Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım sanırım izne ayrıldığın kilo olması gerekiyor bende bileyim de :) bana da lazım olacak bu Bilgi :)

kız bu yaşta cidden şekr hastası mı olcem evde benim şeker bile yokmuş varya ramazandan beri diet diyet evde şeker yokmuş annem kurbiye yapınca farkettik :) şeker yemeyen aşmayan ben şeker hastası ay valla korkuyom

evet böylekuruyor... elime alıyorum bende b bardak ama büyük bardak.. çay gibi yavaş yavaş içiyorum 10 dk da bitiyor 1 baardak aradan yarın saat geçiyor yine kupkuru yine aynen öyle...

bugünleri çok çekirdek yedim ondan mıdır ki ?

İnşallah 57 olursun bende 53 olup orda ömür boyu kalmak istiyorum boyun kaçtı senin ? Karboksiterapi harika bir şey ama düzgün yapan birini bulmak lazım bende buldum. Şikayetçi olduğun bölgeye karboksi gazı veriyolar. Bunun hiç bir zararı yok çünkü vücudumuzda bu gaz var. Yağların daha çabuk parçalanmasını sağlıyor. O kadar hızlı inceliyolar ki. Bende basenlerim için istiyorum bakalım 58 i görürsem yaptırırım

karbok ne ??

Şeker hastasının çok şekerle alakası yok kuzu sen bi doktora git bakalım ne dicek

Olabilir canım detoks çayı falan da iç iyi gelir belki bu detoks çayı içtikçe o hissim geçmeye başladı benim

İnşallah canım :) 1,64 canım boyum spor yaparsan her yerini şekillendirirsin canım zaten

Yok valla inanmazsın 43 kiloydum o zamanda basenim vardı bundan 4 sene önce 51 52 kiloydum o zamanda basenim vardı. 52 kiloyken pilatese gittim 4 ay sonra 2 ayda fitness ama yok erimiyolar

Yok valla inanmazsın 43 kiloydum o zamanda basenim vardı bundan 4 sene önce 51 52 kiloydum o zamanda basenim vardı. 52 kiloyken pilatese gittim 4 ay sonra 2 ayda fitness ama yok erimiyolar

Canım bazı şeyler genetik Gül var instagram da o da armut tip vücüdu baya inceltmiş durumda sporla o şekilde yapabilirsende kadınsı hat oluyor güzel yani

Kızlar benim migrenim tuttu yine çok gelemeyebilirim bunu bile zıplaya zıplaya yazıyorummmm kilo verenleri tebrik ederim hanmeli teşekkür ederim senin sayende verdim .bu 600 gr da

Canım bazı şeyler genetik Gül var instagram da o da armut tip vücüdu baya inceltmiş durumda sporla o şekilde yapabilirsende kadınsı hat oluyor güzel yani
Instagramımda yok ki aman ben bi o kilolara geleyimde basenim varsın olsun 70 leri gördükten sonra heralde o kilodaki basen umrumda olmaz

Şeker hastasının çok şekerle alakası yok kuzu sen bi doktora git bakalım ne dicek
tamam canım
dün ilk defa detox içtim dünden beri su aramıyorum haklı olabilirsin... :)

Kızlar benim migrenim tuttu yine çok gelemeyebilirim bunu bile zıplaya zıplaya yazıyorummmm kilo verenleri tebrik ederim hanmeli teşekkür ederim senin sayende verdim .bu 600 gr da
benim sayemde olur mu hiç kendi azmn ve iradenle verdin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…