- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Selam kizlaaaarr ben geldim dondum artik donduuuummmmmmfattylamb94 noldu kiz ayrilik falan hemen azci kgecmise donmem lazim
Allaha şükürGittiiiiiii
Sen kaç kilo aldın itiraf etAaaaakilo alip gelceksin benden soylemesi
Ya ufak seylerde ayrilik dusunulmez. Ama arkadasininda biraz fedakarlik yapmasi gerekir. 5 saatlik yol fln demis ama gerekirse o 5 saatlik yolu seni 10 dkk gormek icin cekmesi gerekir. Ki sizde soyle bi durum var sen gidebiliyosun. Eger sen gidemeseydin ozmn gelmiyosa ayril derdim ama onun acisindan bakinca daha cok zaman gecirmek icin senin gitmeni istemis. Ama egee uludaga cok gitmek istoyosan ne yap ne et getirt onu :) baktin gelmiyo sen yanina bi arkadasini al git. O gunde onunla ilgilenmeKanguru_ haksız mıyım kız ayrılık düşünmekte sen söyle
Aaaaakilo alip gelceksin benden soylemesi
4Sen kaç kilo aldın itiraf et
Ben 4 kilo alim 20 gundeZaten misafir yaklasik 1 ay kalır ve bu sürede menulerim sağlıklı olmiycak ve hiç spor yapamam ve listeden cimam en dogrusu. Muhtemelen alıcam ama aldıklarımı vermeden de liteye girmem canim
Ben 4 kilo alim 20 gundeama yedim yani yemwdim desem yalan olur
Ya gelme konusunda hiç hakkını yemiyim işten çıkıp 10 saat yol çekip ıspartaya geliyo biraz takılıyoruz tekrar binip gidiyo otogardan direkt işe geçiyo. Fedakarlık yapıyo ama dediğim gibi ben farklı şeyler yapmak istiyorum biraz başka şeylerde var işte...Ya ufak seylerde ayrilik dusunulmez. Ama arkadasininda biraz fedakarlik yapmasi gerekir. 5 saatlik yol fln demis ama gerekirse o 5 saatlik yolu seni 10 dkk gormek icin cekmesi gerekir. Ki sizde soyle bi durum var sen gidebiliyosun. Eger sen gidemeseydin ozmn gelmiyosa ayril derdim ama onun acisindan bakinca daha cok zaman gecirmek icin senin gitmeni istemis. Ama egee uludaga cok gitmek istoyosan ne yap ne et getirt onu :) baktin gelmiyo sen yanina bi arkadasini al git. O gunde onunla ilgilenmeama gelmesi lazim. O konuda sen haklisin. Hediye konusundada malesef uzun sureli iliskilerde oylw oluyo cnm sen soyluyosun o aliyo :) bnmde oyleydi zamaninda ben su hosuma gitti derdim alirdi yada beraber alirdik adi hediye oluyodu iste :) onun icinde icinden gelen birsey al bana de :) benim dogum gnum yaklasiyo esim ne alim dedi bende ne istwrsen onu al dedim saat alcam sen saat istoyodun dedi bende cok buyuk supriz olcak bnm icin ! Dedim adamlarin icinde yok.
Mesela yanina gittiginde napcaksiniz farkli biseler yapin iste. Sanslisiniz ki ailen tutucu degil izin veriyo firsati degerlendirin. Gittiginde eve tikilmayin dolastirsin seni.Ya gelme konusunda hiç hakkını yemiyim işten çıkıp 10 saat yol çekip ıspartaya geliyo biraz takılıyoruz tekrar binip gidiyo otogardan direkt işe geçiyo. Fedakarlık yapıyo ama dediğim gibi ben farklı şeyler yapmak istiyorum biraz başka şeylerde var işte...
Kız bari saati sen beğen
Insallah olmazsin. Ya senin tek gorumcen geliyo benim kv geldi gelenim gidenimde cok oldu o yuzden yedim gelenlerle. Sen kendini tut emeklerin bosuna gitmesinAmanınn 4mu bende yesem bende böyle olurum
Sen bu gidişle manken olcan başımıza
AhSen_2504 kız bu jillian niye bu kadar kalın ya benim belim bile ondan daha ince yani kum saati görüntüsü var en azından
Senin adına çok mutlu oldum canımm. Şimdiki fotonu çeksen bide zayifladiginda çeksen öncesi sonrası yapsan Ayyy çok heyecanlı
Merhaba,yeni geldim grubunuza.Teşekkür ederim grubunuza dahil ettiğiniz için.
Sanırım ilk kendimi tanıtmakla başlayacağım.Genel bilgilerden gireyim konuya 35 yaşındayım özel bir şirkette muhasebe yetkilisiyim (yani çok fazla hareket halinde değilim).Nisan ayından bu yana diyetisyene gidiyorum ama ne yazık ki istikrarsız devam edenlerdenimİnşallah sizinle istikrar sağlayacağım.Nisan Ayında ki başlangıç kilom 116,8 şuan ki kilom ise 99,4 boyum ise 1.72.Hedef kilomda 75.
İşte böyle.
Insallah olmazsin. Ya senin tek gorumcen geliyo benim kv geldi gelenim gidenimde cok oldu o yuzden yedim gelenlerle. Sen kendini tut emeklerin bosuna gitmesin
Kizlar yrindan itibarwn yine spor yarismasi yapalim puanlama sistemine gore
Kararlıyım @Rzgrece.Zaten diyet yapıyordum burada da motive oluyorum.Ben bu grupta devam etmek isterim tabii nihai karar siz gruptaki arkadaşların
Aynren cnm zaten cok az kisi kaldik.Aynen emeklerimin boşa gitmesin dikkat etmeye çalışacağım inşallah fazla almam.
Kesinlikle sana katılıyorum bu puanlama isi cok iyi ve takımın daha iyi olması için spor şart vede sürekli devam etmeli
tmmdir ozaman yarin kilonu bildirirsin listeye aliriz seni gecen cuma ki kilonuda yazarsinKararlıyım @Rzgrece.Zaten diyet yapıyordum burada da motive oluyorum.Ben bu grupta devam etmek isterim tabii nihai karar siz gruptaki arkadaşların
Aynren cnm zaten cok az kisi kaldik.Elif-Hakan nerelerde
tmmdir ozaman yarin kilonu bildirirsin listeye aliriz seni gecen cuma ki kilonuda yazarsin
Hmm gecmis olsu yarin gelir zatenKaç gün önce mesaj bıraktı cocugum hasta beni kaç gün idare edin diye
Ben geçen hafta cuma günü ve pazartesi günü bildirim yapmıştım.İlk başkadığım kiloyu da yazacak mıyım?Aynren cnm zaten cok az kisi kaldik.Elif-Hakan nerelerde
tmmdir ozaman yarin kilonu bildirirsin listeye aliriz seni gecen cuma ki kilonuda yazarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?