Menun gayet guzel canim..spor yaparken 30 dkkadan sonra vucut yag yakmaya basliyir, Eger yapacaksak 30 dkkadan fazLa yapmak daha guzel..Leslie den sonra digerlerine devam edersin daha guzel sonuc alirsinBu arada menumu de yaziyim
9.00: ceviz suyu+2 ceviz
10.00: 1.5 dilim çavdar ekmeği, 2 dilim peynir,1 haşlanmış yumurta,yesillik
13.00: 1 dilim sebze mücver (fırında) 2 kaşık yoğurt
17.00: 4-5 kaşık kadar kuru fasulye, 2-3kasik kadar kavurma, yoğurt üstüne de sütlü şekersiz kahve
1 mile leslie yaptım 15 dk eliptik bisiklet birazdan kalkıp egzersiz yapacağım 15-20 dk
3 lt su içtim. Şekersiz çay kahve içtim aralarda.
Canım çocuk rahat bıraksa hepsini birden yapacağım aslında ama bırakmıyor. Boyle parça parça oluyor maalesefMenun gayet guzel canim..spor yaparken 30 dkkadan sonra vucut yag yakmaya basliyir, Eger yapacaksak 30 dkkadan fazLa yapmak daha guzel..Leslie den sonra digerlerine devam edersin daha guzel sonuc alirsin
Gayet güzel menü canım afiyet olsunSabah : yarım muz, yarım cennet meyvesi, yoğurt, chia tohumu, yarım dilim ananas, baharat mix
Ara : yarım muz
Öğlen : hindili salata
Akşam : taze fasülye (1 kg sebzeyi 2 yk zeytinyağında pişiriyorum, o nedenle de sınır Yok)
Salata
3 lt su içildi
Beyaz çay içildi
Türk kahvesi içild
Evde detox çayı içilecek 1 lt
Akşam yatmadan yoğurt sumak kürü yapılacak
Spor tabi ki de var :) 45 dk insanity yapacağım
olur birazda leslie yap..ben yaptım bak 20 dk :) bitti umarım su sıcaktır duşa giricem :)Tamam kalkıyorum ip atlayayım şimdi , sguat yapamam zaten , dans edim hoplayıp zıplayım olur mu
Ben de oyle tahmin ettim zaten burada herkesin cocugu kucuk daha..Canım çocuk rahat bıraksa hepsini birden yapacağım aslında ama bırakmıyor. Boyle parça parça oluyor maalesef
1. Grup
@fattylamb94ozlm89
hanmeli
2.grup
AhSen_2504 Findikfaresi123 S Selmammmm
3.grup
Elif-Hakan Z zynmhm
@ballikayfe
4 grup
@plasticwoman @ervam44
@ervam44 ve @plasticwomen in fikriyle bu hafta ikili yarislar yapiyoruz. Herkesin rakibi belli. Cekismeli bir hafta olsun. Yuzdeler yarisiyor hanimlar. Yenilen kisi isiminin altindaki kisima yenen kisinin istedigi seyi itirazsiz yazip 1 hafta boyunca orda tutacak. + gelen demek istemiyorum. + gelen bana birakmadan kendine baska takim bulsun bi zahmet
Sabah : yarım muz, yarım cennet meyvesi, yoğurt, chia tohumu, yarım dilim ananas, baharat mix
Ara : yarım muz
Öğlen : hindili salata
Akşam : taze fasülye (1 kg sebzeyi 2 yk zeytinyağında pişiriyorum, o nedenle de sınır Yok)
Salata
3 lt su içildi
Beyaz çay içildi
Türk kahvesi içild
Evde detox çayı içilecek 1 lt
Akşam yatmadan yoğurt sumak kürü yapılacak
Spor tabi ki de var :) 45 dk insanity yapacağım
Ben de menu bildireyim
08:45
Menemen
1 dlm ekmek
Peynir zeytin
Yesillik
Bugun ayran detoksu a basladim her iki saatte bir 2-3 kepce tahilli baharatli ayrani ictim en son 6:45 te icicem
Su 2 lt( az kaldi yatana kadar bitecek)
Spor 45 dk LeslieFindikfaresi123 AhSen_2504
Simdi de papatya cayimi iciyorum:)
Bu arada menumu de yaziyim
9.00: ceviz suyu+2 ceviz
10.00: 1.5 dilim çavdar ekmeği, 2 dilim peynir,1 haşlanmış yumurta,yesillik
13.00: 1 dilim sebze mücver (fırında) 2 kaşık yoğurt
17.00: 4-5 kaşık kadar kuru fasulye, 2-3kasik kadar kavurma, yoğurt üstüne de sütlü şekersiz kahve
1 mile leslie yaptım 15 dk eliptik bisiklet birazdan kalkıp egzersiz yapacağım 15-20 dk
3 lt su içtim. Şekersiz çay kahve içtim aralarda.
Sabah 06:00- 15 dk leslie+26 dk jillian
Kahvaltı
07:30- yulaf lapası ( 250 gr süt+6 gr kakao+30 gr yulaf ezmesi)
Üstüne 10 gr ceviz+5 adet badem+1 adet muz
Öğlen
12:30- 150 gram fırında pişmiş balkabağı üzerine tarçın ve 10 gr ceviz
300 gr yayla çorbası
13:30- 30 dk eliptik bisiklet
Ara
15:00- şekersiz türk kahvesi 9 fındık+ 3 hurma
Akşam
17:00- 125 gram etsiz nohut yemeği
150 gr yayla çorbası
Gün içinde 2.5 lt su içildi
Ne yapalım artık böyle olacak. ,Ben de oyle tahmin ettim zaten burada herkesin cocugu kucuk daha..
Olaun 15-20 dk spor olsun da hic yapmamaktan iyidir
Gayet guzel canim..mutafakta terazi var anlasilan Hersey gramajina Gore yiyorsun tebriklerSabah 06:00- 15 dk leslie+26 dk jillian
Kahvaltı
07:30- yulaf lapası ( 250 gr süt+6 gr kakao+30 gr yulaf ezmesi)
Üstüne 10 gr ceviz+5 adet badem+1 adet muz
Öğlen
12:30- 150 gram fırında pişmiş balkabağı üzerine tarçın ve 10 gr ceviz
300 gr yayla çorbası
13:30- 30 dk eliptik bisiklet
Ara
15:00- şekersiz türk kahvesi 9 fındık+ 3 hurma
Akşam
17:00- 125 gram etsiz nohut yemeği
150 gr yayla çorbası
Gün içinde 2.5 lt su içildi
Kızlar benim kafam Karman corman oldu. Şimdi bu ikili yarışmalar spor yarışması mi kilo verme mi
kilo yarismasi cnm spor isi sende kurallarini koykaptan bu spor eşlemesi mikilo mu
Öbür türlü olmuyor canım mecburGayet guzel canim..mutafakta terazi var anlasilan Hersey gramajina Gore yiyorsun tebrikler
aptan hergün an az 15 dk olur mu ? şu colaiçen arkadaşa ekstra cezavericem zaten de şuan kayboldu...kaçamaklara ekstra kalori hesabı spor ve o sporlar da rakibiyle yptığı yarışa dahil edilmez...kilo yarismasi cnm spor isi sende kurallarini koy
Boy:1.65kızlar bu mesaj başlığı altına herkes boy ve kilosunu yazsın... ben ona göre spor eşleştirmesi yapacağım....
Boyum 1.60kızlar bu mesaj başlığı altına herkes boy ve kilosunu yazsın... ben ona göre spor eşleştirmesi yapacağım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?