Açlık otu ne bilmiyorum ama sinemaki kabızlık İçin ama içmeni tavsiye etmem, bitki çayı karışımında varsa almam
Tekrar hosbuldum kizlar
Kahvalti on bucukta
5 zeytin
Kk peynir
Yarim kapya biber
2 tk recel
2 tk kaymak
2 dilim ekmek normalde boyle deil kahvaltim recel kaymak ekmek yok yumurta var ama bugun iki aylik diyet sonrasi kiyak gectim kndime sadece biogunluk gec olunca kahvalti ve bol olunca 3.3 gibi iki kayisi 1 hurma neskafe
Aksam yemegi az once yedim tonbalikli salata
Bende şaşırdım nasıl kalkacaksın diyeAynen öyle revize en zor olan baştan yapmak daha kolay :)
Kız ben zaten 06:00 falan kalkmıyorum :) 08:20’de evden çıkıyorum bazen 08:40’ da işte oluyorum yerde uzak ama sorun olmuyor 07:00 de kalksam yeter bana
Bıraz tehlıkelı bıtkıymıs tabı kullanmamak daha ıyı ama
Bende şaşırdım nasıl kalkacaksın diyeherkes benim gibi modern köle deģil ben 4 de kalksam hic yatmamis olurum daha çok şişerim
Ayyy ne güzel seyler söylemissin ee o zamsn dansHosbuldum masallah 40 yasinda torun sahibi fit olmaya gozunu dayamis birisiii maşallah hedef kilonuzada az klmiss ennkisa srede verinn 8nsallah darisi basimiza
L
Servisle gidiyorum 35 km yol ama o kadar trafik oluyor ki o yüzden 6.20 gibi servise biniyorum 8 de iş başı yapıyorumTehlikeden Ziya’da bağırsaklsr için iyi değil tembellik yapıyor
Kız o kadar uzak mı iş yerin yoksa servisle mi gidiyorsun
Servisle gidiyorum 35 km yol ama o kadar trafik oluyor ki o yüzden 6.20 gibi servise biniyorum 8 de iş başı yapıyorum
Arabaylada bundan bi 20 dakika sonra kalkıyorum en fazla. Sen arabayla mı gidiyorsunServis olunca da erken kalkınıyor mecburen benim de 20 km
Arabaylada bundan bi 20 dakika sonra kalkıyorum en fazla. Sen arabayla mı gidiyorsun
Benim için her ikiside aynı. Her türlü o trafiğin içine giriyorum en azından serviste yatıp uyuyorumEvet canım servis in 06 falan kalkmam lazım istemedim :) böyle iyi
Mantar kavur salata yap csnim yada patlican yogurtlaKızlar ya yarın sebze graten varmış yani güzelim sebzelerin üstüne beşamel sos dökecekler. Evden ne yapabilirim yemek fikrim tükendi. Brokoli karnabahar hasladim butun hafta bide mercimek salatasi yapmistim yarin napsam ki
hayır canım farklı ama aynı işe yarıyorCanım sınemakı ve aclık otu aynımıhanmeli
Bugünki menümü paylaşayım çok iyi geçmedi.
(8:00)Sabah;1 dlm ekmek,1 kk peynir
(9:00) Ara ; 3 gün kurusu kayısı
(9:45) Ara ; 10 fındık
(10:00)Ara; 1 pkt eti form
Daha ne yiyeceğim dimi ama bitmedi
Öğlen; 4 yk yumurtalı ıspanak,4 yk rende kabak yoğurtlaması
Ara ; 1/2 pkt eti form(Diyetisyenle konuştum durumu anlattım ikini aranı yapmalısın dedi ondan dolayı )
Akşam; Tavukdan sulu köfte ,1 sb ayran,1 dlm k.ekmeği
Ara ; 1 muz ,1 fincan tarçınlı süt
1 lt detoks suyu ( t.zencefil,t.nane,1 limon ,1 kabuk tarçın)
2 lt su
1 fincan türk kahvesi
1 fincan limonlu ıhlamur
1 fincan zencefil limon
1 fincan sade nescafe
Bu kadar iştahımın artması umuyorum ki regl olacağım içindir yoksa gerçekten çıldırcam
Abla uzun sürecek şeyler yaMantar kavur salata yap csnim yada patlican yogurtla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?