- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Tebrikler sekerim kacinci oldunKızlar ilk defa bireyselde dereceye girdim
3. Olmuşum abla :)Tebrikler sekerim kacinci oldun
3. Olmuşum abla :)
Güle güle kullan esracigimAyy kızlar ben 2 kilo verince gaza geldim bütün pentiyi aldım
Bu arada pentide çok güzel indirim var haberiniz ola
Kızlar ilk defa bireyselde dereceye girdim
Ayy kızlar ben 2 kilo verince gaza geldim bütün pentiyi aldım
Bu arada pentide çok güzel indirim var haberiniz ola
Kızlar ilk defa bireyselde dereceye girdim
Evet ya bende aldım ama güzel olunca giymeye kıyamıyorumSüpersin canım darısı başımıza :)
Bende sütyen aldım değişik değişik güzel modellerden :) baya indirim var her yerde
Haftaya tek isteğim grubumuzun dereceye girmesiTebrikler canım darısı haftaya inşallah
Haftaya tek isteğim grubumuzun dereceye girmesi
Aaa cidden öyle kız yanlış yazmışlar heralde
Ay ben biç atamadım çeyize aman kullanalım kafasında oldum hep Hale’n öyleyim misafire özel takımlarım falan hiç olmaz :) en özel gün bugün, yaşadığım gün yarın belli değil diye düşünüyorum hep :)Evet ya bende aldım ama güzel olunca giymeye kıyamıyorumkendime cimriyim ne bulsam at çeyize
Sen nerden aldın kız başka yerlerde de indirim varsa bakayım
Bende sadece kıyafet konusunda böyleyim güzel bişey giyeceğim zaman aman bunu giymiyim şuraya gidersem giyerim falan derim. Iç çamaşırındada siyah beyaz olanları giyip renkli ve güzelleri çeyize atıyorumAy ben biç atamadım çeyize aman kullanalım kafasında oldum hep Hale’n öyleyim misafire özel takımlarım falan hiç olmaz :) en özel gün bugün, yaşadığım gün yarın belli değil diye düşünüyorum hep :)
İç çamaşırı penti ama Watsons falan çok indirim vardı oradan krem, maske falan aldım
Ayni fikirdeyim canim en özel gün bugündür kafasindayimAy ben biç atamadım çeyize aman kullanalım kafasında oldum hep Hale’n öyleyim misafire özel takımlarım falan hiç olmaz :) en özel gün bugün, yaşadığım gün yarın belli değil diye düşünüyorum hep :)
İç çamaşırı penti ama Watsons falan çok indirim vardı oradan krem, maske falan aldım
Bende sadece kıyafet konusunda böyleyim güzel bişey giyeceğim zaman aman bunu giymiyim şuraya gidersem giyerim falan derim. Iç çamaşırındada siyah beyaz olanları giyip renkli ve güzelleri çeyize atıyorumay benimde cildime bakım yapmam lazım ya hiç yapmıyorum sadece yaptığım hergün değişik jellerle yıkamak
Bugünkü menum
Kahvalti
1 h. Yumurta
Peynir Zeytin
Maydanoz
2 dilim tambugday ekmek
Ara yok
Akşam
Barbunya pilaki
Yoğurt
1 baget
Sivilar
2.5 litre su
1 litre detoks suyu
Spor 55 dk leslie
Ayni fikirdeyim canim en özel gün bugündür kafasindayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?