- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Evet ya yani hırs uğruna yapılmayacak şeylerdi. Yapacak birşey yok. Sizede çok teşekkür ederiz ilgi ve alakanizaHosgeldin canim. Inanki bende cok uzuldum ana napcaksin hersey alenen ortada aslinda. Anka gitti 2 takim kapandi.
Hirs ve kin. Ama Allah yanina birakirmi onu dusunsun ankayi uzen. Sanalda olsa insan etkileniyo uzuluyo. Ankada cok uzgundur eminimki.Evet ya yani hırs uğruna yapılmayacak şeylerdi. Yapacak birşey yok. Sizede çok teşekkür ederiz ilgi ve alakaniza
Teşekkür ederim. Benim mezun olmama az kaldı 4 kilom varHirs ve kin. Ama Allah yanina birakirmi onu dusunsun ankayi uzen. Sanalda olsa insan etkileniyo uzuluyo. Ankada cok uzgundur eminimki.
Keske yapabilecrgim birseyler olsa. Dedigim gibi devam etmek isterseniz kapimiz sizlere sonuna kader acik
Devam edicek misin yaniTeşekkür ederim. Benim mezun olmama az kaldı 4 kilom var
Ozaman ankanin da emegine yazik olmasin. Diledigin bir takimda mezun olana kadar kal. Mezuniyetinide ankaya adarsin.Aslında etmeyi düşünmüyorum ama kaptanın bana verdiği güçle 2 haftada inanılmaz kilo vermiştim. Açıkçası ben bile kendimden beklemediğim diyet ve sporları ona borçluyum. Ankanin sayesinde
Evet haklısın. TamamOzaman ankanin da emegine yazik olmasin. Diledigin bir takimda mezun olana kadar kal. Mezuniyetinide ankaya adarsin.
Kisa zamanda 4 kiloyuda vermen dilegiyle canim. Hangi takimda yarisacagina karar ver cuma gunu transfer olursunEvet haklısın. Tamam
Tamam canim. Kapimiz hepinize acik.Tamam başka takıma bakmama gerek yok sizinle devam edeceğim. Diğer kızlarlaysa konuşayım gelmek isterlerse sizi onereyim
Teşekkür ederim ben buradayım o zamanTamam canim. Kapimiz hepinize acik.
Tamam canim hosgeldin ozaman. Kendini tanitir misin bize.Teşekkür ederim ben buradayım o zaman
Yas kaç bendede okadar var ama ben calısıyoTamam ben 5 çocuk annesi 1.69 boyunda 82 kilo ile başlayıp şuan 74 kiloyum spor yapmaya bayılıyorum. 5 çocuktan sonra işi bıraktım
Hoş bulduk canim sagolHoşgeldiniz
masallah 5 cocuk :) Allah bagislasin. Bnm iki tane var. Spor yapmaya bayiliyomusun azcik banada versene o bayilmadan :)Tamam ben 5 çocuk annesi 1.69 boyunda 82 kilo ile başlayıp şuan 74 kiloyum spor yapmaya bayılıyorum. 5 çocuktan sonra işi bıraktım
Ikızlerım unıde33 yaşındayım 5 çocuk mu var :) seninde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?