Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ahh keşke canım ya ne güzel olurdu...
ben mutfakta yapılan muhabbetleri çok severim hem rahat rahat sigara içebiliyoruz mutfakta
ayhh evet evt bende mutfak muhabbetini severim...sandalye tepesinde muhabbet koyulaştıkça koyulaşır..mutfak dumanaltı olur)))hehehe))))bitürlü bitmez mutfak sohbeti dimi)))
en sonunda içerden birileri hadiiiii gelin artık buraya...herkezinde aklı mutfakta kalır heeesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ayy keşke canım keşkeee......çok sevinirim.....gel gel canımmmm bol bol bakarsınız valla ...bari pazar günü gelinde sabahtan akşama kadar biter enazından))))

selam canım hoşgeldin....evt bende aşşağıda görüyordum kirazzz ismini))))özellikle kiaz detoksunu yaparken ayyy kiraz arkadaşımız gelmiş diye aklımdan geçirmiştim.....

:lepi:

hoş geldin kiraz bak ben fark etmedim seni ...
yazar nazlı gerekeni söylemiş canım a.s.

kıslar benim misafirim var ..nazlı sen hesabı yap özgeyle .. :1hug:

hımmm buarada pazar günü 3 kg kirazımı hazırlıyorum nazcım..sende unutma bak..yapıyoruz dimi canım....
eee bu sefer başka kirazcılarda olsa çookk daha motive oluruz...haftaya yine birinci oluruz benceeealkisalkisalkis

nazlım eline saglık liste dogru görünüyor . fıstık .....zemuszemusa.s.

slm kızlar.
bir bakayım neler yapıyorsunuz dedim.

ben genelde net başındayım sizleri her gün mutlaka okuyorum:1ninca: yazmasamda sıkı takipcinizim.sırnaşık şey
aay sanki yukardaki misafirimiz gibi yazdımdelikafadulden

Dora, aeben+, Naz+, nilüfer79+, olu_gelin
aşağdaki tüm üyelere slmlar olsun Şenizdiyor öpüpŞeniz kaçıyorummm

hoşgeldin canım aşağıdan okuma yukarıuda çık yaz bişeyler biz paylaşım canavarıyız:)))))))

kiraz bitti beee ben göremedim geçen pazar dünde sebzecim geldi bitmişmaalesef nerden bulucam 3 kilo kirazı

evet canım yapıcaz tabi kiraz detoksunu bende pazar günü kirazlarımı alıcam. bu sefer bizle beraber yapacaklarda var canım yumukum yapacak diğer kızlardan da yapacaklar olacaktı sonrada karpuz detoksunu yapalım olurmu oda 4-5-6 ağustosta.

Kirazcım bende arar ara gördüm seni sende kendinden bahset canım bizde seni tanıyalım :) ara ara sende katıl konuşmalarımıza seviniriz:) öptük seniiiiii

Nazlım sen buralardasın sana sorayım Aabenimde gelir okursa onunda cevabını bilmek isterim. Montiye göre iyi mi haftada 500 gram sence yoksa biryerlerde bir yanlış mı var az mı kilo kaybediyorum canım???
kıs delimisin vermişin daha ne istiyosun aynı olmaktan hatta eksi vermekten bim kere daha iyidir ..:lepi:

evet kirazcığım seni ara ara aşağıda görüyorum. konuk sanatçı olarak arada gelip takımımıza yazabilirsin canım . herkese takımımızın kapıları açık.
Teşekkür ederim nazcım seve seve gelir yazarım canım

hoş geldin kiraz bak ben fark etmedim seni ...

:

hoşbulduk aebenciğim

ciddimüsün yyaaaffff...offf ne bilem daha geçen hafta sonu biz kiraz yidik..babişkom almış lokum gibi kocamandı ama bu hafta bulammı acep.....bakcaz bakalım yoksa fişnemi yapsak..off oda ekşi ekşi hiç sevmem.reçelini severim bitek...
aaaaa karpuz diyeti kirazdan daha güzel olur valla...şimdi ben kapızı işyerine nasıl getircem valla....ona bi formül bulmam lazım....alıp karpuzu aşşağıya koysam acaba bitermi..depoda çalışanlarımız çok boğazlı anacım dolapta bişi bırakmıyorlar..akşamüzeri hepsi gelip dolabı açıp keşfe çıkıyorlar yaaa....buna nasıl çare bulcam ben....mağzadada küçük bi dolabımız var oraya koysam hergün koca karpuzu aşşağıyamı taşıcam yiyeceğim zamansırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ama karpuzu kesin yapacağım yaa....
Teşekkür ederim nazcım seve seve gelir yazarım canım

hoşbulduk aebenciğim

herzaman bize katıl canım..

merhaba kardeş takım nasılsınız bakalım
ben listenizi kontrol ettim nazcım gördünmü bilmiyorum ama sorun yok canım bizim takımda yazdım
kilo verenleride tebrik ediyorum

aa dün gece rüyamda trenle ankaraya geliyodum aeben dora ve kütoyla buluşuyodum orda ama neden se mutlu değildim suratım asık sıkıntılı bi rüyaydı hayırlara gitsin inşallah

aa dün gece rüyamda trenle ankaraya geliyodum aeben dora ve kütoyla buluşuyodum orda ama neden se mutlu değildim suratım asık sıkıntılı bi rüyaydı hayırlara gitsin inşallah

perşembeyi cumaya bağlayan gece görülen rüyalar çıkar derler ki ben dikkat ettim oluyordu.
bende dün akşam bir sürü kılıç gördüm ama inanılmaz güzellerdi.
çok değerlilermiş
ve bir ölü gördüm ölü diri getirirmiş ya inşallah abicim gelir gerçi zor biraz..:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…