Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tekrar hosbuldum kizlar

Kahvalti on bucukta
5 zeytin
Kk peynir
Yarim kapya biber
2 tk recel
2 tk kaymak
2 dilim ekmek normalde boyle deil kahvaltim recel kaymak ekmek yok yumurta var ama bugun iki aylik diyet sonrasi kiyak gectim kndime sadece biogunluk gec olunca kahvalti ve bol olunca 3.3 gibi iki kayisi 1 hurma neskafe
Aksam yemegi az once yedim tonbalikli salata

Normalde boyle yemıyosan tamamdır bugunluk boyle olsun yarın ssıkı baslarsın. Afıyet olsun

Aynen öyle revize en zor olan baştan yapmak daha kolay :)

Kız ben zaten 06:00 falan kalkmıyorum :) 08:20’de evden çıkıyorum bazen 08:40’ da işte oluyorum yerde uzak ama sorun olmuyor 07:00 de kalksam yeter bana
Bende şaşırdım nasıl kalkacaksın diye herkes benim gibi modern köle deģil ben 4 de kalksam hic yatmamis olurum daha çok şişerim

Kızlar ya yarın sebze graten varmış yani güzelim sebzelerin üstüne beşamel sos dökecekler. Evden ne yapabilirim yemek fikrim tükendi. Brokoli karnabahar hasladim butun hafta bide mercimek salatasi yapmistim yarin napsam ki

Bugünki menümü paylaşayım çok iyi geçmedi.

(8:00)Sabah;1 dlm ekmek,1 kk peynir
(9:00) Ara ; 3 gün kurusu kayısı
(9:45) Ara ; 10 fındık
(10:00)Ara; 1 pkt eti form
Daha ne yiyeceğim dimi ama bitmedi
Öğlen; 4 yk yumurtalı ıspanak,4 yk rende kabak yoğurtlaması
Ara ; 1/2 pkt eti form (Diyetisyenle konuştum durumu anlattım ikini aranı yapmalısın dedi ondan dolayı )
Akşam; Tavukdan sulu köfte ,1 sb ayran,1 dlm k.ekmeği
Ara ; 1 muz ,1 fincan tarçınlı süt

1 lt detoks suyu ( t.zencefil,t.nane,1 limon ,1 kabuk tarçın)
2 lt su
1 fincan türk kahvesi
1 fincan limonlu ıhlamur
1 fincan zencefil limon
1 fincan sade nescafe

Bu kadar iştahımın artması umuyorum ki regl olacağım içindir yoksa gerçekten çıldırcam

Menüm

06.00
1 haşlanmış yumurta

07.30
1 dilim peynir
4-5 zeytin
Yeşillik
1 dilim t.b ekmeği

12.30
Haşlanmış brokoli
Yoğurt

19.00
Balık buğlama
Salata

Su 2 lt
Spor şimdi yapcam bişeyler

Mantar kavur salata yap csnim yada patlican yogurtla

Aynencanım pek ıyı gecmemıs gunun ama regl lının etkısıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…