Bende eşofman giymeyi hiç sevmem ve kızlarla buluştuğumuzda eşofmanla geldiklerinde söylenirimHer türlü pantolon sıkıyo beni. Birine misafirliğe bile gitsem yanınmda eşofmanımı götürürüm. Hatta cumartesi kv ye gitcem ya gittiğim gibi acaba hello kitty li pijamamı giysem ayıp mı olur diye dusunuyorum
Nerdeee aylardır zor verdim 20 kiloyu.Spor yapmaktan da hoşlanmayangillerdenim.
Ben fark edemiyorum ya bunu zayıflamamışım geliyor20 kilo vermek kolay değil biraz kendine güven çoğu insanın yapamadığını yapmışsın
Eşofmanla dışarı asla çıkmam da evde hep eşofmanlayım valla pantolonla 1 dakika bile oturamamBende eşofman giymeyi hiç sevmem ve kızlarla buluştuğumuzda eşofmanla geldiklerinde söylenirim
Insana öyle geliyor sürekli kendini gördüğün için. Annem 96 kilodan 64 e düşmüştü ben hala çok kiloluyum derdi. Bende öyleyim 52 kiloykende çok kiloluyum diyordum. Eminim sen baya incelmişsindir 20 kilo ne demek yaBen fark edemiyorum ya bunu zayıflamamışım geliyor
Her türlü pantolon sıkıyo beni. Birine misafirliğe bile gitsem yanınmda eşofmanımı götürürüm. Hatta cumartesi kv ye gitcem ya gittiğim gibi acaba hello kitty li pijamamı giysem ayıp mı olur diye dusunuyorum
Sen görümcen geldiğinde bozmazsan kesinlikle olursun
Tabi ki elbiselerden fark ediyorum ama bizimki saolsun üzerimde sürekli zayıfla çabuk kilo ver dediği için kendimin farkına bile varamıyorumEşofmanla dışarı asla çıkmam da evde hep eşofmanlayım valla pantolonla 1 dakika bile oturamam
Insana öyle geliyor sürekli kendini gördüğün için. Annem 96 kilodan 64 e düşmüştü ben hala çok kiloluyum derdi. Bende öyleyim 52 kiloykende çok kiloluyum diyordum. Eminim sen baya incelmişsindir 20 kilo ne demek ya
Ben fark edemiyorum ya bunu zayıflamamışım geliyor
Kız ben onlarda hep öyle sacma sapan pijamalarla geziyorum alıştılarAhanda kv böyle olur
Malesef büyük sıkıntı nasıl tutcam kendimi bilmiyorum dikatederim ama ne kadar
Ya bence ciddi ciddi konuş baskı yapmasın çok rahatsız ediciTabi ki elbiselerden fark ediyorum ama bizimki saolsun üzerimde sürekli zayıfla çabuk kilo ver dediği için kendimin farkına bile varamıyorum
Kız ben onlarda hep öyle sacma sapan pijamalarla geziyorum alıştılar
Ne kadar kalcak peki
Ya bence ciddi ciddi konuş baskı yapmasın çok rahatsız edici
Valla çok rahatım kız Allah korusun bizim iş bozulsa sıkıntı yaniArtık onlarda senin ailen rahat rahat takil valla.
Yaklaşık 1 ay kalır ve sonrasindada toparlanmam en az 2 hafta yi bulur of ya uzun süre
Valla çok rahatım kız Allah korusun bizim iş bozulsa sıkıntı yani
1 ay nasıl kalınır yaaha böyle olur insan en sonunda dediğim gibi sen sofrandan salatanı sebze yemeğini eksik etme illaki bozulur ama çok da abartma 8leri görme
Gelin ata binmiş ya nasip demiş odun olduğu için her an bırakabilirimAllah korusun kizz öyle şeyler deme.
İster istemez bozulucak ama abartmiycam hele 8leri görsem kafayi yerim yaa
Yasmin evli 2 çocuk annesi ben nişanlı falan değilim sevgilim var ıspartada okuyorum bursada çalışiyorum :)Şimdi bende hatlar karıştı biriniz evli diğeriniz nişanlı.Nişanlı olan Ispartada okuyup Bursa da çalışan oluyor değil mi?
Kv yazınca 98 gün sonra düğün cümlesi geçince nişanlı olduğunu düşündümYasmin evli 2 çocuk annesi ben nişanlı falan değilim sevgilim var ıspartada okuyorum bursada çalışiyorum :)
Gelin ata binmiş ya nasip demiş odun olduğu için her an bırakabilirim
Abartma kuzum valla bak ne güzel 7lerdesin hergün hergün onlarada hamur işi pilav falan yapma bence
Kv yazınca 98 gün sonra düğün cümlesi geçince nişanlı olduğunu düşündüm
Hee benimkinden deseneYok kiz müstakbel kv
Gerçi benim ki oğlundan daha çok seviyorAynen canım aynen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?