Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

》Şişkolar《
fattylamb94 68.9 - 67.5
Elif-Hakan 84.5 - 82.8
Findikfaresi123 70.3 - 68.9
plasticwoman 98.4 - 96.5
S smygnc 96.4 - 94.4
Rzgrece 79.9 - 78.3

Hanimlar 15 gunluk hedefler bunlar kilonun % 2 si. Azmi cok mu bilemedim. Eger herkes hedeflerine ulasirsa kolay gelirse yani ozmn yukseltiriz diye dusundum.

@Yasmin2504 cnm sende geldiginde izine ciktogin kilodan hesaplayip yaparz

Son düzenleme:
Çörek otu yağı ılık limonlu su
Bol dereotlu omlet
Hellim ızgara
Göbek

Ara : Bi iki ince dilim elma
Bi iki inçe dilim armut
2-3 siyah üzüm

Akşam : ızgara köfte
Salata

Su çok içemedim ama şimdi içerim eve yeni geldim diyetisyenden 95,2 çıktım ama çok açıktım kahvaltı yaptım ondan evde 94,8 çıkmıştım :) ayrıca renk tarihim bugün yarın ödemim var ödem çayı fayda etmedi belki 94,5 görürdüm, ayrıca Crossfit yaptım ağırlıkla belki kas şişkinliğimde olabilir, 1.2 kg yağdan vermişim

Diode mu lazer yoksa alexandrite mi ? Ben de gitmek istiyorum ama kararsız kaldım. Bi ara neredeyse buz lazere gitmek gibi bir hata yapıyodum neyse ki araştırmayı akıl ettim

Canım ikisine de girdim ama benim uzadı araya hamilelik girdi ama benim çoktu yarısından çoğu bitti.

Aynen canım sıkı tutalım sende herkese kız :) terliği göstermenin zamanı geldi kaptancığım, sen yokken yardımcın göstersin terliği :) hanmeli miydi yardımcı

Kaptanım plasticwoman la isimlerimiz karışmış ayrıca ben şuan 96.3 üm

Kız ben 94,8 m :))))
aaaa cocuklar basimdayekn yaparsam boyle olur duzeltirim smdi

Hanmeliydi ama yok o yardimcim yok tekim
Kaptanım plasticwoman la isimlerimiz karışmış ayrıca ben şuan 96.3 üm
ayyy hmn duzeltcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…