doğru değer yani o tadı o kadarcık almaya :) bu arada canım evden çıkmak sorun oluyorsa kargoyla da alabilirsinAman 2 damla atcan agzina biseycik olmaz :)
günde ne kadar yağ sınırımız var mesela bir bakayım yazıo dan ben az önce bir fincan kahveme yarım çay kaşığı koydum aspir yağı da silme içiyorum tam değil zeytinyağı da yemeklerdetamam :)
tamam tatlım ben şeyi merak ettim zaten hem aspir hem hcevizi ikisi bir fazlaolmuyor o zaman? mesala zeytinyağlı yemek yediğim gün kahveme h.cevizi yağı da katsam olur mu ?
e 44 gr etmez zaten bizim yağlar...yazıo ya göre 44 gr. bunu diyetisyene de sormak lazım
lahana turşusu 3 çatalla aldım avuç içi kadar genişliğinde ama inceydi tamamı zaten 250 gramlık pakettiballikayfe turşu ne kadardı canım senin? kalori hesabını yapıp cezayı belirleyelim
ayçiçek yağı hele ki margarinden daha iyidir bir dee 44 gr etmez zaten bizim yağlar...
haftaya senle de daha da güzel olceközlem : 165/69.8
seyhan: 160/71.8
yasmin : 163/78
zynmhm: 168/94.3
erva: 165/100.3
esra 1.60/72
Ballikayfe 155/80
Selma 163/72,3
elif hakan Boy 160 kilo85.6
benim yatılı misafirim gelecen bu kafta malesef katılamıyorum... ama gözüm üzerinizde
hemen grupları belirleyeyim
kesinlikle :)haftaya senle de daha da güzel olcek
ikisinie evime sokmuyorum.... çok az ayçiçek yağım var kurabiye için bekliyor oda beklesin dha... ben yemem zaten ayçiçek yağı da margarinde.. ama tereyağıııııııı......ayçiçek yağı hele ki margarinden daha iyidir bir de
rengimi de pek beğendimkilo ve boy oranları birbirine en yakın olanları gruplandırıyorum kızlar....
1. grup = grubun adı pembe olsun :)
seyhan abla- esra - özlem
2.grup = grubun adı mavi olsun
selma- yasmin - ballikayfe
3. grup = grubun adı kırmızı olsun
erva -elifhakan- zynmnm
tereyağını bende severim ama tabi dikkatli kullanıyorum yine deikisinie evime sokmuyorum.... çok az ayçiçek yağım var kurabiye için bekliyor oda beklesin dha... ben yemem zaten ayçiçek yağı da margarinde.. ama tereyağıııııııı......
ellerine sağlıkkızlaar gruplandırırken çok zorlandım umarım beğenirsiniz...
özlem sen tam benliksn benimde boy 168 kilo 66.6haftaya seninke ikiliyiz inş
fazladan su içeyim bari tuzlu oluyor ya bende suyu zor içiyorum zaten ceza yerine geçerelf hakancım : canım cigerim 200 kal lik ceza bul beğen kendine ne yapabilirsin yaz...
erva cınmsen miydin çubuk yiyen unuttum... 160 kal lik ceza sende bul...
ballikayfe kızlahana turşusunda bi şey yok muşsen yırttın hayde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?