- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Bakalım sana 2.yi yazdırmayalımdagüel bul da sana d aynını yazdırcam haftaya :)
SPOR TÜRÜ | ÖLÇÜ DEĞERİ | PUAN |
---|---|---|
SPİNNİG | DK | 4.5 PUAN |
ELİPTİK | DK | 4 PUAN |
KOŞU | DK | 4 PUAN |
TEMPOLU YÜZME | DK | 4 PUAN |
JİLLİAN | DK | 4 PUAN |
LESLİE | DK | 3 PUAN |
STEPPER | DK | 2.5 PUAN |
TEMPOLU YÜRÜYÜŞ | DK | 2.5 PUAN |
YAVAŞ TEMPOLU YÜRÜYÜŞ | DK | 1 PUAN |
CARDİO | DK | 3.5 PUAN |
ZUMBA | DK | 3.5 PUAN |
STEP | DK | 3 PUAN |
KORDİNASYON BİSİKLET | DK | 3 PUAN |
PLATES, MEKİK, ŞINAV, KOL, SQUAT VB SABİT EGZERSİZLER | DK | 3 PUAN |
KEYFİ YÜZME | DK | 1 PUAN |
İP ATLAMA | 5 ADET | 1 PUAN |
PARK ALETLERİ | DK | 1 PUAN |
Yasmin kıyamadı sana ama ben karışmam banane banane..Ceza verdinizde yazmadikmi
sonuç yüzdelerini incele oradançıkıyor :)Kızlar ben göremedim ya 3. Olduğumuzu 150.sayfada yok sanki
Aslında bunu @Rzgrece 1.sayfya koysa daha iyi olmaz mı kaybolur aralarda. Ama bu zamana kadar yapılan en mantıklı yarışma olcak
SPOR TÜRÜ ÖLÇÜ DEĞERİ PUAN SPİNNİG DK 4.5 PUAN ELİPTİK DK 4 PUAN KOŞU DK 4 PUAN TEMPOLU YÜZME DK 4 PUAN JİLLİAN DK 4 PUAN LESLİE DK 3 PUAN STEPPER DK 2.5 PUAN TEMPOLU YÜRÜYÜŞ DK 2.5 PUAN YAVAŞ TEMPOLU YÜRÜYÜŞ DK 1 PUAN CARDİO DK 3.5 PUAN ZUMBA DK 3.5 PUAN STEP DK 3 PUAN KORDİNASYON BİSİKLET DK 3 PUAN PLATES, MEKİK, ŞINAV, KOL, SQUAT VB
SABİT EGZERSİZLERDK 3 PUAN KEYFİ YÜZME DK 1 PUAN İP ATLAMA 5 ADET 1 PUAN PARK ALETLERİ DK 1 PUAN
Bunu da sen mi listeleycen kızz zor olacak
SPOR TÜRÜ ÖLÇÜ DEĞERİ PUAN SPİNNİG DK 4.5 PUAN ELİPTİK DK 4 PUAN KOŞU DK 4 PUAN TEMPOLU YÜZME DK 4 PUAN JİLLİAN DK 4 PUAN LESLİE DK 3 PUAN STEPPER DK 2.5 PUAN TEMPOLU YÜRÜYÜŞ DK 2.5 PUAN YAVAŞ TEMPOLU YÜRÜYÜŞ DK 1 PUAN CARDİO DK 3.5 PUAN ZUMBA DK 3.5 PUAN STEP DK 3 PUAN KORDİNASYON BİSİKLET DK 3 PUAN PLATES, MEKİK, ŞINAV, KOL, SQUAT VB
SABİT EGZERSİZLERDK 3 PUAN KEYFİ YÜZME DK 1 PUAN İP ATLAMA 5 ADET 1 PUAN PARK ALETLERİ DK 1 PUAN
Kiyamiyosa demekkiYasmin kıyamadı sana ama ben karışmam banane banane..
yaa klasik şeyler, tembellik isteği, çevre etkisi, yalnızlık falan teşekkür ederim ilgin içintamam yazalım canım ben bir şey demiyorum kiiii
heeeee.......
canımhayırdır ya ?
hahahahahahahah
kaptan öyle dedi.... varsa yapacak olan devredeyim :) biri de su tutacakBunu da sen mi listeleycen kızz zor olacak
Ordan cıkarda ilan etmediler mi dahasonuç yüzdelerini incele oradançıkıyor :)
yaa klasik şeyler, tembellik isteği, çevre etkisi, yalnızlık falan teşekkür ederim ilgin için
Yazdim sekerim aglama senYasmin kıyamadı sana ama ben karışmam banane banane..
etmediler sanırımOrdan cıkarda ilan etmediler mi daha
Sen ailenle mi yaşıyordun yalnız mısın? Sanki içinde çok büyük bir sıkıntı var aşamadığın şeyler..yaa klasik şeyler, tembellik isteği, çevre etkisi, yalnızlık falan teşekkür ederim ilgin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?