Yedirmez ki kendisi de yemezsen nasil katlaniyosun ya prygamber sabri var sende. E simdi zayifladin diyelim evlenince kilo alirsan nolcak agzi durmaz cokertir seni
E hamile kaldin diyelim dogum kilolariYedirmez ki kendisi de yemez
Sevdigin belli zatwn yoksa cekilmez ki :)Huysuz aksi ama seviyorym ben yaaa
Hosgeldin:) oncelikle ilk sayfadaki kurallari okuyup kendini tanitir misinMerhabalar
Hamur işi yemiycekmişim sebze protein meyve istediğim dilediğim kadar yiyebilecekmişimE hamile kaldin diyelim dogum kilolari
Ah caniiimm yinede aliniyo o kilolar helede bizim gibi kilo almayi seven vucudumuz vwrsaHamur işi yemiycekmişim sebze protein meyve istediğim dilediğim kadar yiyebilecekmişim
Biliyorum da kendisi de zamanla anlayacakAh caniiimm yinede aliniyo o kilolar helede bizim gibi kilo almayi seven vucudumuz vwrsa
Ay bu askin gozu kor olsun :)Biliyorum da kendisi de zamanla anlayacak
Kac yasindasin :) hosgeldin tekrardan beraber veririz kilolari merak etme :)Bende 15 yıllık evliyim hiç diyet yapmadım 2 senedir kilo alıyorum kilom 92 70 kilo olmak istiyorum
bende 26 yasinfayim 2 tane cocugum var. Boyun uzunmus avantajlisin bu konuda32 yaşında 1.70 boyunda.hosbuldun sagolun
Ilk defa böyle kilolu oldum en fazla 72 idimbende 26 yasinfayim 2 tane cocugum var. Boyun uzunmus avantajlisin bu konuda
Yine 72 olursun insallah hatta dahada duser kilon yeterki sen kararli ol azcik irade biraz spor bi bakmissin hedefe ulasmissinIlk defa böyle kilolu oldum en fazla 72 idim
Hosgeldin canim. Inanki bende cok uzuldum ana napcaksin hersey alenen ortada aslinda. Anka gitti 2 takim kapandi.Merhabalar. Yok yere takımımız kapandi ve ben çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?