Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar 5. takımdan chocolatagirlün beklenen son sanırım gerçekleşiyor isimli konusuna baksanıza ..
özellikle son sayfaları bir okuyun

kızlar bu sabah itibariyle 2 yeni resim koydum 72lik fırından sıcak çıktı bunlarrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

özgecimnolmuş o topikte ööle

valla maytapcım ortalıkta kendini bilmez öyle konuşmak için konuşan insan dolu ama
buralara kadar gelip yazdıklarımı okumuşlar sağolsunlar:roflol::roflol::roflol:

ay bide beni obez yaptılar ya ona çok güldüm ya koptum :roflol::roflol::roflol: okudun mu son yazılanları

anaa dur bak ben oraları okumadım hemen bakayım:1shok:

hoşbulduk yumukçum,sizin ne kadar sıcak olduğunuzu biliyorum canım o yüzden takip ettim,hemen hemen hepinizi tanıyo gibiyim,bu arada düğündeki resimlerini görmüştüm canım bayıldım valla,çok güzel çok alımlısın

ay inanmıyorum vallakaydirigubbakcemile3 konuyu ne hale getirmişler,yalnız bişey diyimmi özgecim seni epey merak etmiş bunlar nerdeyse nüfus kütüğünü çıkarcaklarmış:roflol:

pufss pufss
ablam aradı şimdi görümcem yaani haftaya onlara gidicektik izmire onların didimdede yazlıkları var illa buraya gelin diyo gezersiniz tozarsınız ben çocuklara bakarım diyo ben orda< rahat edemem yaa herkes cıbıl cıbıl izmirde ööle ama ne biliim

kart obez seniiiiiiiiiiiii
27 yaşıda kart da olduk ya ne diyeyim:roflol::roflol::lepi::lepi:
darısı benim gibi kart obez olupta benimki gibi bir koca bulamayanların başına :roflol::roflol::roflol:
ay inanmıyorum vallakaydirigubbakcemile3 konuyu ne hale getirmişler,yalnız bişey diyimmi özgecim seni epey merak etmiş bunlar nerdeyse nüfus kütüğünü çıkarcaklarmış:roflol:

hiç sorma yumukum ya acaba profilimle ilgili bir topik mi açsam uğraşmasa gariplarim :sm_cool:

gerçi işi gücü olmayan insanlar ama yine de yazık yaaşakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı

annaa bizim topicte kimse kalmamış herkez o topicte :roflol: topicin altına doğru bi baktım bizim burdan herkez orda :roflol:

Sımıtlı asım hoŞgeldın nerelerdesın canım ya hıÇ uĞramıyorsun artık.

ay özge bişi yazma canım yaw..ben yazdım ama kavga edemicemm valla ...boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…