Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kanguru_ haksız mıyım kız ayrılık düşünmekte sen söyle
Ya ufak seylerde ayrilik dusunulmez. Ama arkadasininda biraz fedakarlik yapmasi gerekir. 5 saatlik yol fln demis ama gerekirse o 5 saatlik yolu seni 10 dkk gormek icin cekmesi gerekir. Ki sizde soyle bi durum var sen gidebiliyosun. Eger sen gidemeseydin ozmn gelmiyosa ayril derdim ama onun acisindan bakinca daha cok zaman gecirmek icin senin gitmeni istemis. Ama egee uludaga cok gitmek istoyosan ne yap ne et getirt onu :) baktin gelmiyo sen yanina bi arkadasini al git. O gunde onunla ilgilenme ama gelmesi lazim. O konuda sen haklisin. Hediye konusundada malesef uzun sureli iliskilerde oylw oluyo cnm sen soyluyosun o aliyo :) bnmde oyleydi zamaninda ben su hosuma gitti derdim alirdi yada beraber alirdik adi hediye oluyodu iste :) onun icinde icinden gelen birsey al bana de :) benim dogum gnum yaklasiyo esim ne alim dedi bende ne istwrsen onu al dedim saat alcam sen saat istoyodun dedi bende cok buyuk supriz olcak bnm icin ! Dedim adamlarin icinde yok.

Zaten misafir yaklasik 1 ay kalır ve bu sürede menulerim sağlıklı olmiycak ve hiç spor yapamam ve listeden cimam en dogrusu. Muhtemelen alıcam ama aldıklarımı vermeden de liteye girmem canim
Ben 4 kilo alim 20 gunde ama yedim yani yemwdim desem yalan olur

Ya gelme konusunda hiç hakkını yemiyim işten çıkıp 10 saat yol çekip ıspartaya geliyo biraz takılıyoruz tekrar binip gidiyo otogardan direkt işe geçiyo. Fedakarlık yapıyo ama dediğim gibi ben farklı şeyler yapmak istiyorum biraz başka şeylerde var işte...

Kız bari saati sen beğen

Mesela yanina gittiginde napcaksiniz farkli biseler yapin iste. Sanslisiniz ki ailen tutucu degil izin veriyo firsati degerlendirin. Gittiginde eve tikilmayin dolastirsin seni.

Ay benim 5 yillik bi rahmetli vardi ayni senin dedogin gibi cok sikildim hep ayni seyler diyodum en son bana dediki ne degisiklik istiyosun evine cicekmi gonderim o gunden sonra konusmadik zaten.

Saati biliyo ztn cnm tarif ettim

Sen bu gidişle manken olcan başımıza

İvit ivit :)))

AhSen_2504 kız bu jillian niye bu kadar kalın ya benim belim bile ondan daha ince yani kum saati görüntüsü var en azından

Genetik işte bu canım ne yaparsan yap bazen olmaz ya :) işte o genetik

Senin adına çok mutlu oldum canımm. Şimdiki fotonu çeksen bide zayifladiginda çeksen öncesi sonrası yapsan Ayyy çok heyecanlı

Sağol canım çekiyorum fotolarımı :) arada instagramdan paylaşacam :)

S smygnc cnm yarin listeye girebiliyosun. Kararli misin diyette alalimmk listeye seni

Insallah olmazsin. Ya senin tek gorumcen geliyo benim kv geldi gelenim gidenimde cok oldu o yuzden yedim gelenlerle. Sen kendini tut emeklerin bosuna gitmesin

Aynen emeklerimin boşa gitmesin dikkat etmeye çalışacağım inşallah fazla almam.

Kizlar yrindan itibarwn yine spor yarismasi yapalim puanlama sistemine gore

Kesinlikle sana katılıyorum bu puanlama isi cok iyi ve takımın daha iyi olması için spor şart vede sürekli devam etmeli

Aynen emeklerimin boşa gitmesin dikkat etmeye çalışacağım inşallah fazla almam.

Kesinlikle sana katılıyorum bu puanlama isi cok iyi ve takımın daha iyi olması için spor şart vede sürekli devam etmeli
Aynren cnm zaten cok az kisi kaldik. Elif-Hakan nerelerde
Kararlıyım @Rzgrece.Zaten diyet yapıyordum burada da motive oluyorum.Ben bu grupta devam etmek isterim tabii nihai karar siz gruptaki arkadaşların
tmmdir ozaman yarin kilonu bildirirsin listeye aliriz seni gecen cuma ki kilonuda yazarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…