- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
***6.TAKIM 551.ETAP***
Fattylamb94 (72/70.2/1.8/2.5)
Yasmin2504 (78/
Marlin18(63/
Seyhan77 (71.8/71.2/
Elif-hakan(85.6/85/0.6/0.70)
Selmammmm(72.3/) ayrilmak istiyor
6.Takim ortalamasi %
Eklicem simdi cnm onu hesapliyodumHanmeliyide eklesene yüzdesi çok güzel
Akşam takip ediciğim seni annemden :) senin fotoğrafında vardir inşallah merak ediyorum seni :)Fit_kal_mutlu_ol_ ben değiştireyim adımı ya ne uzun :)
Değiştirdim :)
55kilovermeseruveni yaptım :)
Evet canım ama çoğu evde olunca geç tartılıyor :) ben onu yapamıyorum sinir oluyorum
Ozmn isyerinede ayni tartidan alman lazim :) ozmn istedigin vakit tartilirsin
Anaammmmm onu yazmamisim e tabi uzun zmndor boyle yuzde gormeyincrFatty yüzdesi 2,564 aslında küsürstlar önemli değil mi :)
Akşam takip ediciğim seni annemden :) senin fotoğrafında vardir inşallah merak ediyorum seni :)
Küsüratıda ekle kaptanım mutlaka bi katkısı olurFatty yüzdesi 2,564 aslında küsürstlar önemli değil mi :)
Anaammmmm onu yazmamisim e tabi uzun zmndor boyle yuzde gormeyincr
plasticwoman fatty nin yuzdesi bende tam 2.5 cikiyo kusuratsiz
plasticwoman fatty nin yuzdesi bende tam 2.5 cikiyo kusuratsiz
Bende heyecanlandimAa evet sabah nasıl hesapladım acaba :))
(valk valk ne gıı)seninle kilo da rakip değiliz daflum sporda rakipiz ve ben kazandım kabul et artıkkkama olalım bu hafta kiloda biz rakip ollım rakip olursak inadımızdan ipe dönerizž kıız dişli rakibe
Günaydın herkese :*
Geçen hafta kilo: 99
Bu hafta : 98
Fark : -1
Yüzde : 1,01
Kızlar çok ödemim var Emin’im daha fazla verdim ama tartı da göremedim, yarın evdeyim net yarın belli olacak kilom merak ediyorum
Geçen cuma: 72.0
Bu cuma: 70.2
Fark: 1.8
Yüzde: 2.5
Kızlar yüzdeyi yanlış hesaplıyo olamam dimi
Gunaydin kizlar, oncelikle bu hafta cok fazLa ilgilenemedim burayla onu belirteyim. @hanmeli spor yaptim dun haricinde ama girip sana bildirimi yapamadim knbakma..Kanguru_ ye durumu anlattim malesef gruba daha fazLa dvam edemeyecegim bazi ailevi durumlardan dolayi..
Son kilo bildirimimi yapip gruba Veda edicem..Insallah hepiniz saglikli mutlu oldugunuz vucuda kavusursunuz.sizlerle grup arkadasim olmak cok guzeldi..
Gecen cuma:72,3
Bu cuma: 71,0
Fark:1,3
Yuzde:%1,8
Evet
Gecen hafta:71,8
Bu hafta:71,2
Fark:600 gram
Yüzde:0,83 galiba
Bende heyecanlandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?