• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Masallah kizlar AhSen_2504 AhSen_2504 cezama raziyim arkadasim

Abla ben sana ne yazdirayimmki. Kızlar yardim sizce Seyhan ablaya ne yazdiralım

Gerçekleşen menümü yazayım artık Bi tek akşam öğünüm kaldı

Uyanınca : 1 bardak ılık limonlu su
1 tk çörek otu yağı

Kahvaltı : 4 yk yoğurt içine;
2 tk chia tohumu
Cennet meyvesi
Kabak çekirdeği içi
Baharat mix

Ara : yarım avuç içi kadar kavrulmamış kaju, fındık,kuru üzüm

Öğle : Brüksel lahanası Üzerine pul biberli limonlu yoğurt
Salata (kıvırcık, mor lahana,havuç,salatalık,kırmızı acı biber)

Akşam : 1 adet çipura 300-400 gr
Fırında ızgara yapacağım
Bol salata

Sıvılar ;

3 lt su (içinde limon ve kiraz sapı olan)
1 lt detoks çayı
1 maden suyu
1 şekersiz Türk kahvesi
1 ananaslı açaili bitki çayı

Spor :

1 saat ya da geçebilir ama 1 saat garanti :) yazarım sporu yine

Ön numara menu:KK9: canım afiyet olsun

Aynen bende insallah derecrye gircez

Gecms olsun cnm neyi var
herkes sessiz sessiz bekliyo :KK70:

guzel menu dolu dolu :)

:KK70:

ayy sendedemi kv var :KK70: bende izine ciktim kv gidene kdr :) tnm senide sabit yazip izine ayiralim

Canim astımı var bugünde igne yaptılar yavrum mafoldu

Merhaba,yeni geldim grubunuza.Teşekkür ederim grubunuza dahil ettiğiniz için.:KK68:
Sanırım ilk kendimi tanıtmakla başlayacağım.Genel bilgilerden gireyim konuya 35 yaşındayım özel bir şirkette muhasebe yetkilisiyim (yani çok fazla hareket halinde değilim).Nisan ayından bu yana diyetisyene gidiyorum ama ne yazık ki istikrarsız devam edenlerdenim:KK43:İnşallah sizinle istikrar sağlayacağım.Nisan Ayında ki başlangıç kilom 116,8 :KK43: şuan ki kilom ise 99,4 boyum ise 1.72.Hedef kilomda 75.
İşte böyle.

Hos geldin aramiza bol eksilerin olsun.
Kendimi tanitayimm ben yasmin 25 yaşındayım ev hanımıyim 2 cocugum var

kızlar annem smoothi makinası aldılar bana :)
vestel mix and go aldım :) şuan ilk smoothi mi bitirdim :) güzel makine valla ben çok sevdim :)100 tl kadar bide ucuz geldi :)

aayrıcaaaaaaaaaaaaaaaaa :KK73::KK73:

dün kıyafet almaya gittik :)

her zaman L alan ben eevet BEN !

S beden aldım :KK6::rolleyes:

etek de 44 alan BEN

40 beden aldım :KK59:

bende bi havalar bi havalar :KK59::cool:

Aldıkların hayırlı olsun canim özellikle kıyafetlerin güle güle kullan ne güzel incecik sin ya darısı bize inşallah

Merhaba,yeni geldim grubunuza.Teşekkür ederim grubunuza dahil ettiğiniz için.:KK68:
Sanırım ilk kendimi tanıtmakla başlayacağım.Genel bilgilerden gireyim konuya 35 yaşındayım özel bir şirkette muhasebe yetkilisiyim (yani çok fazla hareket halinde değilim).Nisan ayından bu yana diyetisyene gidiyorum ama ne yazık ki istikrarsız devam edenlerdenim:KK43:İnşallah sizinle istikrar sağlayacağım.Nisan Ayında ki başlangıç kilom 116,8 :KK43: şuan ki kilom ise 99,4 boyum ise 1.72.Hedef kilomda 75.
İşte böyle.

