- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
niye öyle oluyo kieğer şimdi yapmazsam nisana kalıyor taaa
martta direksiyon sınavı var tam o tarih aşılama olur o yüzden şubatta iğneye başlayamam.. marttaki relgim ay sonunda o zaman başlasamaşılama nisanın ilk haftasında olur...niye öyle oluyo ki
Hem de doktor bilmiyo mu spermlerin az olduğunu yapalım dediyse vardır bi bildiği
Direksiyon sınavıyla bağlantısını çözemedim o bikaç saatlik işmartta direksiyon sınavı var tam o tarih aşılama olur o yüzden şubatta iğneye başlayamam.. marttaki relgim ay sonunda o zaman başlasamaşılama nisanın ilk haftasında olur...
ümitsizdi doktor ya tüp daha iyi dedi ama biz yine de deneyelim dedi mali olarak aşılama daha uygun falan
Valla arkadaşımda aynı şeyleri yaşadı ne kür ne aşılama işe yaramadı daha doğrusu aşılamayla tuttu ama 3 tane bebeği düştü en son tüp bebek yaptı Allaha şükür oldu bebeğihanmeli
Direksiyon sınavıyla bağlantısını çözemedim o bikaç saatlik iş
Sınava gittiğin gün aşılmaya gidemez misin ? Sen bilirsin istersen nisana kadar bekle spermlerin artacağını düşünüyosan. Zor bi karar canım eğer olmayacak gibiyse direkt tüp bebek yap. Sonuçta tutmayacksa aşılamanın parası çöp olurcanım 23 şubat ilk adet günüm 25 yada 28 de iğne başlıcak 7-10 gün sonrada aşılama günü... 25 inde başlarsa iğne risk var sınav 3-4 mart aşılamada 6. gün olan bile varmış... yani tam denk gelmese bile risk var :/
Esimde dedi git ablamda kal diye ben burda rahatim diyo israrda edemedi esim yanlis anlar diye. Tatilde goturur birakirim dedi ozmna kdr sabrediyorum insallah tatidle giderse donerim yine
Ay sende mi yaa sana kim gelecek kv mi
ay yok istemiyo halbuki insan kizinda daha rahat etmezmi sonucda senin kizin bise istersen cekinmeden soylersin ne bilim ya cildirmama az kaldi doktorum nerde
Ya bi bakiyprum 10 12 kisiyiz bi bakiyorum 5 6 kisigelen 2 3 gun sonra kayboluyo
SPOR YARIŞMASI CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE HANIMELİ 250 PUAN 40 .. .. .. .. YASMİN 280 PUAN 325 245 130 -- -- ELİFHAKAN 30 PUAN 50 50 50 50 ?? SEYHAN "" "" "" "" "" "" PLASTİCWOMAN 202.5 422.5 317 105 300 ** FATTYLAMB 150 450 135 165 !! !! ZYNMNM ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ERVAM44 && && && && && &&
Kuşum bende aynıyım regli günüm geldi ondan galiba çok zor böyleyken diyet yapmak allah yardımcımız olsunGünaydın kızlar
Sabahtan beri kendimi durduramıyorum.Sinirlerim bozuldu.Sabah kahvaltımı yaptım 1 dlm ekmek 1 kk peynirle 8 de işe geldim 10 daki ara öğünümü de saat 9:10 geçe yaptım 3 kuru kayısıyla sonrasında 9:45 gibi yeniden yedim 1 paket Eti form yedim o da kesmedi 10 tane de fındık yedim Daha ne yiyeceğim ağlayacağım yaa 3 gündür kesemiyorum iştahımı.Bana bi ayar çekin.
Ya biraz psikolojik oluyo o açlık. Kendini durdurmaya çalış hep o küçük yediklerimizden kilo alıyoruzGünaydın kızlar
Sabahtan beri kendimi durduramıyorum.Sinirlerim bozuldu.Sabah kahvaltımı yaptım 1 dlm ekmek 1 kk peynirle 8 de işe geldim 10 daki ara öğünümü de saat 9:10 geçe yaptım 3 kuru kayısıyla sonrasında 9:45 gibi yeniden yedim 1 paket Eti form yedim o da kesmedi 10 tane de fındık yedim Daha ne yiyeceğim ağlayacağım yaa 3 gündür kesemiyorum iştahımı.Bana bi ayar çekin.
Sadece spor yaptığın için olabilir. Diyette yapsan eksi görürsün. Sabahları çok ekmek yiyosun akşamda fazla yemek yemiştin galiba dünYa kızlar düne göre bugün artı çıktım acaba Spor bugün yapmasammı bilemedim neden artı çıktım
Bugün 1 dilime düşürdüm kahvaltıda, dün evet yemeği fazla yedim. Peki akşam yenebilecek sebze örneklerini yazabilirmisiniz diyete uygun ne olabilirSadece spor yaptığın için olabilir. Diyette yapsan eksi görürsün. Sabahları çok ekmek yiyosun akşamda fazla yemek yemiştin galiba dün
Bence her türlü sebze olabilir. Önemli olan pişirme şekli. Çok yağlı salçalı ve tuzlu olmaması gerekir. Ama ben genelde brokoli karnabahar bürüksel lahanası haşlıyorum. Hem yapması kolay hem kalori çok düşük. Yada salata yapabilirsin tonbalıklı etli tavuklu farketmez. Bulgursuz mercimek köftesi yapabilirsin. Aklıma gelen bunlar şimdilikBugün 1 dilime düşürdüm kahvaltıda, dün evet yemeği fazla yedim. Peki akşam yenebilecek sebze örneklerini yazabilirmisiniz diyete uygun ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?