- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
izne ayrıldığım kilo :67.0
geçen cuma : 66.7
bu cuma : 65.3
fark : hangisini alcan bilmiyom kaptan.. ?
annemler vardıya onca kaçamağa bravo nasıl bi bünyem var ben anlamadım... sadece annem açlık otu içti ondan artanı çay bardağı kadar içtim... durmadan wc deydim karın ağrısı ve dün kahvaltıdan sonra sadece detox suyu içtim....
kız bu yaşta cidden şekr hastası mı olcemNormalde bir insan günde 9 bardak içiyo sen onun 3 katından daha fazla içiyosun bence acilen doktora git hiç ama hiç normal değil kuzu mutlaka bi sorun vardır. Yani senin bütün gün elinden suyu hic düşürmemen lazim çok değişik
evet böylekuruyor... elime alıyorum bende b bardak ama büyük bardak.. çay gibi yavaş yavaş içiyorum 10 dk da bitiyor 1 baardak aradan yarın saat geçiyor yine kupkuru yine aynen öyle...Bende 57 olmak istiyorum inşallah, o ne kız :)
Çok cidden böbreklerinde sorun yaratır bu durum Bilgin olsun canım, çok su içtikçe içesi geliyor insanın ve dudakları falan kürüyor benimde öyle ama eve gidince 1 bardak suyu az az içiyorum yatmadan da 1 bardak su daha içiyorum o kadar
İnşallah 57 olursun bende 53 olup orda ömür boyu kalmak istiyorumBende 57 olmak istiyorum inşallah, o ne kız :)
Çok cidden böbreklerinde sorun yaratır bu durum Bilgin olsun canım, çok su içtikçe içesi geliyor insanın ve dudakları falan kürüyor benimde öyle ama eve gidince 1 bardak suyu az az içiyorum yatmadan da 1 bardak su daha içiyorum o kadar
karbok ne ??Bende 57 olmak istiyorum inşallah, o ne kız :)
Şeker hastasının çok şekerle alakası yok kuzu sen bi doktora git bakalım ne dicekkız bu yaşta cidden şekr hastası mı olcemevde benim şeker bile yokmuş varya ramazandan beri diet diyet evde şeker yokmuş annem kurbiye yapınca farkettik :) şeker yemeyen aşmayan ben şeker hastası ay valla korkuyom
evet böylekuruyor... elime alıyorum bende b bardak ama büyük bardak.. çay gibi yavaş yavaş içiyorum 10 dk da bitiyor 1 baardak aradan yarın saat geçiyor yine kupkuru yine aynen öyle...
bugünleri çok çekirdek yedim ondan mıdır ki ?
İnşallah 57 olursun bende 53 olup orda ömür boyu kalmak istiyorumboyun kaçtı senin ? Karboksiterapi harika bir şey ama düzgün yapan birini bulmak lazım bende buldum. Şikayetçi olduğun bölgeye karboksi gazı veriyolar. Bunun hiç bir zararı yok çünkü vücudumuzda bu gaz var. Yağların daha çabuk parçalanmasını sağlıyor. O kadar hızlı inceliyolar ki. Bende basenlerim için istiyorum bakalım 58 i görürsem yaptırırım
Yok valla inanmazsın 43 kiloydum o zamanda basenim vardı bundan 4 sene önce 51 52 kiloydum o zamanda basenim vardı. 52 kiloyken pilatese gittim 4 ay sonra 2 ayda fitness ama yok erimiyolarOlabilir canım detoks çayı falan da iç iyi gelir belki bu detoks çayı içtikçe o hissim geçmeye başladı benim
İnşallah canım :) 1,64 canım boyum spor yaparsan her yerini şekillendirirsin canım zaten
Yok valla inanmazsın 43 kiloydum o zamanda basenim vardı bundan 4 sene önce 51 52 kiloydum o zamanda basenim vardı. 52 kiloyken pilatese gittim 4 ay sonra 2 ayda fitness ama yok erimiyolar
Ayy bilemedim ki
Instagramımda yok kiCanım bazı şeyler genetik Gül var instagram da o da armut tip vücüdu baya inceltmiş durumda sporla o şekilde yapabilirsende kadınsı hat oluyor güzel yani
tamam canımŞeker hastasının çok şekerle alakası yok kuzu sen bi doktora git bakalım ne dicek
dün ilk defa detox içtim dünden beri su aramıyorum haklı olabilirsin... :)Olabilir canım detoks çayı falan da iç iyi gelir belki bu detoks çayı içtikçe o hissim geçmeye başladı benim
İnşallah canım :) 1,64 canım boyum spor yaparsan her yerini şekillendirirsin canım zaten
benim sayemde olur mu hiç kendi azmn ve iradenle verdin :)Kızlar benim migrenim tuttu yine çok gelemeyebilirim bunu bile zıplaya zıplaya yazıyorummmm kilo verenleri tebrik ederimhanmeli teşekkür ederim senin sayende verdim .bu 600 gr da
ooooooo 6 lara az kalmışşş :)Evet
Gecen hafta:71,8
Bu hafta:71,2
Fark:600 gram
Yüzde:0,83 galiba
Hadi insallah canim senin agzin bal yesinooooooo 6 lara az kalmışşş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?