Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Koru kendini çekirge :) ama sen benden daha çok kilo veriyorsun bu demek değil ki sana pabuç bırakırım :)))

ahammm en sevdiğim alana geldik. iyi laf atar tutarum. bu hafta çok kilo vermek zorundayım ilk ben yazdirayim en okkalı cümleleri. çok misafir var cenaze için gelen. ama yarın mutlaka kızı satıp güzel bir sporla start veriyorum. kork benden

Benim spor esimmi var hanmeli cigim nasil olacak simdi anlat bi bana bu hafta isi slki tutalim kizlar haftasonuda gelsin herkes hanmelicigim ceza konusunuda düsün bence disiplin sart bizim takima

Disiplin şart ama ikili yarışmalar bana çok keyifli gelmedi açıkçası. Herkes verdiği kiloyu ve yaptığı toplam sporu yaizp ona göre bir ceza ödül yapılsaydı daha güzel olurdu gibi geldi. Birbirimizi rakip olarak görmeseydik grup olarak hareket etseydik. ama öyle uygun gorduysenoz kimsenin de itirazı yoksa böyle olsun.

aptan hergün an az 15 dk olur mu ? şu colaiçen arkadaşa ekstra cezavericem zaten de şuan kayboldu...kaçamaklara ekstra kalori hesabı spor ve o sporlar da rakibiyle yptığı yarışa dahil edilmez...
tamam cnm sen bilirsim ben karismam :) ama dediim gibi 2 gun spor yapmayan kendine baska takim bulsun. Tabi alirlarsa. guzrl kurallari fln yazda herkes anlasin

Yazdırırım bak çok kilo ver ama ben rakip miyiz grup arkadaşı mı onu anlayamadım
rakipsinkz cnm

Onuda haftaya yapariz cnm :) bu hafta oyle olsun :)

bugünkü mönüm
09.00
çubuk kraker(okula kahvaltısız gittim ne yazikki)

12.00
tavuk sote
ayran

16.00
kayısı çekirdeği
2 mandalina

18.30
yoğurtlu haşlanmış karnabahar
bol acılı salata

su 1.5 litre olur yatana kadar
spor yok henuz

]özlem : 165/69.8
seyhan: 160/71.8
yasmin : 163/78
zynmhm: 168/94.3
erva: 165/100.3
esra 1.60/72

ŞU MESAJIDEVAM ETTİREBİLİR MİSİNİZ !!!!! HERKES BU KADAR DEĞİLSANIRIM ... EKİSİKLER TAMAMLAYIN KENDİNİZİ... YATILI MİSAFİRİ OLAN YAZMASIN ..

özlem : 165/69.8
seyhan: 160/71.8
yasmin : 163/78
zynmhm: 168/94.3
erva: 165/100.3
esra 1.60/72

O kraker varya o kraker.... onnun cezasını yazacam sana...

bir paket tuzlu çubuk kraker :154 kal...

belki toplam aldığın kal normaldir ama sağlıksız beslendiğin için spor cezası vermeyi düşünüyorum..

oylamaya sunalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…