• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok az oldu açlıktan midem ağrıyo ama daha yeni geldim eve bu saatten sonrada yemek istemedim

Yarim kase yogurt yada bi brd sut icebilirsin cnm acliktan uyuyabilcekmisin migde bosken metebolizmada calismiyorr ben hayatta uyuyamiyorum valla aksam yemegim doyurucu olmadimi

Yarim kase yogurt yada bi brd sut icebilirsin cnm acliktan uyuyabilcekmisin migde bosken metebolizmada calismiyorr ben hayatta uyuyamiyorum valla aksam yemegim doyurucu olmadimi
Süt içemiyorum yoğurtta yemedim. Kahvaltının hayaliyle uyuyacağım artık :( çok açım valla karnıma yastık koydum midemi bastırmak için.

Iyi geceler kizlar:KK200:esra cig fistik bide mandalina yedim fattylamb94 fattylamb94
Afiyet olsun abla çok iyi yapmışsın maşallah çok iradelisin :nazar:

Süper :) spor yapan herkesi tebrik ederim

İyi akşamlar canım, afiyet olsun

Süper :) senin nasıl gidiyor :)

Teşekkürler canım

Afiyet olsun

Afiyet olsun canım

Kolay gelsin valla, işin zor :)
valla spor puanımı ben alıntılayıp yazdım ama olmadı herhalde telefondan zor oldo benimki en az 300 geçti ama sıralama aynı olacaktı

Ya sen harikasin :) bu saatte onu yapmaya geldim. Eger sende hala duruyosa ekler misin ? Bende senin siran geldiginde yaparim. Sabaha kadar beklicem insallah liste duruyodur :)
Canım bu hafta liste hazırlama sırası sizde.. Haberin var dimi?

Kız zlarhepinizden özür diliyorum. İnternete giremiyorum bile gelen giden davet eden. Dünün cuma olduğunu bile unutmuşum. Önümüzdeki hafta eve döneceğim. Sonrasında insallah diyetisyen kontrolünde diyet ve spora başlayacağım tekrar. Çok mahcubum size karsi.

Kız zlarhepinizden özür diliyorum. İnternete giremiyorum bile gelen giden davet eden. Dünün cuma olduğunu bile unutmuşum. Önümüzdeki hafta eve döneceğim. Sonrasında insallah diyetisyen kontrolünde diyet ve spora başlayacağım tekrar. Çok mahcubum size karsi.
Amliyorum seni canim. Uzulme haftaya katilirsin aramiza

valla spor puanımı ben alıntılayıp yazdım ama olmadı herhalde telefondan zor oldo benimki en az 300 geçti ama sıralama aynı olacaktı

Canım zor degıl aslında adını bulacaksın mesela salı gününe yazacaksan eğer, ikinci ... bulup oraya yazacaksın her Bi ... tablo üzerinde ki günü temsil ediyor.

Elif
...
...
...

Kızlar mutlu haftasonları diliyorum herkese :KK200:
Sabah tartıldım artı çıktım dün yediklerime dikkat ettim 1 saat yürüdüm inanın alışık olmadığımdan kaslarım ağrıyor bugün de leslie yapacağım yani her diyetimde bunu yaşıyorum herkes eksi çıkıyor ben artı. Acaba bir sorun mu var bende diye düşünmeye başladım. Pazartesi tartılacağım bakalım kaç çıkacağım insan bir günde artı çıkarmı kızlar ya tartımı bozuk ben de mi bir sorun var :cry:hiç bunu yaşayan oldumu

Back
X