tatlişkom gruplandırmaları liste btsin yapıcam hemen:)Benim spor esimmi varhanmeli cigim nasil olacak simdi anlat bi bana bu hafta isi slki tutalim kizlar haftasonuda gelsin herkes hanmelicigim ceza konusunuda düsün bence disiplin sart bizim takima
bir paket tuzlu çubuk kraker :154 kal...
belki toplam aldığın kal normaldir ama sağlıksız beslendiğin için spor cezası vermeyi düşünüyorum..
oylamaya sunalım....
kimse beni engellemezse olur da millet baskıya dayanamayıp isyan ederse karışmam bak bu senaryoları yaşadık hep...Allaaaahhh buralar cok heyecanli olacakkk izlemek buyuk keyif vercek bu hafta bana
Anladım canımMezuniyet icin 400 gr daha vermesi lazim ama veremiyo cnm 57 58 gziyo kac haftadir o yuzden boyle oldu
Bensiz olur mu hiç yavSen katilmak istemezsin diye eslestirmedim seni cnm :) 80 kiloydun dimi ona gorw eslestirim spor rakibinide sec ozmn. :)
1 hafta dayancak herkes isyan eden kapinin yolunu biliyo.kimse beni engellemezse olur da millet baskıya dayanamayıp isyan ederse karışmam bak bu senaryoları yaşadık hep...
Tmm ben kilo yarismasinda seni etiketledim zaten spor eslesmesinide hanmeli yapcakAnladım canım
Bensiz olur mu hiç yavevet 80 kiloyum spor rakibimi nasıl seççem kii
Cezalar ödüller yarışma olunca keyifli oluyor ama herkes katıldığı sürece ve kimse kaçmadığı süreceAllaaaahhh buralar cok heyecanli olacakkk izlemek buyuk keyif vercek bu hafta bana
Haklısın genelde bile değil hep öyle olmuştur bende çok yaşadımkimse beni engellemezse olur da millet baskıya dayanamayıp isyan ederse karışmam bak bu senaryoları yaşadık hep...
sen böyle arkamda dur o zaman bak kedi gibi oluyor herkes1 hafta dayancak herkes isyan eden kapinin yolunu biliyo.
Valla cnm kimsenin kacma gibi luksu yok ceza aldik 4 hafta liste hazirlicam bidaha ceza almak istemyrmCezalar ödüller yarışma olunca keyifli oluyor ama herkes katıldığı sürece ve kimse kaçmadığı sürece
Haklısın genelde bile değil hep öyle olmuştur bende çok yaşadım
Arkandayim cnmsen böyle arkamda dur o zaman bak kedi gibi oluyor herkes
Elifle selmam kaldk sadece cnm sen kurallarini yaz onlarda gelince yazar. Kilolari ztn belliKanguru_ kaptan şu spor listesi tam mı biz kaç kişiyiz ?
okulda yiyebilecegim en masum yiyecek çubuk krakerdi. ekmek de yemeğinde o kadar dert etmedim açıkçası.O kraker varya o kraker.... onnun cezasını yazacam sana...
diksiyon doğru oldukça kurallar bizi düzene sokar bence. isyan eden olmam. ceza almam gerekirse tabiki cezamı da öderimkimse beni engellemezse olur da millet baskıya dayanamayıp isyan ederse karışmam bak bu senaryoları yaşadık hep...
5 yk bulgur cok olmus cnm9.30 da uyandım
11de 1 tatlı kaşığı aspir yağı
12de 2 haşlama yumurta, 2 dilim peynir, 2 dilim ekmek
18.00 1 tatlı kaşığı aspir yağı
18.30 5 yk susuz kıymalı nohut, 5 yk bulgur pilavı (zeytinyağı ile yapıldı) 4 yk yoğurt bol yeşillik ne yazık ki biraz da turşu yedim
20.00 Hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi
2 litre su, 5 dakika dans, kol egzersizleri, twister, 30 squat, 15*2 wall sit
1. Grup
@fattylamb94 @ozlm89
hanmeli
2.grup
@Yasmin2504 @Seyhan77 @Selmammmm
3.grup
Elif-Hakan Z zynmhm
ballikayfe
4 grup
@plasticwoman E ervam44
E ervam44 ve @plasticwomen in fikriyle bu hafta ikili yarislar yapiyoruz. Herkesin rakibi belli. Cekismeli bir hafta olsun. Yuzdeler yarisiyor hanimlar. Yenilen kisi isiminin altindaki kisima yenen kisinin istedigi seyi itirazsiz yazip 1 hafta boyunca orda tutacak. + gelen demek istemiyorum. + gelen bana birakmadan kendine baska takim bulsun bi zahmet
Çok olduğunu yedikten sonra farkettim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?