Ikızler büyük 21 olacakSizin çocuklar büyük muberilceee
Oooo maşallah Rabbim sizlere bagislasinIkızler büyük 21 olacak
Ayni canim. Spor yarismamiz var bide puanlama sistemine gore. Sen yaptigin sporu yazarsin ben puanlamasini yazarim.Menü ve spor aynimi ayrı ayrımı yazilacak
Spor saat kaça kadarAyni canim. Spor yarismamiz var bide puanlama sistemine gore. Sen yaptigin sporu yazarsin ben puanlamasini yazarim.
Bildirimini mi diyosun. Eger oyleyse ertesi gun 3 e kadar bildirebilirsinSpor saat kaça kadar
Evet anladimBildirimini mi diyosun. Eger oyleyse ertesi gun 3 e kadar bildirebilirsin
Nasil
Biri kaptanliga talip. Bana ozelden yazdi.anka gelene kadar yaparim dedi bende anka daha gelmez fln dedim ama bakalim
Hayırlısı. Kim taniyormuyuzBiri kaptanliga talip. Bana ozelden yazdi.anka gelene kadar yaparim dedi bende anka daha gelmez fln dedim ama bakalim
ay ınş sudan çıkmış balığa döndüm bütün motivasyonum gitti
Sağlık olsun canimay ınş sudan çıkmış balığa döndüm bütün motivasyonum gitti
aklinyolu1 ama 1 ay sonra olsaydi yapardim dedi suan musait degilmis.Hayırlısı. Kim taniyormuyuz
malesef takim acilmiyo. Aslinda sizlerde kaptablik yapabilirsiniz biz yardimci pluruz sizray ınş sudan çıkmış balığa döndüm bütün motivasyonum gitti
Benim çok zor canim ama isteyen olurmu bilmemeaklinyolu1 ama 1 ay sonra olsaydi yapardim dedi suan musait degilmis.
malesef takim acilmiyo. Aslinda sizlerde kaptablik yapabilirsiniz biz yardimci pluruz sizr
Neyse isteyen olursa acilir. Olmazda saglik olsun napalim.Benim çok zor canim ama isteyen olurmu bilmeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?