Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar dün eşimin diyetine başladık 98 kilo ile bu sabah tartılı 96 a inmiş sanırım ödemi atmış biraz istikrarlı davranır ise verecek bu kiloyu inş :)

Hepiniz istikrarlı olursunuz inş :)

Dün akşam haşlanmış didiklenmis göğüs eti bol baharatlı yanına da yoğurtlu kereviz biraz bozuldu benim.herif ama inş alisacak :)

merveeeeeeeee717 kız biz fazla yazmayalım banlanırız biraz fazla abartiyolar kadin yazmis ki emzirmek icin ara koymadi hangi işveren emzirmek icin ara verir ki şok oldum yani boyle bisey talep etmesine. Ogle aran vardir zaten gidip gelirsin. Butun calisan kadinlar ayni sartlarda hastaneye gidip geliyo zaten

Canım artık süt izni var vermesi gerekir işte bir çok okulda kadin erkek farketmiyor öğretmenlere bir gün yada yarım günlük boşluk bırakıyorlar yani o konuda çok linç ettiler konu sahibini sinir oldum resmen

Konu sahibi daha doğum yapmamis ki süt izni olsun. Özeller cumarteside acik ama o cumartesi kurs vermek istiyo. Maddiyat olarak baktigi icin linc ettiler yoksa ogretmenleri kimsenin kıskandığı yok

Kızlar ya canım şöyle acı şalgam suyu çekti kalorı 3kalori yazıyo alıp içeyimmi ya

Hiç görünmüyosun nerelerdesin sen özlettin kendini

Canım yoğunun Bi işim var süreli Bi de sıkıntılı biraz, onunla uğraşıyorum çizdiğim Bi parça ve sökülmüyor üzerinden ölçüyle uğraşıyorum toparladım da bugün böyle olur sanırım, dün de spora verdim kendimi :) eşim evdeydi onunla ilgilendim vs gelemedim :)

Uyanınca : ılık limonlu su
Çörek otu yağı

Kahvaltı : yoğurt ve yumurta bitmiş sabah gördüm bittiğini :)
3 unsuz poğaça
1 kiwi

Ara : 1 elma

Öğle : yağsız kıymalı kapuska
Salata
Yoğurt

Akşam : kıymalı kapuska
Salata

Sucular
3 lt su
1 lt detoks çayı
1 soda
2 Türk kahvesi

Kapuska çok çıktı evdekilerde yemiyor yağ koymuyorum diye :) bende bitirmeye çalışıyorum :) iş yerinde kuru fasülye vardı yasaklı olduğu İçin buraya da getirdim Hatta biraz da arttı yarında köftenin yanında yerim bitiririm :)

Spor yapacağım :) ama bugün sporu yapıp hemen uyurum kızlar sabah 1 saat erken kalkıp yarım saat hoplayıp zıplayıp tartıyı deniycem :)

Ay kolay gelsin en kıl olduğum şey resim üzerinde sonradan ölçü değişikliği yapıp ayarlamaya çalışmak

Kaçta kalkacaksın acaba bende mı öyle yapsam

Hayırdır canım noldu

Cok sukur onemlı bu şey yok ama havaların kapalı ve yagıslı olması benı cok olumsuz etkiliyor hıc bısey yapasım gelmiyor. Ve ustelık Ev hepsı toplu halıları yıkamaya verdım ev talan olmus durumda hava yagısı durmak bılmıyo yıkadıgım şeyler kurumuyo eve baktıkca cıldırasım gelıyo

selam kuşlar :)

son karar verildi aşılama oluyorum :)

şimdi de bugünleri fazla yedim sanırım kilo 66 lara çıktı kendime bi lahana çorbası yapıp derslerimin başına oturucam :)

Aman boşver tek derdin evin dağınıkliğı havanın yağmurlu olmasi olsun.. yerinde olsam bu guzel kahvemi yapar yagmuru izlerdim

selam kuşlar :)

son karar verildi aşılama oluyorum :)

şimdi de bugünleri fazla yedim sanırım kilo 66 lara çıktı kendime bi lahana çorbası yapıp derslerimin başına oturucam :)

Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah hersey ıstedıgın gıbı olur ve asılamdan guzel sonuc alırsın

Aman boşver tek derdin evin dağınıkliğı havanın yağmurlu olmasi olsun.. yerinde olsam bu guzel kahvemi yapar yagmuru izlerdim

Haklısın herseyı kendıme sıkıntı yapıyorum ya neyse bu karmasanın ıcınde dus aldım sıcacık sobanın onunde oturuyorum sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…