- 31 Temmuz 2017
- 1.443
- 1.502
- 63
- 34
Afiyet olsun canım ama çok az değil mi menü?Burda
Sabah:yumurta zeytin peynir 2dilim tb ekmeği(12:00)
Öğle tarçınlı kahve
Akşam 1tabak kuru fasülye mor lahana salatası 4 soslu fıstık
Ya hafta sonu böyle saçma oluyor eşim uyuyor heç kalkıyoruz falan düzen kalmıyor anlayacağınAfiyet olsun canım ama çok az değil mi menü?
2 ana öğün olmuş aralarda keşke kayısı gibi meyve gibi birşeyler yeseydin
Ben yoğurt almayı unutmuşum akşam markete gitdim herşeyi aldım yoğurt yokBuda gece kurum yalniz 1 ck biber yerine yarim koydum malum emziriyorumEki Görüntüle 2097934
Bende hafta sonları kaçamak yapanlardanım evde olduğumda canım sıkılıyor iş yok dolabın önünde buluyorum kendimiYa hafta sonu böyle saçma oluyor eşim uyuyor heç kalkıyoruz falan düzen kalmıyor anlayacağın
Ceza odul zaten haftalik en cok kilo veren digerlerine vercek canim
15 gunluk o canim :)
Sen veremessen biz hiç veremeyiz ama 15gün bu
Findikfaresi123 fattylamb94 plasticwoman S smygnc N NGY
Kizlarrr zaten az kisi kaldik takim cok sessiz. Mesajlari saydirmayin lutfen
Hatta c.tesi pazar icin 30 mesaj alt limiti var. 30 mesajin altinda kalan uyari alir
Bn burdayim bebislerimi uyuttum geziniom buralardaKızlarr nerdesiniz kimse yok
Bende buralardayım kimse yok diye sesimi çıkarmıyorum
Sanırım evet bende ikinci cuma gününde listeye girmiştimHerkes birilerinin gelmesini bekliyo anlasilan canim bisey sorcam senin bilgin var mi benim bi hafta gecti bu ikinci haftam birdahaki hafta listeye bnde girebilicekmiyimb
Afiyet olsun canım.Hafta sonlarını sporla doldurmuşsun ne güzelÇörek otu yağı limonlu ılık su
Biraz önce yedim : dereotlu, yulaflı omlet
1 domates
Biraz göbek
Ara : 1 elma
Akşam : 2 dilim hindi fümeli, 2 dilim beyaz peynirli salata
Bugün 1 saat yüzme
1 saat fonksiyonel antrenman programım var şimdi yüzmeye akşam diğer salona gidicem
3 lt su içerim sporlar falan derken
Türk kahvesi
Ananaslı açaili yeşil çay
Bn burdayim bebislerimi uyuttum geziniom buralarda
Bende buralardayım kimse yok diye sesimi çıkarmıyorum
Kızlar burdaysanız ses verin :) bu ara çok sessiz grubumuz. Gerçi pazar günleri genel olarak böyle oluyoHerkes birilerinin gelmesini bekliyo anlasilan canim bisey sorcam senin bilgin var mi benim bi hafta gecti bu ikinci haftam birdahaki hafta listeye bnde girebilicekmiyimb
Sesssss diyerek iğrençleşeyim az biKızlar burdaysanız ses verin :) bu ara çok sessiz grubumuz. Gerçi pazar günleri genel olarak böyle oluyo
Canım sıkılıyor saracak yer arıyorumNe desem bilemedim
Bugun hallrt isini aksam resmini istoyorun :)Ben yoğurt almayı unutmuşum akşam markete gitdim herşeyi aldım yoğurt yok
Ahhh hafta sonlari facia oluyo yaBende hafta sonları kaçamak yapanlardanım evde olduğumda canım sıkılıyor iş yok dolabın önünde buluyorum kendimi
Sen yaparsin acaba sana ozel yuzde 5 mi yapsakTamam o zaman :) hakederiz :))
15 gün olduğunu bilmiyordum :) bu hafta grup derslerine gireceğim daha fazla sporum var, yaparım
Gecmis olsun cnm. Mazeretin varsa gerisi teferruattir. :)30 msj mi aciyin bana buyuknoglum yatak dosek etesli onunla ilgileniyorum dun hic giremedim bile yemeklerde hep ne olursa yedim ama en sade olucak sekilde neyseki eksim var tartida sporum yok sadece valla bugunde boyle giderse bana uyari yolda demektirr
Sen nerdesin bakim :)Kızlarr nerdesiniz kimse yok
Allah bagislasin kac yaslarindalarBn burdayim bebislerimi uyuttum geziniom buralarda
bi bakim sana soylerim cnm soyle anlatim. 3. Cuma listeye girebiliyosun :)Herkes birilerinin gelmesini bekliyo anlasilan canim bisey sorcam senin bilgin var mi benim bi hafta gecti bu ikinci haftam birdahaki hafta listeye bnde girebilicekmiyimb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?