72,5 / 72,5 / 0,00 / 0,00 % )
nilüfer 79 ( 66,5 / 66,5 / 0,00 / 0,00 % )
6. TAKIM TOPLAM KİLO ( 555,6 / 553 / 2,6 / 0,47 % )
evet kızlar buda bizim listemiz. siz bir kontrol edin bakalım sonrada 8. takıma göndereyim.
hoşgeldin canım aşağıdan okuma yukarıuda çık yaz bişeyler biz paylaşım canavarıyız:)))))))günaydın 6.takımın fıstıkları,topiğinizi ara ara takip ediyorum,artık nerdeyse herkesi tanıyo gibiyim,yazmak bugüne kısmetmiş,bana göre k.k nın en cana yakın,en sıcak ve paylaşımı en çok olan takımısınız,bayılıyorum hepinize,özge,nilüfer,naz,ref,yumuk,asi,küto , maytap ve tabiki aeben hepinizi tanımadan çok sevdim,melek i zaten tanıyorum,70-79 grubunda beraberdik,hepinize bol güneşli ışıltılı bi gün diliyorum ve öpüyorum kocamanopuyorumnanaktan
hımmm buarada pazar günü 3 kg kirazımı hazırlıyorum nazcım..sende unutma bak..yapıyoruz dimi canım....
eee bu sefer başka kirazcılarda olsa çookk daha motive oluruz...haftaya yine birinci oluruz benceeealkisalkisalkis
hımmm buarada pazar günü 3 kg kirazımı hazırlıyorum nazcım..sende unutma bak..yapıyoruz dimi canım....
eee bu sefer başka kirazcılarda olsa çookk daha motive oluruz...haftaya yine birinci oluruz benceeealkisalkisalkis
kıs delimisin vermişin daha ne istiyosun aynı olmaktan hatta eksi vermekten bim kere daha iyidir ..:lepi:Nazlım sen buralardasın sana sorayım Aabenimde gelir okursa onunda cevabını bilmek isterim. Montiye göre iyi mi haftada 500 gram sence yoksa biryerlerde bir yanlış mı var az mı kilo kaybediyorum canım???
nazlım eline saglık liste dogru görünüyor . fıstık .....zemuszemusa.s.
:1hug::1hug:a.s.sağol aebenciğim sen misafirlerinle ilgilen aklın burda kalmasın biz hallederiz canım.
Teşekkür ederim nazcım seve seve gelir yazarım canımevet kirazcığım seni ara ara aşağıda görüyorum. konuk sanatçı olarak arada gelip takımımıza yazabilirsin canım . herkese takımımızın kapıları açık.
selam canım hoşgeldin....evt bende aşşağıda görüyordum kirazzz ismini))))özellikle kiaz detoksunu yaparken ayyy kiraz arkadaşımız gelmiş diye aklımdan geçirmiştim.....
hoşbulduk canım,kiraz detoksunu bende yaptım,hatta 1 kilo verdim,o zaman yazmak istemedim,o kadar kiraz muhabbetinin üstüne bide ben yazmayım dedim,pazartesi yine yapıcam
:lepi:
hoş geldin kiraz bak ben fark etmedim seni ...
:
ciddimüsün yyaaaffff...offf ne bilem daha geçen hafta sonu biz kiraz yidik..babişkom almış lokum gibi kocamandı ama bu hafta bulammı acep.....bakcaz bakalım yoksa fişnemi yapsak..off oda ekşi ekşi hiç sevmem.reçelini severim bitek...hoşgeldin canım aşağıdan okuma yukarıuda çık yaz bişeyler biz paylaşım canavarıyız:)))))))
kiraz bitti beee ben göremedim geçen pazar dünde sebzecim geldi bitmişmaalesef nerden bulucam 3 kilo kirazı
aaaaa karpuz diyeti kirazdan daha güzel olur valla...şimdi ben kapızı işyerine nasıl getircem valla....ona bi formül bulmam lazım....alıp karpuzu aşşağıya koysam acaba bitermi..depoda çalışanlarımız çok boğazlı anacım dolapta bişi bırakmıyorlar..akşamüzeri hepsi gelip dolabı açıp keşfe çıkıyorlar yaaa....buna nasıl çare bulcam ben....mağzadada küçük bi dolabımız var oraya koysam hergün koca karpuzu aşşağıyamı taşıcam yiyeceğim zamansırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyevet canım yapıcaz tabi kiraz detoksunu bende pazar günü kirazlarımı alıcam. bu sefer bizle beraber yapacaklarda var canım yumukum yapacak diğer kızlardan da yapacaklar olacaktı sonrada karpuz detoksunu yapalım olurmu oda 4-5-6 ağustosta.
Teşekkür ederim nazcım seve seve gelir yazarım canım
hoşbulduk aebenciğim
aa dün gece rüyamda trenle ankaraya geliyodum aeben dora ve kütoyla buluşuyodum orda ama neden se mutlu değildim suratım asık sıkıntılı bi rüyaydı hayırlara gitsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?