Hoşgeldin canım buraya her zaman vakit ayır veririz fazla kilo değil o hiç takma kafana :)

şu an da 2 lt bitti bile.... elme aldım 1 lt detox içiyorum artık

Benim 3 lt oldu :) 1 lt detoks çayı :) 4-5 lt sıvı aldım

vestel mix and go aldım :) şuan ilk smoothi mi bitirdim :) güzel makine valla ben çok sevdim :)100 tl kadar bide ucuz geldi :)

etek de 44 alan BEN

Güle güle kullan canım, süper ya ne mutlu oluyor insan hangi tatlı bu keyfi yaşatabilir ki

Kaçamaksız haftan var mı kız :) hic birimizin yok seninde yok yani b anlamda işlemiyo diyorum :)

Lütfen burada “hiç birimizin Yok” denerek bana haksızlık yapılıyor :)

Sağol canım
Gördükçe onu zayıflamak ve çabalamak için tetikleyecek Bi şey yazdır bence

Kanguru_ Kanguru_ bu hafta bütün takım bireysel spor yarışması yapsak, bende arada kaçırıyorum hem kaçırmamış olurum yarışma iyi oluyor ama 2’li ve grup değil bireysel olsun ilk 3 açıklayalım cuma olur mu

Bencede bireysel olsun haftanın sonunda 1.2.3. Seçilir

Pantolonum öyle bollaştı ki üzerim de şu an kendimi çok zayıf hissediyorum :))

Zaten o duygu inanılmaz bişey insan daha çok hirslaniyo. Senin için çok sevindim inşallah kısa zamanda gardirobunu baştan aşağı değiştirirsin

İşte böyle.
Hosgeldin. Birlikte vereceğiz kiloları insallah

Zaten o duygu inanılmaz bişey insan daha çok hirslaniyo. Senin için çok sevindim inşallah kısa zamanda gardirobunu baştan aşağı değiştirirsin
Sey yazayim en iyisi seyhan ablam bir melek:KK70:

olur mu abla kendini başardınız :) bu hafta daha iyi olması lazım :) düşün bir kere hamburger patates pilav bezelye vs yedin bi de yemesen kesin -1 olurdun :) bu hafta süpppeeer bi irade gösterirsen bence bu haft daha fazla gider

şu an da 2 lt bitti bile.... elme aldım 1 lt detox içiyorum artık

sınırsız mı :KK57:

doktora gitttim kaptan bebek tedavi vs..

:deli::deli::deli::deli:

hoşgeldin canım :)
ilk sayfadaki kuralları oku :)kabul edersen başlayaım yalnız o istikrarsızlığını sonlandırman lazım... bak herkes kilo veriyor sende vermeisin yoksa takım güme gidiyor :) kusura bakma hani sen öyleyazınca bende az bi uyarıda bulanayım dedim....

bana nasıl işlmiyor ya :KK12: ne yaptım kız ben
Ben sana dedim ya gecen hsfta sinirsiz yetki diye :) ben yokken buralar senden sorulur :) 6.takimin hanimagasi :)

Ne dedi dr basliyomusunuz tedaviye

etek de 44 alan BEN

Hayirli olsun canim.

Ohh ne guzel incelmisin bak :)
Abla ben sana ne yazdirayimmki. Kızlar yardim sizce Seyhan ablaya ne yazdiralım

Canim astımı var bugünde igne yaptılar yavrum mafoldu

Hos geldin aramiza bol eksilerin olsun.
Kendimi tanitayimm ben yasmin 25 yaşındayım ev hanımıyim 2 cocugum var
Gecmis olsun canim. Bu havalarda yaramiyo astimlilara
Kanguru_ Kanguru_ bu hafta bütün takım bireysel spor yarışması yapsak, bende arada kaçırıyorum hem kaçırmamış olurum yarışma iyi oluyor ama 2’li ve grup değil bireysel olsun ilk 3 açıklayalım cuma olur mu
Olur cnm. 1. Olani ismimizin altina yazariz 6. Takim spor birincsi dye :) hanmeli hanmeli yine sen ilgilenir misin
Pantolonum öyle bollaştı ki üzerim de şu an kendimi çok zayıf hissediyorum :))
kilo fazla 9lunca 2 kilo bile farkediyo :) bnmde oyleydi ne seviniyodum :) buda sana motivasyon olsun

İşte böyle.
Hosgeldiniz seyhan ben

etek de 44 alan BEN

Tebrikler :KK9: darısı başımiza. Bir kilo veriyim vallahi ilk isim delice alışveriş yapmak olacak. Hiç acımadan tüm dolabı yenileyecegim. İç çamaşırı dan pijamalara kadar :KK48:

Ay doğru kız sen hiç kaçamak yapmıyordun :) çok pardon ama bende artık yapmıcamm

Back
X