Uyanali yarım saat oldu zaten canım. Şimdi tartiliyorumİyice bekle fırsatın varsa :) hatta şimdi Bi tartıl biraz bekle yarım saat falan yine tartıl düşüyor kilo :)
Heyecanla bekliyorumumarım yüzden güzeldir. Bu hafta listeye giriyosun dimi
Bizim işyerinde var hemde çok hassas malzeme tartmak için ama ben ayakkabı ve kıyafetlerle tartılsam 5 kilo fazla gelirim diye korkuyorum
Uzun zamandır 65i görmüyorum ya ama bu sefer olacak ocağın sonunda 65im inşallah
Uyanali yarım saat oldu zaten canım. Şimdi tartiliyorum
Harika süperGeçen hafta 94.3
Bugün 92.7
Fark 1.6
Yüzde 1.696 çıkıyor. Yani 1.7 mi oluyor
Ay hiç güleceğim yoktuBi tartılıp baksaydın :) belki daha az çıkardık :) soyunup öyle tartılıyormuşsun herkes şok :))) ama takımın yüzdesi düşer mecburum buna diyerek :)))
Bence de olacak, boyun kaç
Tartıl bakalım
Güzel tebrik ederimkilo bildirimi
geçen cuma 100.3
bugün 99.7
FARK 600gr
YÜZDE 0.6
Heyecanla bekliyorumumarım yüzden güzeldir. Bu hafta listeye giriyosun dimi
Bizim işyerinde var hemde çok hassas malzeme tartmak için ama ben ayakkabı ve kıyafetlerle tartılsam 5 kilo fazla gelirim diye korkuyorum
Uzun zamandır 65i görmüyorum ya ama bu sefer olacak ocağın sonunda 65im inşallah
Zor bir hafta geçirdin haftaya daha iyi olur inşallah canimkilo bildirimi
geçen cuma 100.3
bugün 99.7
FARK 600gr
YÜZDE 0.6
Doğru o vardı ya ama bu hafta güzel kilo vermistin iyi olurduListeye bu hafta değil de şehir dışından geldikten sonra gireceğim canım. Önümüzdeki 2 hafta olumsuz etkileyebilirim grubu :)
Geçen hafta 94.3
Bugün 92.7
Fark 1.6
kilo bildirimi
geçen cuma 100.3
bugün 99.7
FARK 600gr
YÜZDE 0.6
Harika süper
Ay hiç güleceğim yoktuvalla hepside erkek bilmiyorum halim nolurdu beni sallandırırlar heralde öyle bişey yapsam boyum çok kısa 1.60 azcık boy olsaydi belki 60 kilo falan yakışırdı ama ben 60 kiloykende gayet kilolu duruyorum
Bu sefer asla bırakmıcam belki 58 olunca karboksiterapiye başlarım şu 7 den kurtulayımda önceSüpersin canım tatilde kaçamak yapma, 8’ ler çok yakın
Süpersin canım hastalığa rağmen, meton çok iyi senin
Bizimde hep erkek kaderimiz bu :) mesleklerden dolayı :) 55 falan ol canım bırakma 55 olana kadar
Bu hafta bugünden başlamak kaydıyla ev işi falan yapma gerekirse 60 dk sporunu yapacaksın hiit cardio olacak
hanmeli ellerine sağlık tatlım inşallah eksii gelirim yaa
Günaydın herkese :*
Geçen hafta kilo: 99
Bu hafta : 98
Fark : -1
Yüzde : 1,01
Kızlar çok ödemim var Emin’im daha fazla verdim ama tartı da göremedim, yarın evdeyim net yarın belli olacak kilom merak ediyorum
Ayy doğru bir de öyle şeyler var
Kız o kadar su içersen gercekten zehirlenirsin ya ne demek 6 lt su resmen o büyük şişelerden 1 tane içip üstüne bide 1 lt daha içmek şuan şoklardayım
Bencede daha çok vermişsindir ama 1 kilo bile çok çok iyi tebrik ederim
güzeellll :):) ama haftaya daha çok olması lazımmmm
Geçen cuma: 72.0
Bu cuma: 70.2
Fark: 1.8
Yüzde: 2.5
Kızlar yüzdeyi yanlış hesaplıyo olamam dimi
Geçen hafta 94.3
Bugün 92.7
Fark 1.6
kilo bildirimi
geçen cuma 100.3
bugün 99.7
FARK 600gr
YÜZDE 0.6
4 neysede 6 lt çok ya 30 bardak su ediyo resmen. Dikkat et o kadar su zarar verirkız cidden içiyorum ya bende anamış değilim ltresini bugün ölçücem tahmini 4-6 arasıdır ...annem şekerine baktır falan dedi dilim damağım kuryor...
kızlarhepinizde çok güzel kilo vermişsiniz
bugün bi ölçeyim de tam ltresini bulayım4 neysede 6 lt çok ya 30 bardak su ediyo resmen. Dikkat et o kadar su zarar verir
Ay izne ayrildigini al ya lutfen çok güzel gelir gruba bu yüzdeizne ayrıldığım kilo :67.0
geçen cuma : 66.7
bu cuma : 65.3
fark : hangisini alcan bilmiyom kaptan.. ?
annemler vardıya onca kaçamağa bravo nasıl bi bünyem var ben anlamadım... sadece annem açlık otu içti ondan artanı çay bardağı kadar içtim... durmadan wc deydim karın ağrısı ve dün kahvaltıdan sonra sadece detox suyu içtim....
Normalde bir insan günde 9 bardak içiyo sen onun 3 katından daha fazla içiyosun bence acilen doktora git hiç ama hiç normal değil kuzu mutlaka bi sorun vardır. Yani senin bütün gün elinden suyu hic düşürmemen lazim çok değişikbugün bi ölçeyim de tam ltresini bulayım
Bu sefer asla bırakmıcam belki 58 olunca karboksiterapiye başlarım şu 7 den kurtulayımda önce
kız cidden içiyorum ya bende anamış değilim ltresini bugün ölçücem tahmini 4-6 arasıdır ...annem şekerine baktır falan dedi dilim damağım kuryor...
kızlarhepinizde çok güzel kilo vermişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?