- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Gerçi benim ki oğlundan daha çok seviyor
Yok en yakın arkadaşımın düğünü var ve nikah şahidi olacağım için güzel bir elbise giymek istiyorum. Kv değil öyle takılıyorum daha ortada hiç bir şey yok. Siz düşünüyor musunuz evlilik ?Kv yazınca 98 gün sonra düğün cümlesi geçince nişanlı olduğunu düşündüm
Kız aşırı odun ya ben gezmek istiyorum kampa gitmek tatile gitmek istiyorum. Bak şimdi belediye şenlik yapıyo uludağda teleferik bileti kayağı yemeği ve bir suru etkinligi 30 lira yani bedava. Ona gidelim diyorum ona bile biseyler uyduruyo ben de artık sinir olmaya başladım. Hatta küstüm kaç gündür konusmuyodum beni aramış hiç bişey olmamış gibi çok güzel düğün davetiyesi fikri buldum diyoAllah iyiligiini versin ne odunlugunu gördüm adamın.
Aynen abartmiycam ama gorumcem üniversite okuyo ve yurt yemeklerinden pek memnun değil oyuzden çok doktururum herhalde. Kız bide benim gorumce inanirmisin 48 kilo ve herseyde yer hiç kilo alamaz ben onun yanında devasa silindir gibiyim
Kızı yok mu kızı olmayanlar genelde öyle oluyo benimki de öyle ama tabi uzaktan uzaktan herkes severGerçi benim ki oğlundan daha çok seviyor
Yok en yakın arkadaşımın düğünü var ve nikah şahidi olacağım için güzel bir elbise giymek istiyorum. Kv değil öyle takılıyorum daha ortada hiç bir şey yok. Siz düşünüyor musunuz evlilik ?
Kız aşırı odun ya ben gezmek istiyorum kampa gitmek tatile gitmek istiyorum. Bak şimdi belediye şenlik yapıyo uludağda teleferik bileti kayağı yemeği ve bir suru etkinligi 30 lira yani bedava. Ona gidelim diyorum ona bile biseyler uyduruyo ben de artık sinir olmaya başladım. Hatta küstüm kaç gündür konusmuyodum beni aramış hiç bişey olmamış gibi çok güzel düğün davetiyesi fikri buldum diyohediye diye bişey asla olmaz ancak ben laf arasinda şöyle bisey almayi dusunuyorum dersem onu alır ama gidip kendisi seçmez. Neymis ben beğenmezmişim. Aman çok doluyum
Kız ben görümce diyince evli barklı birini bekliyodumgenç o zaman o seni yanliş anlamaz onla çok yemesen bile
Şimdi sadece pazar günleri tatil ya o yüzden diyo ki 5 saat gidis 5 saat donus gelcem hic bisey anlamicaz sen gel en azindan cumartesi ben işten ciktigimda yanimda olursun pazarda birlikte oluruz. Tamam ama ben sıkıldım ya hiç vaktimiz yok çok gıcık bişey. Varsa yoksa iş iş işTabiki gezmek hakkın ona teklifte bulunduysan kabul etmesi lazım hemde Uludağ muhteşem ve gerçekten bedava.
Erkekler öyledir bazı şeyler olmamış gibi davranmaları pes dedirtiyor. Ama Uludağ için ikna etmeye çalış senin için güzel olur
Gorumcem 20 yaşında
Şimdi sadece pazar günleri tatil ya o yüzden diyo ki 5 saat gidis 5 saat donus gelcem hic bisey anlamicaz sen gel en azindan cumartesi ben işten ciktigimda yanimda olursun pazarda birlikte oluruz. Tamam ama ben sıkıldım ya hiç vaktimiz yok çok gıcık bişey. Varsa yoksa iş iş iş
Onun sana bi zararı olmaz o zaman ya ben ailece gelen bi görümce hayal etmiştim valla
Aaaa benle yaşıt hangi üni hangi bölüm merak ettim maşallah zayıfmışTabiki gezmek hakkın ona teklifte bulunduysan kabul etmesi lazım hemde Uludağ muhteşem ve gerçekten bedava.
