- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Sende cok iyisin canim bdv ye bi kiz yazmis 18 yasinda 107 kiloymus oda
Instagramımda yok kiaman ben bi o kilolara geleyimde basenim varsın olsun 70 leri gördükten sonra heralde o kilodaki basen umrumda olmaz
tamam canım
dün ilk defa detox içtim dünden beri su aramıyorum haklı olabilirsin... :)
benim sayemde olur mu hiç kendi azmn ve iradenle verdin :)
Evet
Gecen hafta:71,8
Bu hafta:71,2
Fark:600 gram
Yüzde:0,83 galiba
Geçen cuma: 72.0
Bu cuma: 70.2
Fark: 1.8
Yüzde: 2.5
Kızlar yüzdeyi yanlış hesaplıyo olamam dimi
Gunaydin kizlar, oncelikle bu hafta cok fazLa ilgilenemedim burayla onu belirteyim.hanmeli spor yaptim dun haricinde ama girip sana bildirimi yapamadim knbakma.. Kanguru_ ye durumu anlattim malesef gruba daha fazLa dvam edemeyecegim bazi ailevi durumlardan dolayi..
Son kilo bildirimimi yapip gruba Veda edicem..Insallah hepiniz saglikli mutlu oldugunuz vucuda kavusursunuz.sizlerle grup arkadasim olmak cok guzeldi..
Gecen cuma:72,3
Bu cuma: 71,0
Fark:1,3
Yuzde:%1,8
Geçen hafta 94.3
Bugün 92.7
Fark 1.6
Yüzde 1.696 çıkıyor. Yani 1.7 mi oluyor
kilo bildirimi
geçen cuma 100.3
bugün 99.7
FARK 600gr
YÜZDE 0.6
izne ayrıldığım kilo :67.0
geçen cuma : 66.7
bu cuma : 65.3
fark : hangisini alcan bilmiyom kaptan.. ?
annemler vardıya onca kaçamağa bravo nasıl bi bünyem var ben anlamadım... sadece annem açlık otu içti ondan artanı çay bardağı kadar içtim... durmadan wc deydim karın ağrısı ve dün kahvaltıdan sonra sadece detox suyu içtim....
Allahiiiiimmm bunlar ne guzel yuzdeler boyleeeeeEvet
Gecen hafta:71,8
Bu hafta:71,2
Fark:600 gram
Yüzde:0,83 galiba
yemiyorun cnm ama 2 kilo arti ciktim bugun onuda regle yoruyorumKanguru_ kız sen yemiyondur inşallah izindesin diye
O işte obezite profosyonel bir yardıma ihtiyacı var Allah kimsenin başına vermesinSende cok iyisin canim bdv ye bi kiz yazmis 18 yasinda 107 kiloymus oda
Vaay takip etmek isterim seni :)Aynen ya verelim de :)) benim yemeklerimi falan yüklediğim Bi sayfam var
Aynen canım su ihtiyacını tam karşılayamıuordur vücüt
Süper canım
Bugün kilolarımızı yazar heralde yaKaptan izindemi simdi ee kaptan kimhanmeli mi
Supersin cnm odemde gider insallahGünaydın herkese :*
Geçen hafta kilo: 99
Bu hafta : 98
Fark : -1
Yüzde : 1,01
Kızlar çok ödemim var Emin’im daha fazla verdim ama tartı da göremedim, yarın evdeyim net yarın belli olacak kilom merak ediyorum
Yeme valla ne zamana kadar izinlisin şimdi senP
Allahiiiiimmm bunlar ne guzel yuzdeler boyleeeeecooookk gzelsiniz harikasiniz :alkis:
yemiyorun cnm ama 2 kilo arti ciktim bugun onuda regle yoruyorum
Kv gidene kdr cnm oda somestrdan sonra gidecekYeme valla ne zamana kadar izinlisin şimdi sen
O işte obezite profosyonel bir yardıma ihtiyacı var Allah kimsenin başına vermesin
Vaay takip etmek isterim seni :)
Bugün kilolarımızı yazar heralde ya
Supersin cnm odemde gider insallah
Oo daha çok var gelmene deseneKv gidene kdr cnm oda somestrdan sonra gidecek
Annemden takip ederim sen söyle :)Varsa hesabın söyleyeyim :)
Canım sabah ödemim var sadece sonra geçiyor işte buna Bi çözüm bulamadım daha öncede, ofise gelip tartılmam lazım o da zor olur aynı tartan bi tartı daha alıp ofiste bırakmam lazım, ordan oraya taşı bozulur
Sabah sislik genelde herkesde oluyo cnm. Olsun yarin yine bildirirsin kilonu :)Varsa hesabın söyleyeyim :)
Canım sabah ödemim var sadece sonra geçiyor işte buna Bi çözüm bulamadım daha öncede, ofise gelip tartılmam lazım o da zor olur aynı tartan bi tartı daha alıp ofiste bırakmam lazım, ordan oraya taşı bozulur
Buralarda olurum artik cnm daha gelen olmaz. Yani insallah :)Oo daha çok var gelmene deseneözletiyosun kendini
Annemden takip ederim sen söyle :)
Yok brn buralardaydim sadece listeye girmicem kv gidene kdr :) hanmeli ztn bnm yardimcim onada sinirsiz yetki verdim gecen hafta :)Kaptan izindemi simdi ee kaptan kimhanmeli mi
Fit_kal_mutlu_ol_ ben değiştireyim adımı ya ne uzun :)Annemden takip ederim sen söyle :)
Sabah sislik genelde herkesde oluyo cnm. Olsun yarin yine bildirirsin kilonu :)
Ozmn isyerinede ayni tartidan alman lazim :) ozmn istedigin vakit tartilirsinFit_kal_mutlu_ol_ ben değiştireyim adımı ya ne uzun :)
Evet canım ama çoğu evde olunca geç tartılıyor :) ben onu yapamıyorum sinir oluyorum
Hanmeliyide eklesene yüzdesi çok güzel***6.TAKIM 551.ETAP***
Fattylamb94 (72/70.2/1.8/2.5)
Yasmin2504 (78/
Marlin18(63/
Seyhan77 (71.8/71.2/0.6/0.84)
Elif-hakan(85.6/85/0.6/0.70)
Selmammmm(72.3/71/1.3/1.80) ayrilmak istiyor
6.Takim ortalamasi %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?