- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
165cmkızlar bu mesaj başlığı altına herkes boy ve kilosunu yazsın... ben ona göre spor eşleştirmesi yapacağım....
Koru kendini çekirge :) ama sen benden daha çok kilo veriyorsun bu demek değil ki sana pabuç bırakırım :)))
Yazdırırım bak çok kilo verYenilirsem kötü bişey yazdırma canım sakınfattylamb94
Fattylamb: 1.60/72]özlem : 165/69.8
seyhan: 160/71.8
yasmin : 163/78
zynmhm: 168/94.3
tamam cnm sen bilirsim ben karismam :) ama dediim gibi 2 gun spor yapmayan kendine baska takim bulsun. Tabi alirlarsa.aptan hergün an az 15 dk olur mu ? şu colaiçen arkadaşa ekstra cezavericem zaten de şuan kayboldu...kaçamaklara ekstra kalori hesabı spor ve o sporlar da rakibiyle yptığı yarışa dahil edilmez...
rakipsinkz cnmYazdırırım bak çok kilo verama ben rakip miyiz grup arkadaşı mı onu anlayamadım
Onuda haftaya yapariz cnm :) bu hafta oyle olsun :)Disiplin şart ama ikili yarışmalar bana çok keyifli gelmedi açıkçası. Herkes verdiği kiloyu ve yaptığı toplam sporu yaizp ona göre bir ceza ödül yapılsaydı daha güzel olurdu gibi geldi. Birbirimizi rakip olarak görmeseydik grup olarak hareket etseydik.ama öyle uygun gorduysenoz kimsenin de itirazı yoksa böyle olsun.
Onuda haftaya yapariz cnm :) bu hafta oyle olsun :)
canım onun bi wc ye çıkkması lazım :)
O kraker varya o kraker.... onnun cezasını yazacam sana...bugünkü mönüm
09.00
çubuk kraker(okula kahvaltısız gittim ne yazikki)
12.00
tavuk sote
ayran
16.00
kayısı çekirdeği
2 mandalina
18.30
yoğurtlu haşlanmış karnabahar
bol acılı salata
su 1.5 litre olur yatana kadar
spor yok henuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?