Erkekler öyledir bazı şeyler olmamış gibi davranmaları pes dedirtiyor. Ama Uludağ için ikna etmeye çalış senin için güzel olur
Gorumcem 20 yaşında
oTabi yol saati uzunmuş ve zaman kısıtlı ve iş hiç bitmez. Aynı şeyleri tekrarlamakta güzel değil ama kaç gün izin alamazmi o senin yanına gelse daha iyi olur bol vakit olur.
Yok kız tek kisi gelicek. Ayy ben coklu misafir kaldiramam
Aaaa benle yaşıt hangi üni hangi bölüm merak ettim maşallah zayıfmış
o
Arada izin alıyor işte o zamanda ıspartada görüşüyoruz ama şimdi annesi beni kaç kere arayıp çağırdı gideyim artık dedim. Bizim için çalışıyorum falan filan hep aynı laflar bu ara o kadar sıkıldım ki ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyodum bikaç gün önce.
Çok zor ya misafir ama bu gençmiş sana arkadaş olur. Yemek konusunda da sıkıntı olmaz yurttan çıkan insan normal basit bi yemeği bile aşkla yer
Her türlü pantolon sıkıyo beni. Birine misafirliğe bile gitsem yanınmda eşofmanımı götürürüm. Hatta cumartesi kv ye gitcem ya gittiğim gibi acaba hello kitty li pijamamı giysem ayıp mı olur diye dusunuyorum
20 kilo vermek kolay değil biraz kendine güven çoğu insanın yapamadığını yapmışsın
Eşofmanla dışarı asla çıkmam da evde hep eşofmanlayım valla pantolonla 1 dakika bile oturamam
Insana öyle geliyor sürekli kendini gördüğün için. Annem 96 kilodan
Amin inşallah birde kp olmadığı için annede 72 yaşında olduğu için beraber oturacağız.iyi olmamız gerekirRabbim sevginizi daim etsin inşallah
Biz ben marta kadar 10 kilo verirsem martta isteme söz 7 li rakamlara da ağustosa kadar indiğimde düğün olacak ona kalsa 60 olmalıymış sülun gibi olur muşumYok en yakın arkadaşımın düğünü var ve nikah şahidi olacağım için güzel bir elbise giymek istiyorum. Kv değil öyle takılıyorum daha ortada hiç bir şey yok. Siz düşünüyor musunuz evlilik ?
Kız aşırı odun ya ben gezmek istiyorum kampa gitmek tatile gitmek istiyorum. Bak şimdi belediye şenlik yapıyo uludağda teleferik bileti kayağı yemeği ve bir suru etkinligi 30 lira yani bedava. Ona gidelim diyorum ona bile biseyler uyduruyo ben de artık sinir olmaya başladım. Hatta küstüm kaç gündür konusmuyodum beni aramış hiç bişey olmamış gibi çok güzel düğün davetiyesi fikri buldum diyohediye diye bişey asla olmaz ancak ben laf arasinda şöyle bisey almayi dusunuyorum dersem onu alır ama gidip kendisi seçmez. Neymis ben beğenmezmişim. Aman çok doluyum
Kız ben görümce diyince evli barklı birini bekliyodumgenç o zaman o seni yanliş anlamaz onla çok yemesen bile
Hangimizin ki odun değil ki ben bir yere gittiğimde yada birşey beğendiğimde hemen alırım o sana uygun birşey bulamadım der.Hatta odun değil benim ki öküz oluyor.
2 tane kızı var biri annemle yaşıt diğeri de ondan bikaç yaş küçükKızı yok mu kızı olmayanlar genelde öyle oluyo benimki de öyle ama tabi uzaktan uzaktan herkes sever
Abarma kız o kadarAaa hemen ayrılık falan dusunmeler boyle düşünceleri cikariver bakemm kafandan. Bu zamanlarda geçicek canım biraz sabırlı ol sadece.
Aynen basit bi yemek bile ona çok güzel gelir ama ben rahat edemem herseyde yesin diye herseyı de yapcam tabi yemesem
Gittiiiiiii
Ozledim sizleri yaVuuuu süper haber
Ozledim sizleri yasenin misafirin gelince izine ayrilcanmi
AaaaaBende seni çok özledim sen geldin şimdi ben gidicemyarın beni izne ayirabilirsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?