En çok geceleri gurluyor benim resmen savaş veriyorum kendimle yemiycem ben diyeBen iddialıyımda bundan vucudumun haberi yok galiba karnım gurluyor açlıktan
evde bi kasa amasya elması var valla gidip yeşil elma almayayım ya ondan koysam olmazmı ki köy elmasıYesil elma maydonoz limon taze nane
Koy kiz niye plmasin organik daha guzelevde bi kasa amasya elması var valla gidip yeşil elma almayayım ya ondan koysam olmazmı ki köy elması
aaa guzel oluyo hemde istah kesiyo dene bak. Bi ck yeter bi fincana. Tarcin sevmiyosan daha azda koyabilirsinKahveye tarçın mı hiiiç duymadım bakayımm
Oh super afiyet olsun. Yarinkinide bu aksamdan yapEki Görüntüle 2097654 bunlar bugün bitecek 1.5+1.5 lt
Tamamdır kaptişOh super afiyet olsun. Yarinkinide bu aksamdan yap
Ah ya şu diyetler bi bitse ne güzel olurEn çok geceleri gurluyor benim resmen savaş veriyorum kendimle yemiycem ben diye
Bende cok severim tahin pekmezi kokorec sevmem hic yemedim yiyecegimide sanmiyorumBilmiyorum çocukken dahi yemiyordum.Tahin pekmeze bakamam dahi.Gerçi ben biraz cinsim sakatat da yemem kokoreçcinin önünden dahi geçemem
》Şişkolar《
fattylamb94 68.9 - 67.5
Elif-Hakan 84.5 - 82.8
Findikfaresi123 70.3 - 68.9
plasticwoman 98.4 - 96.5
S smygnc 96.4 - 94.4
Rzgrece 79.9 - 78.3
Hanimlar 15 gunluk hedefler bunlar kilonun % 2 si. Azmi cok mu bilemedim. Eger herkes hedeflerine ulasirsa kolay gelirse yani ozmn yukseltiriz diye dusundum.
@Yasmin2504 cnm sende geldiginde izine ciktogin kilodan hesaplayip yaparz
Diode mu lazer yoksa alexandrite mi ? Ben de gitmek istiyorum ama kararsız kaldım. Bi ara neredeyse buz lazere gitmek gibi bir hata yapıyodum neyse ki araştırmayı akıl ettim
Yaaaa butun alintilarim gittiioi
Hatrladiklarima cevap vereyim bari
S smygnc canim siz plastikle rakipsinizde ben hic rakiplik yaptiginjzi gormedimhic cekismediniz
Ayrica o diyetisyen nasil bisey ya. Bence sen biskuvi yeme bi hafta onun yerine baska bsey koy farkedicek mi bakalim.
fattylamb94 kahvaltiyi hafif gecistirmeye bak. Kilo alip gelme sakin
Findikfaresi123 eslerimiz cok benziyo benimkidr aynisini diyo ama gobek 7 aylik hamile gibi bide yasim gecti artik zayiflayamiyorum diyo 30 yasinda
Elif-Hakan cpcugun nasil oldu cnm iyilesti mi
plasticwoman bu hafta dedigin gibi ski tutalim. Az kisk olmamizk firsata cevirelim. Insallahhhh
Bugun cogu kendi kendime konustum valla.
Bende cok severim tahin pekmezi kokorec sevmem hic yemedim yiyecegimide sanmiyorum
Kaptanım》Şişkolar《
fattylamb94 68.9 - 67.5
Elif-Hakan 84.5 - 82.8
Findikfaresi123 70.3 - 68.9
plasticwoman 98.4 - 96.5
S smygnc 96.4 - 94.4
Rzgrece 79.9 - 78.3
Hanimlar 15 gunluk hedefler bunlar kilonun % 2 si. Azmi cok mu bilemedim. Eger herkes hedeflerine ulasirsa kolay gelirse yani ozmn yukseltiriz diye dusundum.
@Yasmin2504 cnm sende geldiginde izine ciktogin kilodan hesaplayip yaparz
Kokusuna tahammülüm yok koku geldiği an öğürmeye başlıyorumBende kokoreç yeni yeni başladım güzel yapanı bulursan çok güzel :)
aaaa cocuklar basimdayekn yaparsam boyle olurKız ben 94,8 m :))))
Hanmeliydi ama yok o yardimcim yok tekimCanım ikisine de girdim ama benim uzadı araya hamilelik girdi ama benim çoktu yarısından çoğu bitti.
Aynen canım sıkı tutalım sende herkese kız :) terliği göstermenin zamanı geldi kaptancığım, sen yokken yardımcın göstersin terliği :) hanmeli miydi yardımcı
ayyy hmn duzeltcmKaptanımplasticwoman la isimlerimiz karışmış ayrıca ben şuan 96.3 üm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?