Evet cnm itiraz eden olmadiŞimdi bizim iki haftalık kast sistemi geçerli olacak mı?
aaaa cocuklar basimdayekn yaparsam boyle olurduzeltirim smdi
Hanmeliydi ama yok o yardimcim yok tekim
ayyy hmn duzeltcm
fattylamb94 69.8 68.4
Findikfaresi123 70.3 68.8
Elif-Hakan 84.5 82.8
plasticwoman 94.8 92.9
S smygnc 96.4. 94.4
Kanguru_ 79.9 78.3
Gayet güzel ama işe gitti acil çagırdılar 2 saat sonra gidip alcazNasıl geçiyor kv le?
Ceza odul zaten haftalik en cok kilo veren digerlerine vercek canimCezamız ve ödülümüz var mıdır kaptanım?
15 gunluk o canim :):)
Kız 1,9 nasıl vereyim :))) 1.4 olsun ben 1.2 falan veriyorum en çok
Sen veremessen biz hiç veremeyiz ama 15gün bu:)
Kız 1,9 nasıl vereyim :))) 1.4 olsun ben 1.2 falan veriyorum en çok
Elifcim menun nerdeSen veremessen biz hiç veremeyiz ama 15gün bu
Cok az degil miMenüm
Sahur:iki haslanmis yumurta bi bardak süt
Aksam:dünden kalan bir tabak brüksel lahanasi kiymali yogurtlu makarna bi mandalina
Su:iki litre
Spor:yarim saat bisiklet
Makarna demi bencede az yahuCok az degil mi
Kast sistemi deyince hindistan geldi aklimaŞimdi bizim iki haftalık kast sistemi geçerli olacak mı?
Yok abla genel olarak az sabah cok az mesela nasil durdun aksama kdr. Bu menude makarna bsey degil benceMakarna demi bencede az yahuyeyimmi biraz daha aslinda canim cok tatli istiyoda bulamadim mutfakda bisey üc kez girdim girdim ciktim
bende ordan esinlendim zaten. Kuzenimin esi hintli onunla konusurken aklima gldi bu konuKast sistemi deyince hindistan geldi aklimabence bana krallik yakisirdi nerdesiniz ayol
Tek gözüm kapali onu yedigime sükrettim canimYok abla genel olarak az sabah cok az mesela nasil durdun aksama kdr. Bu menude makarna bsey degil bence
bende ordan esinlendim zaten. Kuzenimin esi hintli onunla konusurken aklima gldi bu konusen asillerden olursun yakinda zaten :)
Afiyet olsunBuda gece kurum yalniz 1 ck biber yerine yarim koydum malum emziriyorumEki Görüntüle 2097934
Gerçi tüyüne göre değişiyor dimi ben baya bi tüylüyüm maşallahım varCanım ikisine de girdim ama benim uzadı araya hamilelik girdi ama benim çoktu yarısından çoğu bitti.
Aynen canım sıkı tutalım sende herkese kız :) terliği göstermenin zamanı geldi kaptancığım, sen yokken yardımcın göstersin terliği :) hanmeli miydi yardımcı
1.4 keşke verebilsem ama sanırım burdan birazcık kilo alarak dönerim. Elimden geldiği kadar dikkat etsem de bazı şeyleri yemek durumunda kalıyorum ama salı günü tekrar eski düzene dönüşfattylamb94 69.8 68.4
Findikfaresi123 70.3 68.8
Elif-Hakan 84.5 82.8
plasticwoman 94.8 92.9
S smygnc 96.4. 94.4
Kanguru_ 79.9 78.3
BurdaElifcim menun nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?