Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar sevincden menümü yazmayi unuttum
Menüm
Sabah:iki dilim ekmekli tost üc zeytin yesilcay yarim portakal
Ögle:sehriye corbasi firinda brokoli
Ara:sütlü kahve
Aksam:karisik sebze yemegi cayla iki bisküvi
Su:iki litre
Spor:5000 adim
hanmeli

Süpersin canım darısı başımıza :)

Bende sütyen aldım değişik değişik güzel modellerden :) baya indirim var her yerde
Evet ya bende aldım ama güzel olunca giymeye kıyamıyorum kendime cimriyim ne bulsam at çeyize
Sen nerden aldın kız başka yerlerde de indirim varsa bakayım

Evet ya bende aldım ama güzel olunca giymeye kıyamıyorum kendime cimriyim ne bulsam at çeyize
Sen nerden aldın kız başka yerlerde de indirim varsa bakayım
Ay ben biç atamadım çeyize aman kullanalım kafasında oldum hep Hale’n öyleyim misafire özel takımlarım falan hiç olmaz :) en özel gün bugün, yaşadığım gün yarın belli değil diye düşünüyorum hep :)
İç çamaşırı penti ama Watsons falan çok indirim vardı oradan krem, maske falan aldım

Bende sadece kıyafet konusunda böyleyim güzel bişey giyeceğim zaman aman bunu giymiyim şuraya gidersem giyerim falan derim. Iç çamaşırındada siyah beyaz olanları giyip renkli ve güzelleri çeyize atıyorum ay benimde cildime bakım yapmam lazım ya hiç yapmıyorum sadece yaptığım hergün değişik jellerle yıkamak

Ayni fikirdeyim canim en özel gün bugündür kafasindayim

Kıyamıyor insan güzel kıyafelere o ayrı :) bende çok dikkatli özenli kullanırım kıyafetlerini o yüzden birine ödünç vermekten nefret ederim, kimseden Almam, istemem ama çevremdeki bütün arkadaşlarım kıyafet almayı seven ve hor kullananlardan oluşuyor :) hayır demekten bıktım :) önceden diyemezdim kıyafetim rezil olurdu kafayı yerdim öğrendim hayır demeyi :) ama ısrar ediyorlar birde :))

Cilt bakımı önemli ben severim hem doğal yağ ile hem maske, jel, Peeling vs yapıyorum düzenli hem cilt hem saç bakımı yapıyorum gerçi her yerime yapıyorum sanırım :) ayak için ayrı, kuruyan dirsekler için ayrı :)

Bugünkü menum
Kahvalti
1 h. Yumurta
Peynir Zeytin
Maydanoz
2 dilim tambugday ekmek

Ara yok

Akşam
Barbunya pilaki
Yoğurt
1 baget

Sivilar
2.5 litre su
1 litre detoks suyu

Spor 55 dk leslie

Afiyet olsun canım
Sporda menüde güzel :)

Ayni fikirdeyim canim en özel gün bugündür kafasindayim

Her yaşadığım kayıplar bunun doğruluğunu teyit etti bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…