- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
eşke 2 dilim ekmek yeseydin :) o çubuktan daha sağlıklı bak kalorileride aynı :) boşuna tuz yüklemesi yaptın kendine bir de öödem...okulda yiyebilecegim en masum yiyecek çubuk krakerdi. ekmek de yemeğinde o kadar dert etmedim açıkçası.
diksiyon doğru oldukça kurallar bizi düzene sokar bence. isyan eden olmam. ceza almam gerekirse tabiki cezamı da öderim
Aspir yagi nedir canim ne ise yariyo9.30 da uyandım
11de 1 tatlı kaşığı aspir yağı
12de 2 haşlama yumurta, 2 dilim peynir, 2 dilim ekmek
18.00 1 tatlı kaşığı aspir yağı
18.30 5 yk susuz kıymalı nohut, 5 yk bulgur pilavı (zeytinyağı ile yapıldı) 4 yk yoğurt bol yeşillik ne yazık ki biraz da turşu yedim
20.00 Hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi
2 litre su, 5 dakika dans, kol egzersizleri, twister, 30 squat, 15*2 wall sit
Süpersinkurallar çok basit...!
- her gün en az 15 dk spor... ne yaparsan yap hopla zıpla çalkala dk tut 15 dolsun..!
- kaçamak yapanlara kaçamak kalorisi kadar ceza .. cezalar yarışmaya dahil değil...
- hem gruplar kendi içinde yarışıyor hemde diğer gruplara karşı...
- herkesi tek tek ben kontrol edeceğim
o 15 dk yı görmezsem gözüme görünmeden kaybolun...
ekstra isteği olan? kural silemem... ama ekleyeblirm
ekmekler tahıllımı beyaz mı ?9.30 da uyandım
11de 1 tatlı kaşığı aspir yağı
12de 2 haşlama yumurta, 2 dilim peynir, 2 dilim ekmek
18.00 1 tatlı kaşığı aspir yağı
18.30 5 yk susuz kıymalı nohut, 5 yk bulgur pilavı (zeytinyağı ile yapıldı) 4 yk yoğurt bol yeşillik ne yazık ki biraz da turşu yedim
20.00 Hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi
2 litre su, 5 dakika dans, kol egzersizleri, twister, 30 squat, 15*2 wall sit
şuan diksiyonda bir problem yok canim.eşke 2 dilim ekmek yeseydin :) o çubuktan daha sağlıklı bak kalorileride aynı :) boşuna tuz yüklemesi yaptın kendine bir de öödem...
diksiyon iyidir canım :) sen beni yeni tanıyon ya alışırsın zamanlan :)
afferin sana :) o zaman sana ödevlsun 154 kallik spor bul kendine etiketle yaz banaşuan diksiyonda bir problem yok canim.
ben ekmekte sınır koyamıyorum kendime o yüzden hiç yememek bana en mantiklisi geliyor şimdilik. kendimi frenlemeyi öğrenince yerim artık. neyse cezam çekerim cezadan mi korkayım hihhh :)
Ay seyide eklesenekurallar çok basit...!
- her gün en az 15 dk spor... ne yaparsan yap hopla zıpla çalkala dk tut 15 dolsun..!
- kaçamak yapanlara kaçamak kalorisi kadar ceza .. cezalar yarışmaya dahil değil...
Eveett. Hakeden kazansin
kurallar süperkurallar çok basit...!
birazdan internetten bilgi bulur paylaşırım canımAspir yagi nedir canim ne ise yariyo
bekliyorum cezamıııbiri beni mi çağırdı :)
tahıllı ekmekler . ekmekle bulgura bişey diyemem haklısın ama yağlar vücutta asite dönüşmediğinden sağlıklı yağlar olduğundan o konuda savunmamı yapiciğim. zira geçen ay gittiğim diyetisyenim de sağlıklı yağları abartmadığın sürece tüketebilirsin demişti. turşu hiç olmamalıydı onda da haklısın canım cezamı bekliyorumekmekler tahıllımı beyaz mı ?
hem ekmek hem buldur hemde 2 çeşit yağ.. aspir ve h.cevizi sence fazla değilmi? bi de üzarine turşu
Ay seyide eklesene
2 gun spor yapmayan kendine baska takim bulsun
Göricigizben oluyorum o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?