- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Şuan senin yerinde olmayı o kadar çok isterdim ki ne güzel sobanın önünde oturmak. Sobayı çok özledimHaklısın herseyı kendıme sıkıntı yapıyorum ya neyse bu karmasanın ıcınde dus aldım sıcacık sobanın onunde oturuyorum sımdı
Valla gruba şöyle bi 5 kişi gelse süper olurSımdı cıktım kılosu cok uye arayısına malum gelen kalmıyo ve buranın aktıf olması lazım diyet gunluklerınde bırılerı var ama gozum orda bakalım çalabilecek miyim
Tatlım pek ıyı degıl tartı bı turlu ınmıyo halbuki cokta dıkkat ediyorum ama vucudumda baya ıncelme oldu ona cok seviniyorum
Şuan senin yerinde olmayı o kadar çok isterdim ki ne güzel sobanın önünde oturmak. Sobayı çok özledim
Valla gruba şöyle bi 5 kişi gelse süper olur
bende de öyle oluyordu ya kesin ödemdir o... detox falan yapıyor musun
İşlerimi yeni yola koydum gibi yoğunluktan dolayı da yazamadım.Nasılsınız?
Yok diyetisyenimle görüştüm Regl dönemim yakın olduğu için olabileceğini söyledi.Öğlen ve akşam yemeklerine 1 er dilim ekmek ekledi.Cumartesi sabah zaten görüşeceğiz o zaman yeniden düzenleyeceğiz.Iyıyız cok şükür ıyılık saglık. Sen neler yapıyosun aclıgın ustesınden gelebildin mi
Yok diyetisyenimle görüştüm Regl dönemim yakın olduğu için olabileceğini söyledi.Öğlen ve akşam yemeklerine 1 er dilim ekmek ekledi.Cumartesi sabah zaten görüşeceğiz o zaman yeniden düzenleyeceğiz.
Ne güzel olurdu yaKıyamamya keske yakın olsaydık gelırdın kestane de yapardım sobanın ustunde cok guzel olurdu zaten kısın en guzel yanı sobanın olması
Aynenn cok iyi olur senımde gozun katılamk isteyen topıgınde olsun söyle kılosu fazla olanları davet edelım
Ne güzel olurdu yabodrumlu hiç sevmediğim bi arkadaşım var kız tanır mısın acaba
Bakınırım benimde aklımda ama telefonu 2 dk elime alsam sadece buraya girip yaziyorum firsat olmuyo oyle üye bulmaya. Ama yarın cuma çok isim olmaz erkekler cumadayken cok vakit oluyo o zaman avlanırım
Ay valla benimde tek tanıdığım bodrumlu insan o aynı evde kalmıştık çirkef bişeyKeske yanyana gelme sansımız olsaydı. Kız bılmemkı tanıdık cıkarmı kı burda hıc arkadaşım yok ya pek kımseyı tanımıyorum nedense hep kotuler bana denk gelıyo oyuzden kımseyle samımı olamıyorum
He bacım sende ava cık
Ay valla benimde tek tanıdığım bodrumlu insan o aynı evde kalmıştık çirkef bişeysenin memleketin bodrum değil mi
Kız gerçekten senle görüşmeyi çok istiyorum o taraflara gelirsem görüşelim
Avlancam ya kimse yok sende gitcen
Benimde sana kanım çok ısındı canım benimBuralı degılım ama uzun zamandır burdayım. Evet evet buralara gelırsen mutlaka bna gel sana kanım cok ısındı
Hoşgeldin aramıza, ilk sayfadaki kuralları okursun. Önemli olan aktif olmak birbirimize destek olmak. Istersen biraz kendini tanıt kaç yaşındasın ne iş yapıyorsun gibi. Bazen kendi aramızda 2li gruplar yapıyoruz bunun için önemli seni tanımamızMrb arkadaslar
Adim nergiz 90 kiloydum iki aydr diyetisyenle calistim 80 oldum yoluma tek devam etmekniatemedigim icin grbunuza katilmaya karar verdim hedefim ilk 70 insallah pek kurallari bilmiyorum hergun yedigimizi yazmak ve cuma tarti gunu old biliyorum o oadar baska onemli b8 nokta varmi surekli yapmamiz gereken
Mrb arkadaslar
Adim nergiz 90 kiloydum iki aydr diyetisyenle calistim 80 oldum yoluma tek devam etmekniatemedigim icin grbunuza katilmaya karar verdim hedefim ilk 70 insallah pek kurallari bilmiyorum hergun yedigimizi yazmak ve cuma tarti gunu old biliyorum o oadar baska onemli b8 nokta varmi surekli yapmamiz gereken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?