Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aspir yagi nedir canim ne ise yariyo

Yağ asidi, yağ yakmayı hızlandırıyor aslında şöyle; cla’ da aspir yağından oluşan yağ asidi, vücudumuz da yağ depolamaya yarayan ne diyeyim :) yağ depolayan bi arkadaş Var işte onu pasif ediyor ve yağın depolanmamasını şağlıyor

sağlıklı asitler de almamız gerek tabii yukarıdaaspir yağı için yararlı asit olduğu söylenmiş.

Yağ asidi deniyor evet Sağlıklı yağ asitleri zaten yağ yakmak için yağ almak gerekiyor

çörek otu yağını pek beğenmedim ben ama o da çok yararlıymış var bende de minnacıkın.

Soğuk sıkım mıydı aldığın canım

tamam :)

tamam tatlım ben şeyi merak ettim zaten hem aspir hem hcevizi ikisi bir fazlaolmuyor o zaman? mesala zeytinyağlı yemek yediğim gün kahveme h.cevizi yağı da katsam olur mu ?

Miktarına bağlı canım ve senşn boy kilona bağlı ama yemeklerini sınırlı yağ ile yapıyorsan eğer sorun olmaz yağ yakmak için yağ kullanılır

Ay bunu geçen eşime anlatıyordum :)))

e 44 gr etmez zaten bizim yağlar...

Ama onu öyle düşünme sabah öğününden son öğününe kadar ne kadar yağ alıyorsun ona bakmak lazım, 1 kg yemeği 2 yk yağ ile pişiriyorum, salatama 1 tatlı kaşığı yağ koyuyorum ve sabahları 1 tatlı kaşığı yağ içiyorum tabi et vs aldığım doğal yağlar da var benim sınırım bu şekilde diyetisyenin verdiği

sınırlı sayılır canım :) sadece tek öğün yağlı yiyorum mesala çorba bile içinde yağ varsa salatada yok ve ogün başka bir yemektede yağ olmaz... bugün pizza oldu mesala geri öğünler hep protein yaptım...

evet soğuk sıkım

500 ip 300 kalori yakıyormuş :):) ben pizayı ooooooooo eriteliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

zati açım şuan

çok güzel cnım.. :)

@plasticwomen sen neden spor eslestirmelerine katilmadin

Canım ben yeni gördüm ayrıca grubun mantiğinı da anlamadım :) ben bireysel takımları geçerim zaten :)))

kuzu o yasaklar ne .. o senin bünyene kan sonucuna göredir ya... herkesle bir tutma onu :)

Canım bu diyetisyen oyalanmadan kilo verdirmekle tanınıyor, Ece’nin diyetisyeni 40kilonasilgider’in ona da çorba bakliyat tavuk vs yasaktı

Sorun olmaz o zaman

evet soğuk sıkım

Ben arkasından limonlu sirkeli su içiyorum tadını pek almıyorum

500 ip 300 kalori yakıyormuş :):) ben pizayı ooooooooo eriteliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

zati açım şuan

Ama sporuna extra olmalı bence cezalar herkes için, yani mesela 15 dk ise sporu extra yapmalı kaçamaklar için, günlük görev ayrı o ayrı olmalı ayrıca bence 15 dk çok az, zaten ancak ısınıyor vücüt yağ yakma moduna geçemiyor

canımhaklıısın ben şin espri tarafındayım zatne... ama bu hafta bende spor yarışmasına katılmıyorum misafirim var... yarın 500 ip daha atlrım bikutu pizza eritirm

haa anladım.... o zaman edefi uzak olanlar için mantıklı olabilir dediğin ama benim için olmaz... :)

bende normalde sirkeli su içiyorum da bu ara içmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…