- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Maşallah size yufka yürekli biri olduğunuz belliIkızlerım unıde
5.5 ve 1.5 yuvaya gıdıyoruz
Bırde koruyucu aıle olduğum var
Ben birde bunca sıpayla salona gıdayommmmmasallah 5 cocuk :) Allah bagislasin. Bnm iki tane var. Spor yapmaya bayiliyomusun azcik banada versene o bayilmadan :)
Ben birde bunca sıpayla salona gıdayommmmmasallah 5 cocuk :) Allah bagislasin. Bnm iki tane var. Spor yapmaya bayiliyomusun azcik banada versene o bayilmadan :)
Sen kac yasindasin kaptanim.Ikızlerım unıde
5.5 ve 1.5 yuvaya gıdıyoruz
Bırde koruyucu aıle olduğum var
Ben birde bunca sıpayla salona gıdayommmm
Ne güzel spor yapmayı seviyorsun.Ben kaldıramıyorum büyük olunca zor oluyor
Eee öyle napayım dün azcık yapayım dedim yamuldum kaptanhahaha Allah seni
Hafif basla canim mesela leslie 1 ml 15 dkk belinde fitik var mekik falan sana gore degil. En azindan simdilikEee öyle napayım dün azcık yapayım dedim yamuldum kaptan
Ben kırklandım:)Sen kac yasindasin kaptanim.
Ahh gonlu guzelm dort cocugyn ustune bide gunahsiz birini sahiplenmis. Allah razi olsun senden
Allah bağışlasın. Ilk banada zor geliyordu ama şuan baya yapıyorum yanimasallah 5 cocuk :) Allah bagislasin. Bnm iki tane var. Spor yapmaya bayiliyomusun azcik banada versene o bayilmadan :)
Leslie evet o kolay.Squat plunk sorun olmuyorHafif basla canim mesela leslie 1 ml 15 dkk belinde fitik var mekik falan sana gore degil. En azindan simdilik
HarikaBen birde bunca sıpayla salona gıdayommmm
Amin ya maşallah vallaSen kac yasindasin kaptanim.
Ahh gonlu guzelm dort cocugyn ustune bide gunahsiz birini sahiplenmis. Allah razi olsun senden
masallah genc anne olmussun sende :)Ben kırklandım:)
Benim zamanim olmuyo 2 cocukla sen 5 cocukla nasil zaman buluyosunAllah bağışlasın. Ilk banada zor geliyordu ama şuan baya yapıyorum yani
sen leslieyle basla ilk 1 hafta 1 ml leslie yap zamanla arttirirsin zaten surekli yaparsan leslir saba yetmez belli bi zaman sonra :)Leslie evet o kolay.Squat plunk sorun olmuyor
anne anneleri sagolsun çok yardim ediyormasallah genc anne olmussun sende :)
Benim zamanim olmuyo 2 cocukla sen 5 cocukla nasil zaman buluyosun
sen leslieyle basla ilk 1 hafta 1 ml leslie yap zamanla arttirirsin zaten surekli yaparsan leslir saba yetmez belli bi zaman sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?