Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm
Sahur:iki haslanmis yumurta bi bardak süt
Aksam:dünden kalan bir tabak brüksel lahanasi kiymali yogurtlu makarna bi mandalina
Su:iki litre
Spor:yarim saat bisiklet

Makarna demi bencede az yahu yeyimmi biraz dahaaslinda canim cok tatli istiyoda bulamadim mutfakda bisey üc kez girdim girdim ciktim
Yok abla genel olarak az sabah cok az mesela nasil durdun aksama kdr. Bu menude makarna bsey degil bence
Kast sistemi deyince hindistan geldi aklima bence bana krallik yakisirdi nerdesiniz ayol
bende ordan esinlendim zaten. Kuzenimin esi hintli onunla konusurken aklima gldi bu konu sen asillerden olursun yakinda zaten :)

Yok abla genel olarak az sabah cok az mesela nasil durdun aksama kdr. Bu menude makarna bsey degil bence
bende ordan esinlendim zaten. Kuzenimin esi hintli onunla konusurken aklima gldi bu konu sen asillerden olursun yakinda zaten :)
Tek gözüm kapali onu yedigime sükrettim canim

Gerçi tüyüne göre değişiyor dimi ben baya bi tüylüyüm maşallahım var

1.4 keşke verebilsem ama sanırım burdan birazcık kilo alarak dönerim. Elimden geldiği kadar dikkat etsem de bazı şeyleri yemek durumunda kalıyorum ama salı günü tekrar eski düzene dönüş

Bugün yediklerimi yazayım kızlar

Sabah 8 de otobüsteydim 1 de indim o saate kadar hiç bir şey yemedim.

13.00
Peynir
Zeytin
Çeri domates
Ev sucuğu
1 tane gül böreği ( kızlar kadın özellikle benim için yapmış ye bakalım beğenecek misin falan diyince mecburen yedim. Ama yediklerimi çok az tutmaya çalıştım.)

19.00
Nohutlu etli yahni
Salata
Yoğurt

Akşamı çok güzel atlattım derken sevgilim gidip çok seviyorum diye trileçe aldı yarım dilimde ondan yedim.

Su yok. Spor yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…