yok assla çıkmam... diğer öğnlerim yağsız ve full protein :) ama tamam 60 kl cezabulurum sorun yok yola devam :):)Cancazim +cikarsan listeye almam ona gore
60 kal. Sen onu benim boneme anlat belki inanirheeee baktım 60 kal kaptanbugün 500 ip atladım
Aspir yagi nedir canim ne ise yariyo
sağlıklı asitler de almamız gerek tabii yukarıdaaspir yağı için yararlı asit olduğu söylenmiş.
çörek otu yağını pek beğenmedim benama o da çok yararlıymış var bende de minnacıkın.
tamam :)
tamam tatlım ben şeyi merak ettim zaten hem aspir hem hcevizi ikisi bir fazlaolmuyor o zaman? mesala zeytinyağlı yemek yediğim gün kahveme h.cevizi yağı da katsam olur mu ?
kız baktım... 30 gr kadar yedim kendim pişirtim yağ sağlıklı ya.. 54 diyo hatta da 60 yazdım60 kal. Sen onu benim boneme anlat belki inanirbak kal. Yap cezani hade bakimmmm
e 44 gr etmez zaten bizim yağlar...
sınırlı sayılır canım :) sadece tek öğün yağlı yiyorum mesala çorba bile içinde yağ varsa salatada yok ve ogün başka bir yemektede yağ olmaz... bugün pizza oldu mesala geri öğünler hep protein yaptım...Yağ asidi, yağ yakmayı hızlandırıyor aslında şöyle; cla’ da aspir yağından oluşan yağ asidi, vücudumuz da yağ depolamaya yarayan ne diyeyim :) yağ depolayan bi arkadaş Var işte onu pasif ediyor ve yağın depolanmamasını şağlıyor
Yağ asidi deniyor evet Sağlıklı yağ asitleri zaten yağ yakmak için yağ almak gerekiyor
Soğuk sıkım mıydı aldığın canım
Miktarına bağlı canım ve senşn boy kilona bağlı ama yemeklerini sınırlı yağ ile yapıyorsan eğer sorun olmaz yağ yakmak için yağ kullanılır
Ay bunu geçen eşime anlatıyordum :)))
evet soğuk sıkımYağ asidi, yağ yakmayı hızlandırıyor aslında şöyle; cla’ da aspir yağından oluşan yağ asidi, vücudumuz da yağ depolamaya yarayan ne diyeyim :) yağ depolayan bi arkadaş Var işte onu pasif ediyor ve yağın depolanmamasını şağlıyor
Yağ asidi deniyor evet Sağlıklı yağ asitleri zaten yağ yakmak için yağ almak gerekiyor
Soğuk sıkım mıydı aldığın canım
Miktarına bağlı canım ve senşn boy kilona bağlı ama yemeklerini sınırlı yağ ile yapıyorsan eğer sorun olmaz yağ yakmak için yağ kullanılır
Ay bunu geçen eşime anlatıyordum :)))
onu haftaya yaptıracak kaptan....
sen neden eşleşmelere girmedin canım
canım grup arkadaşlarınla yarışıyorsun aynı şekilde diğer gruplara karşı berebar yarışıyorsunuz...Spor eşleşmesi olunca ne olacak o kısmı anlamadım aslında zaten şimdi gördüm :) ben 45 dk spor yapıyorum her gün bireysele girerim
@plasticwomen sen neden spor eslestirmelerine katilmadin
kuzu o yasaklar ne .. o senin bünyene kan sonucuna göredir ya... herkesle bir tutma onu :)
sınırlı sayılır canım :) sadece tek öğün yağlı yiyorum mesala çorba bile içinde yağ varsa salatada yok ve ogün başka bir yemektede yağ olmaz... bugün pizza oldu mesala geri öğünler hep protein yaptım...
evet soğuk sıkım
500 ip 300 kalori yakıyormuş :):) ben pizayı ooooooooo eriteliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
zati açım şuan
canımhaklıısın ben şin espri tarafındayım zatne... ama bu hafta bende spor yarışmasına katılmıyorum misafirim var... yarın 500 ip daha atlrım bikutu pizza eritirmAma sporuna extra olmalı bence cezalar herkes için, yani mesela 15 dk ise sporu extra yapmalı kaçamaklar için, günlük görev ayrı o ayrı olmalı ayrıca bence 15 dk çok az, zaten ancak ısınıyor vücüt yağ yakma moduna geçemiyor
haa anladım.... o zaman edefi uzak olanlar için mantıklı olabilir dediğin ama benim için olmaz... :)Canım ben yeni gördüm ayrıca grubun mantiğinı da anlamadım :) ben bireysel takımları geçerim zaten :)))
Canım bu diyetisyen oyalanmadan kilo verdirmekle tanınıyor, Ece’nin diyetisyeni 40kilonasilgider’in ona da çorba bakliyat tavuk vs yasaktı
Sorun olmaz o zaman
Ben arkasından limonlu sirkeli su içiyorum tadını pek almıyorum
bende normalde sirkeli su içiyorum da bu ara içmiyorumCanım ben yeni gördüm ayrıca grubun mantiğinı da anlamadım :) ben bireysel takımları geçerim zaten :)))
Canım bu diyetisyen oyalanmadan kilo verdirmekle tanınıyor, Ece’nin diyetisyeni 40kilonasilgider’in ona da çorba bakliyat tavuk vs yasaktı
Sorun olmaz o zaman
Ben arkasından limonlu sirkeli su içiyorum tadını pek almıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?