Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bir paket tuzlu çubuk kraker :154 kal...

belki toplam aldığın kal normaldir ama sağlıksız beslendiğin için spor cezası vermeyi düşünüyorum..

oylamaya sunalım....
Allaaaahhh buralar cok heyecanli olacakkk izlemek buyuk keyif vercek bu hafta bana

Mezuniyet icin 400 gr daha vermesi lazim ama veremiyo cnm 57 58 gziyo kac haftadir o yuzden boyle oldu
Anladım canım
Sen katilmak istemezsin diye eslestirmedim seni cnm :) 80 kiloydun dimi ona gorw eslestirim spor rakibinide sec ozmn. :)
Bensiz olur mu hiç yav evet 80 kiloyum spor rakibimi nasıl seççem kii

Allaaaahhh buralar cok heyecanli olacakkk izlemek buyuk keyif vercek bu hafta bana
Cezalar ödüller yarışma olunca keyifli oluyor ama herkes katıldığı sürece ve kimse kaçmadığı sürece
kimse beni engellemezse olur da millet baskıya dayanamayıp isyan ederse karışmam bak bu senaryoları yaşadık hep...
Haklısın genelde bile değil hep öyle olmuştur bende çok yaşadım

Cezalar ödüller yarışma olunca keyifli oluyor ama herkes katıldığı sürece ve kimse kaçmadığı sürece

Haklısın genelde bile değil hep öyle olmuştur bende çok yaşadım
Valla cnm kimsenin kacma gibi luksu yok ceza aldik 4 hafta liste hazirlicam bidaha ceza almak istemyrm

9.30 da uyandım
11de 1 tatlı kaşığı aspir yağı
12de 2 haşlama yumurta, 2 dilim peynir, 2 dilim ekmek
18.00 1 tatlı kaşığı aspir yağı
18.30 5 yk susuz kıymalı nohut, 5 yk bulgur pilavı (zeytinyağı ile yapıldı) 4 yk yoğurt bol yeşillik ne yazık ki biraz da turşu yedim
20.00 Hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi

2 litre su, 5 dakika dans, kol egzersizleri, twister, 30 squat, 15*2 wall sit

O kraker varya o kraker.... onnun cezasını yazacam sana...
okulda yiyebilecegim en masum yiyecek çubuk krakerdi. ekmek de yemeğinde o kadar dert etmedim açıkçası.
kimse beni engellemezse olur da millet baskıya dayanamayıp isyan ederse karışmam bak bu senaryoları yaşadık hep...
diksiyon doğru oldukça kurallar bizi düzene sokar bence. isyan eden olmam. ceza almam gerekirse tabiki cezamı da öderim

5 yk bulgur cok olmus cnm tursuda cok. hanmeli el at olaya

Elif-Hakan Z zynmhm kızlar aynı gruptaymışızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…