Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sımdı cıktım kılosu cok uye arayısına malum gelen kalmıyo ve buranın aktıf olması lazım diyet gunluklerınde bırılerı var ama gozum orda bakalım çalabilecek miyim

Şuan senin yerinde olmayı o kadar çok isterdim ki ne güzel sobanın önünde oturmak. Sobayı çok özledim

Kıyamamya keske yakın olsaydık gelırdın kestane de yapardım sobanın ustunde cok guzel olurdu zaten kısın en guzel yanı sobanın olması

Valla gruba şöyle bi 5 kişi gelse süper olur

Aynenn cok iyi olur senımde gozun katılamk isteyen topıgınde olsun söyle kılosu fazla olanları davet edelım

Iyıyız cok şükür ıyılık saglık. Sen neler yapıyosun aclıgın ustesınden gelebildin mi
Yok diyetisyenimle görüştüm Regl dönemim yakın olduğu için olabileceğini söyledi.Öğlen ve akşam yemeklerine 1 er dilim ekmek ekledi.Cumartesi sabah zaten görüşeceğiz o zaman yeniden düzenleyeceğiz.

Hmm tamam canım sen yıne o aclıga yenılme kendını tutmaya calıs emeği ne yazık olmasın

Ne güzel olurdu ya bodrumlu hiç sevmediğim bi arkadaşım var kız tanır mısın acaba

Bakınırım benimde aklımda ama telefonu 2 dk elime alsam sadece buraya girip yaziyorum firsat olmuyo oyle üye bulmaya. Ama yarın cuma çok isim olmaz erkekler cumadayken cok vakit oluyo o zaman avlanırım

Keske yanyana gelme sansımız olsaydı. Kız bılmemkı tanıdık cıkarmı kı burda hıc arkadaşım yok ya pek kımseyı tanımıyorum nedense hep kotuler bana denk gelıyo oyuzden kımseyle samımı olamıyorum

He bacım sende ava cık

Ay valla benimde tek tanıdığım bodrumlu insan o aynı evde kalmıştık çirkef bişey senin memleketin bodrum değil mi
Kız gerçekten senle görüşmeyi çok istiyorum o taraflara gelirsem görüşelim
Avlancam ya kimse yok sende gitcen

Buralı degılım ama uzun zamandır burdayım. Evet evet buralara gelırsen mutlaka bna gel sana kanım cok ısındı

Mrb arkadaslar

Adim nergiz 90 kiloydum iki aydr diyetisyenle calistim 80 oldum yoluma tek devam etmekniatemedigim icin grbunuza katilmaya karar verdim hedefim ilk 70 insallah pek kurallari bilmiyorum hergun yedigimizi yazmak ve cuma tarti gunu old biliyorum o oadar baska onemli b8 nokta varmi surekli yapmamiz gereken

Hoşgeldin aramıza, ilk sayfadaki kuralları okursun. Önemli olan aktif olmak birbirimize destek olmak. Istersen biraz kendini tanıt kaç yaşındasın ne iş yapıyorsun gibi. Bazen kendi aramızda 2li gruplar yapıyoruz bunun için önemli seni tanımamız

Nergızcım öncelikle hos geldın 2 ayda guzel kılo vermişsin inşallah devamı hızla gelır. Oyle onemlı kuralımız yok ama sen ılk sayfadakı kuralları okuyup kendını tanıtabılırmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…