Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bi tartılıp baksaydın :) belki daha az çıkardık :) soyunup öyle tartılıyormuşsun herkes şok :))) ama takımın yüzdesi düşer mecburum buna diyerek :)))

Bence de olacak, boyun kaç

Uyanali yarım saat oldu zaten canım. Şimdi tartiliyorum

Tartıl bakalım

Geçen hafta 94.3
Bugün 92.7
Fark 1.6
Yüzde 1.696 çıkıyor. Yani 1.7 mi oluyor
Harika süper
Ay hiç güleceğim yoktu valla hepside erkek bilmiyorum halim nolurdu beni sallandırırlar heralde öyle bişey yapsam boyum çok kısa 1.60 azcık boy olsaydi belki 60 kilo falan yakışırdı ama ben 60 kiloykende gayet kilolu duruyorum

Listeye bu hafta değil de şehir dışından geldikten sonra gireceğim canım. Önümüzdeki 2 hafta olumsuz etkileyebilirim grubu :)

Geçen hafta 94.3
Bugün 92.7
Fark 1.6

Süpersin canım tatilde kaçamak yapma, 8’ ler çok yakın

kilo bildirimi
geçen cuma 100.3
bugün 99.7
FARK 600gr
YÜZDE 0.6

Süpersin canım hastalığa rağmen, meton çok iyi senin

Bizimde hep erkek kaderimiz bu :) mesleklerden dolayı :) 55 falan ol canım bırakma 55 olana kadar

bu hafta çok iyi geçmedi bana. plasticwoman ceza cümleme raziyim

Bu hafta bugünden başlamak kaydıyla ev işi falan yapma gerekirse 60 dk sporunu yapacaksın hiit cardio olacak

Bu sefer asla bırakmıcam belki 58 olunca karboksiterapiye başlarım şu 7 den kurtulayımda önce

hanmeli ellerine sağlık tatlım inşallah eksii gelirim yaa

Günaydın herkese :*

Geçen hafta kilo: 99
Bu hafta : 98
Fark : -1
Yüzde : 1,01

Kızlar çok ödemim var Emin’im daha fazla verdim ama tartı da göremedim, yarın evdeyim net yarın belli olacak kilom merak ediyorum

kız cidden içiyorum ya bende anamış değilim ltresini bugün ölçücem tahmini 4-6 arasıdır ...annem şekerine baktır falan dedi dilim damağım kuryor...
GÜM GÜM GÜM ......
GEÇEN HAFTA:85.6
BU HAFTA:85.0
FARK:600gr
Yüzde bulamıyommm. @Rzgrece hanmeli
güzeellll :):) ama haftaya daha çok olması lazımmmm

Geçen cuma: 72.0
Bu cuma: 70.2
Fark: 1.8
Yüzde: 2.5

Kızlar yüzdeyi yanlış hesaplıyo olamam dimi

Geçen hafta 94.3
Bugün 92.7
Fark 1.6

kilo bildirimi
geçen cuma 100.3
bugün 99.7
FARK 600gr
YÜZDE 0.6

kızlarhepinizde çok güzel kilo vermişsiniz

4 neysede 6 lt çok ya 30 bardak su ediyo resmen. Dikkat et o kadar su zarar verir

izne ayrıldığım kilo :67.0

geçen cuma : 66.7

bu cuma : 65.3

fark : hangisini alcan bilmiyom kaptan.. ?

annemler vardıya onca kaçamağa bravo nasıl bi bünyem var ben anlamadım... sadece annem açlık otu içti ondan artanı çay bardağı kadar içtim... durmadan wc deydim karın ağrısı ve dün kahvaltıdan sonra sadece detox suyu içtim....

Ay izne ayrildigini al ya lutfen çok güzel gelir gruba bu yüzde

bugün bi ölçeyim de tam ltresini bulayım
Normalde bir insan günde 9 bardak içiyo sen onun 3 katından daha fazla içiyosun bence acilen doktora git hiç ama hiç normal değil kuzu mutlaka bi sorun vardır. Yani senin bütün gün elinden suyu hic düşürmemen lazim çok değişik

Bu sefer asla bırakmıcam belki 58 olunca karboksiterapiye başlarım şu 7 den kurtulayımda önce

Bende 57 olmak istiyorum inşallah, o ne kız :)

Çok cidden böbreklerinde sorun yaratır bu durum Bilgin olsun canım, çok su içtikçe içesi geliyor insanın ve dudakları falan kürüyor benimde öyle ama eve gidince 1 bardak suyu az az içiyorum yatmadan da 1 bardak su daha içiyorum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…