Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende eşofman giymeyi hiç sevmem ve kızlarla buluştuğumuzda eşofmanla geldiklerinde söylenirim

Bende eşofman giymeyi hiç sevmem ve kızlarla buluştuğumuzda eşofmanla geldiklerinde söylenirim
Eşofmanla dışarı asla çıkmam da evde hep eşofmanlayım valla pantolonla 1 dakika bile oturamam
Ben fark edemiyorum ya bunu zayıflamamışım geliyor
Insana öyle geliyor sürekli kendini gördüğün için. Annem 96 kilodan 64 e düşmüştü ben hala çok kiloluyum derdi. Bende öyleyim 52 kiloykende çok kiloluyum diyordum. Eminim sen baya incelmişsindir 20 kilo ne demek ya

Ahanda kv böyle olur

Sen görümcen geldiğinde bozmazsan kesinlikle olursun

Malesef büyük sıkıntı nasıl tutcam kendimi bilmiyorum dikat ederim ama ne kadar

Tabi ki elbiselerden fark ediyorum ama bizimki saolsun üzerimde sürekli zayıfla çabuk kilo ver dediği için kendimin farkına bile varamıyorum

Ahanda kv böyle olur

Malesef büyük sıkıntı nasıl tutcam kendimi bilmiyorum dikat ederim ama ne kadar
Kız ben onlarda hep öyle sacma sapan pijamalarla geziyorum alıştılar

Ne kadar kalcak peki

Tabi ki elbiselerden fark ediyorum ama bizimki saolsun üzerimde sürekli zayıfla çabuk kilo ver dediği için kendimin farkına bile varamıyorum
Ya bence ciddi ciddi konuş baskı yapmasın çok rahatsız edici

Kız ben onlarda hep öyle sacma sapan pijamalarla geziyorum alıştılar

Ne kadar kalcak peki

Ya bence ciddi ciddi konuş baskı yapmasın çok rahatsız edici

Artık onlarda senin ailen rahat rahat takil valla.

Yaklaşık 1 ay kalır ve sonrasindada toparlanmam en az 2 hafta yi bulur of ya uzun süre

Artık onlarda senin ailen rahat rahat takil valla.

Yaklaşık 1 ay kalır ve sonrasindada toparlanmam en az 2 hafta yi bulur of ya uzun süre
Valla çok rahatım kız Allah korusun bizim iş bozulsa sıkıntı yani

1 ay nasıl kalınır ya aha böyle olur insan en sonunda dediğim gibi sen sofrandan salatanı sebze yemeğini eksik etme illaki bozulur ama çok da abartma 8leri görme

Allah korusun kizz öyle şeyler deme.

İster istemez bozulucak ama abartmiycam hele 8leri görsem kafayi yerim yaa

Allah korusun kizz öyle şeyler deme.

İster istemez bozulucak ama abartmiycam hele 8leri görsem kafayi yerim yaa
Gelin ata binmiş ya nasip demiş odun olduğu için her an bırakabilirim

Abartma kuzum valla bak ne güzel 7lerdesin hergün hergün onlarada hamur işi pilav falan yapma bence

Şimdi bende hatlar karıştı biriniz evli diğeriniz nişanlı.Nişanlı olan Ispartada okuyup Bursa da çalışan oluyor değil mi?

Gelin ata binmiş ya nasip demiş odun olduğu için her an bırakabilirim

Abartma kuzum valla bak ne güzel 7lerdesin hergün hergün onlarada hamur işi pilav falan yapma bence

Allah iyiligiini versin ne odunlugunu gördüm adamın.

Aynen abartmiycam ama gorumcem üniversite okuyo ve yurt yemeklerinden pek memnun değil oyuzden çok doktururum herhalde. Kız bide benim gorumce inanirmisin 48 kilo ve herseyde yer hiç kilo alamaz ben onun yanında devasa silindir gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…