kaçamak yapmadın mıııKızzlarrrrrrr nerdesinizzz çooook sevinçliyim hiç kaçamak yapmadııım birinci oldumm üçüncü olmuşuşşş
Hayırrr bu gün diyorum kııızzzkaçamak yapmadın mııı
hadi len o colalar ekmekler lahmacunlar cezeryeler... aman yarabbim neler neler:)
gezmelerdeydim kafam çok dalgındı bende uyanır uyanmaz attım kendimi dışarı bol bol yürüdüm, deniz havası aldım kusura bakmayın tam cuma günü kayboldum ortalıktaballikayfe nerdesiin
tamam yazalım canım ben bir şey demiyorum kiiiiAma olmaz kii sana da seyhana yazılsın kaybetdik alnımızın akıyla
heeeee.......Hayırrr bu gün diyorum kııızzz
canımhayırdır ya ?gezmelerdeydim kafam çok dalgındı bende uyanır uyanmaz attım kendimi dışarı bol bol yürüdüm, deniz havası aldım kusura bakmayın tam cuma günü kayboldum ortalıktaama dolaşınca iyi geldi
Allah seni iyiki içtim o kolayı vur anasını satayım vurun yüzüme
Geçmiş olsun canimaaayyyyyy çok hastayım
5 mandalin yedim minnak minnak 1 kase daha çoorba içtim
Nasıl amaaaaa özel başlığım
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine üşüttün mü acaba ? Kız 5 mandilanada yenmez diyete dön artık haftaya 1. Olcezaaayyyyyy çok hastayım
5 mandalin yedim minnak minnak 1 kase daha çoorba içtim
SüperNasıl amaaaaa özel başlığım
Ne korkcam kız gezmelerdeydim daha bulamadım bişey ama bulcam bekle cezanıharikaa :)
esra bir şey demedi korktu zaar :)haftayada aynını ona yazdırırm valla :)
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine üşüttün mü acaba ? Kız 5 mandilanada yenmez diyete dön artık haftaya 1. Olcez
Süper
Ne korkcam kız gezmelerdeydim daha bulamadım bişey ama bulcam bekle cezanı
Hızlı gelen hızlı gider canım 68e kadar hızlı veririm sonra zorlaşır benimKız esra sen çok iyi verdin ha maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?