evet en güzeli öyle olur ben ona mail atayımAslında bunu @Rzgrece 1.sayfya koysa daha iyi olmaz mı kaybolur aralarda. Ama bu zamana kadar yapılan en mantıklı yarışma olcak
[th]SPOR TÜRÜ[/th]
SPİNNİG DK 4.5 PUAN ELİPTİK DK 4 PUAN KOŞU DK 4 PUAN TEMPOLU YÜZME DK 4 PUAN JİLLİAN DK 4 PUAN LESLİE DK 3 PUAN STEPPER DK 2.5 PUAN TEMPOLU YÜRÜYÜŞ DK 2.5 PUAN YAVAŞ TEMPOLU YÜRÜYÜŞ DK 1 PUAN CARDİO DK 3.5 PUAN ZUMBA DK 3.5 PUAN STEP DK 3 PUAN KORDİNASYON BİSİKLET DK 3 PUAN PLATES, MEKİK, ŞINAV, KOL, SQUAT VB
SABİT EGZERSİZLERDK 3 PUAN KEYFİ YÜZME DK 1 PUAN İP ATLAMA 5 ADET 1 PUAN PARK ALETLERİ DK 1 PUAN
[th]ÖLÇÜ DEĞERİ[/th]
[th]PUAN[/th]
Aaa bende deneyim tatli diye ölüyorum bu aralarYa kızlar bugün canım jiç tatlı bişey istemedi niye biliyonuzmu sabah suyuma tarçın atmıştım çok iyi geldi valla
Valla ben bu haftaAhSen_2504 le rakip olmak istiyorum biz iyi çwkişip laf söylüyoruz
Kiyamiyosa demekki
Yazdim sekerim aglama sen
yasmin koy bir şeyler :) yoksa ben TOMBALAK yada DOBİŞKO yazdırcem
Tarif lütfenKızlar sağlıklı unsuz poğaça yaptım :)
çubuk tarçın abla akşamdan at vallahi bende tatlı diye kıvranıyordum evde olduğu halde aklıma bile gelmediAaa bende deneyim tatli diye ölüyorum bu aralarhanmeli korkusundan yiyemiyorum tozmu attin cubuk tarcinmi
Ya kızlar bugün canım jiç tatlı bişey istemedi niye biliyonuzmu sabah suyuma tarçın atmıştım çok iyi geldi valla
Ayy sagolasin canim saldiracaktim artik zor tutuyodum kendimi aksamdan atayim ben hatta hemen atayim unuturum cünküçubuk tarçın abla akşamdan at vallahi bende tatlı diye kıvranıyordum evde olduğu halde aklıma bile gelmedi
Nasıl amaaaaa özel başlığım
Kızzlarrrrrrr nerdesinizzz çooook sevinçliyim hiç kaçamak yapmadııım birinci oldumm üçüncü olmuşuşşş
Yaa kutlama için kocaman bi pastamı yesek ne güzel olurdu....
Beybikler menümm
Sabah 2haşlama yumurta 1dilim peynir 5adet zeytin 1turp
Öğle kereviz salatası (yoğurtlu mayonezsiz tuzsuz)
Ara 1elma
Akşam üç kaşık susuz kuru fasülye 1tabak salata
Su 2 ama üç olacak
Spor 40
Ya kızlar bugün canım jiç tatlı bişey istemedi niye biliyonuzmu sabah suyuma tarçın atmıştım çok iyi geldi valla
Tarif lütfen
Ha ha tabi tabikiyar miyim deme kizz öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?