- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
merveeeeeeeee717 kız biz fazla yazmayalım banlanırız biraz fazla abartiyolar kadin yazmis ki emzirmek icin ara koymadi hangi işveren emzirmek icin ara verir ki şok oldum yani boyle bisey talep etmesine. Ogle aran vardir zaten gidip gelirsin. Butun calisan kadinlar ayni sartlarda hastaneye gidip geliyo zaten
Konu sahibi daha doğum yapmamis ki süt izni olsun. Özeller cumarteside acik ama o cumartesi kurs vermek istiyo. Maddiyat olarak baktigi icin linc ettiler yoksa ogretmenleri kimsenin kıskandığı yokCanım artık süt izni var vermesi gerekir işte bir çok okulda kadin erkek farketmiyor öğretmenlere bir gün yada yarım günlük boşluk bırakıyorlar yani o konuda çok linç ettiler konu sahibini sinir oldum resmen
Hiç görünmüyosun nerelerdesin sen özlettin kendiniKızlar selam nasılsınız, ben yoğunum bugün biraz ama herşey yolunda, detoks çayına devam yarın tartı günü :)
Hiç görünmüyosun nerelerdesin sen özlettin kendini
Ay kolay gelsin en kıl olduğum şey resim üzerinde sonradan ölçü değişikliği yapıp ayarlamaya çalışmakCanım yoğunun Bi işim var süreli Bi de sıkıntılı biraz, onunla uğraşıyorum çizdiğim Bi parça ve sökülmüyor üzerinden ölçüyle uğraşıyorum toparladım da bugün böyle olur sanırım, dün de spora verdim kendimi :) eşim evdeydi onunla ilgilendim vs gelemedim :)
Kaçta kalkacaksın acaba bende mı öyle yapsamUyanınca : ılık limonlu su
Çörek otu yağı
Kahvaltı : yoğurt ve yumurta bitmiş sabah gördüm bittiğini :)
3 unsuz poğaça
1 kiwi
Ara : 1 elma
Öğle : yağsız kıymalı kapuska
Salata
Yoğurt
Akşam : kıymalı kapuska
Salata
Sucular
3 lt su
1 lt detoks çayı
1 soda
2 Türk kahvesi
Kapuska çok çıktı evdekilerde yemiyor yağ koymuyorum diye :) bende bitirmeye çalışıyorum :) iş yerinde kuru fasülye vardı yasaklı olduğu İçin buraya da getirdim Hatta biraz da arttı yarında köftenin yanında yerim bitiririm :)
Spor yapacağım :) ama bugün sporu yapıp hemen uyurum kızlar sabah 1 saat erken kalkıp yarım saat hoplayıp zıplayıp tartıyı deniycem :)
Hayırdır canım nolducanım çokk sıkkın kışın bıtmesını istiyorum artıkkk
Hayırdır canım noldu
Aman boşver tek derdin evin dağınıkliğı havanın yağmurlu olmasi olsun.. yerinde olsam bu guzel kahvemi yapar yagmuru izlerdimCok sukur onemlı bu şey yok ama havaların kapalı ve yagıslı olması benı cok olumsuz etkiliyor hıc bısey yapasım gelmiyor. Ve ustelık Ev hepsı toplu halıları yıkamaya verdım ev talan olmus durumda hava yagısı durmak bılmıyo yıkadıgım şeyler kurumuyo eve baktıkca cıldırasım gelıyo
selam kuşlar :)
son karar verildi aşılama oluyorum :)
şimdi de bugünleri fazla yedim sanırım kilo 66 lara çıktıkendime bi lahana çorbası yapıp derslerimin başına oturucam :)
saolkuzum :)Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hersey ıstedıgın gıbı olur ve asılamdan guzel sonuc alırsın
Aman boşver tek derdin evin dağınıkliğı havanın yağmurlu olmasi olsun.. yerinde olsam bu guzel kahvemi yapar yagmuru izlerdim
saolkuzum :)
nasıl gidiyor kilo durumları ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?