Menun harika canım bebeğine bol süt olsun.
Tesekkurler cnm insallahh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menun harika canım bebeğine bol süt olsun.
Çok az oldu açlıktan midem ağrıyo ama daha yeni geldim eve bu saatten sonrada yemek istemedim
Ne olsun takılıyorum ben de :)Süper :) spor yapan herkesi tebrik ederim
İyi akşamlar canım, afiyet olsun
Süper :) senin nasıl gidiyor :)
Teşekkürler canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Kolay gelsin valla, işin zor :)
Simdilık iyi gidiyo tabi arada bozmasak![]()
Kızlar kaçıncı olduk ben 150dk yürüdüm 14700adım atmışım ayaklarım ağrıyor
Haftaya insallah canimİlk 3'e giremediğimiz kesin :)
Süt içemiyorum yoğurtta yemedim. Kahvaltının hayaliyle uyuyacağım artıkYarim kase yogurt yada bi brd sut icebilirsin cnm acliktan uyuyabilcekmisin migde bosken metebolizmada calismiyorr ben hayatta uyuyamiyorum valla aksam yemegim doyurucu olmadimi
Afiyet olsun abla çok iyi yapmışsın maşallah çok iradelisin
Ya sen harikasin :) bu saatte onu yapmaya geldim. Eger sende hala duruyosa ekler misin ? Bende senin siran geldiginde yaparim. Sabaha kadar beklicem insallah liste duruyodur :)Ben onu da yaptım aslında da eklesem mi bilemedim. İstersen eklerim
valla spor puanımı ben alıntılayıp yazdım ama olmadı herhalde telefondan zor oldo benimki en az 300 geçti ama sıralama aynı olacaktıSüper :) spor yapan herkesi tebrik ederim
İyi akşamlar canım, afiyet olsun
Süper :) senin nasıl gidiyor :)
Teşekkürler canım
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Kolay gelsin valla, işin zor :)
Canım bu hafta liste hazırlama sırası sizde.. Haberin var dimi?Ya sen harikasin :) bu saatte onu yapmaya geldim. Eger sende hala duruyosa ekler misin ? Bende senin siran geldiginde yaparim. Sabaha kadar beklicem insallah liste duruyodur :)
Ya sen harikasin :) bu saatte onu yapmaya geldim. Eger sende hala duruyosa ekler misin ? Bende senin siran geldiginde yaparim. Sabaha kadar beklicem insallah liste duruyodur :)
Evet canim haberim var benim yerime anka yapti sagolsunCanım bu hafta liste hazırlama sırası sizde.. Haberin var dimi?
Cooookk tesekkur ederimTamamdır
![]()
Amliyorum seni canim. Uzulme haftaya katilirsin aramizaKız zlarhepinizden özür diliyorum. İnternete giremiyorum bile gelen giden davet eden. Dünün cuma olduğunu bile unutmuşum. Önümüzdeki hafta eve döneceğim. Sonrasında insallah diyetisyen kontrolünde diyet ve spora başlayacağım tekrar. Çok mahcubum size karsi.
valla spor puanımı ben alıntılayıp yazdım ama olmadı herhalde telefondan zor oldo benimki en az 300 geçti ama sıralama aynı olacaktı
Valla öğrencem artıkCanım zor degıl aslında adını bulacaksın mesela salı gününe yazacaksan eğer, ikinci ... bulup oraya yazacaksın her Bi ... tablo üzerinde ki günü temsil ediyor.
Elif
...
...
...