Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

30 msj mi aciyin bana buyuknoglum yatak dosek etesli onunla ilgileniyorum dun hic giremedim bile yemeklerde hep ne olursa yedim ama en sade olucak sekilde neyseki eksim var tartida sporum yok sadece valla bugunde boyle giderse bana uyari yolda demektirr

Çörek otu yağı limonlu ılık su

Biraz önce yedim : dereotlu, yulaflı omlet
1 domates
Biraz göbek

Ara : 1 elma

Akşam : 2 dilim hindi fümeli, 2 dilim beyaz peynirli salata

Bugün 1 saat yüzme
1 saat fonksiyonel antrenman programım var şimdi yüzmeye akşam diğer salona gidicem

3 lt su içerim sporlar falan derken
Türk kahvesi
Ananaslı açaili yeşil çay

Afiyet olsun canım.Hafta sonlarını sporla doldurmuşsun ne güzel

Bn burdayim bebislerimi uyuttum geziniom buralarda

Bende buralardayım kimse yok diye sesimi çıkarmıyorum

Herkes birilerinin gelmesini bekliyo anlasilan canim bisey sorcam senin bilgin var mi benim bi hafta gecti bu ikinci haftam birdahaki hafta listeye bnde girebilicekmiyimb
Kızlar burdaysanız ses verin :) bu ara çok sessiz grubumuz. Gerçi pazar günleri genel olarak böyle oluyo

Ben yoğurt almayı unutmuşum akşam markete gitdim herşeyi aldım yoğurt yok
Bugun hallrt isini aksam resmini istoyorun :)
Bende hafta sonları kaçamak yapanlardanım evde olduğumda canım sıkılıyor iş yok dolabın önünde buluyorum kendimi
Ahhh hafta sonlari facia oluyo ya
Tamam o zaman :) hakederiz :))

15 gün olduğunu bilmiyordum :) bu hafta grup derslerine gireceğim daha fazla sporum var, yaparım
Sen yaparsin acaba sana ozel yuzde 5 mi yapsak
Gecmis olsun cnm. Mazeretin varsa gerisi teferruattir. :)
Kızlarr nerdesiniz kimse yok
Sen nerdesin bakim :)
Bn burdayim bebislerimi uyuttum geziniom buralarda
Allah bagislasin kac yaslarindalar

Herkes birilerinin gelmesini bekliyo anlasilan canim bisey sorcam senin bilgin var mi benim bi hafta gecti bu ikinci haftam birdahaki hafta listeye bnde girebilicekmiyimb
bi bakim sana soylerim cnm soyle anlatim. 3. Cuma listeye girebiliyosun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…