Seyhan abla erken evlenmis kuzu. Hem anneni cok torun sahibi yapmak istiyosan hemen evlen :)
Tmm fuzeltirim ben onuTamam canım bakarım bir de benim gruba giriş tarihim yanlis yazilmisti ben kasımda girdim
Evlencem inşallah Allah izin verirse 1.5 sene sonra düşünüyorumSeyhan abla erken evlenmis kuzu. Hem anneni cok torun sahibi yapmak istiyosan hemen evlen :)
Aaa bende sana kiziyodum valla baslangic kilosundan daha fazla suan diye :F hanmrli yanlis yazms heraldrKanguru_ hemde başlangıç 72.5
Hani ertelemkstinEvlencem inşallah Allah izin verirse 1.5 sene sonra düşünüyorum
Bende görünce şaşırdım şuan nasil başar mışım diyeAaa bende sana kiziyodum valla baslangic kilosundan daha fazla suan diye :F hanmrli yanlis yazms heraldr
inşallahEvlencem inşallah Allah izin verirse 1.5 sene sonra düşünüyorum
Insallah ,nisanlimisin sümeyyeinşallah
Duzeltim hemenBende görünce şaşırdım şuan nasil başar mışım diye
Yok değilim de 10 kilo verebilirsem marta kadar nişanlancaz benim sevgilim takıntılı daInsallah ,nisanlimisin sümeyye
Kız sana anlatsam roman olur benim bu sevgilim şimdi askere gidemiyo iş dolayısıyla (çok uzun hikaye) bu yıl kasımda gidecek o yüzden mecburen gelmesini beklicem. Allah nasip ederse nisan ortası gibi gelcek. Ben de diyorum eylül gibi evlenelim. Yani 2019 eylül ayı. Bide şimdi bu ev araba alma derdine dustu evlenince zor olur diyo. O sebepten en erken o zaman olurHani ertelemkstin
Bendr siz ne zmn evleniceksiniz diye sorcaktim. Tanistiginizda kilolu degil miydinYok değilim de 10 kilo verebilirsem marta kadar nişanlancaz benim sevgilim takıntılı da
Kiloluydum ama cazibeme dayanamadı adamBendr siz ne zmn evleniceksiniz diye sorcaktim. Tanistiginizda kilolu degil miydin
6 ay yapcak dimi ohh :) bide bursaya dusuyomus askerligi :)) evi alsinda arabayi beraberde alirsinizKız sana anlatsam roman olur benim bu sevgilim şimdi askere gidemiyo iş dolayısıyla (çok uzun hikaye) bu yıl kasımda gidecek o yüzden mecburen gelmesini beklicem. Allah nasip ederse nisan ortası gibi gelcek. Ben de diyorum eylül gibi evlenelim. Yani 2019 eylül ayı. Bide şimdi bu ev araba alma derdine dustu evlenince zor olur diyo. O sebepten en erken o zaman olur
Allah yardımcın olsun çok zor bişey görüntün yüzünden evliliği erteleyen bi insanla birlikte olmak. Inşallah evlenince kilo almazsın yoksa çok üzülürsünYok değilim de 10 kilo verebilirsem marta kadar nişanlancaz benim sevgilim takıntılı da
Kiloluydum ama cazibeme dayanamadı adam
Kızzz o benim kilo almama müsademi eder yedirmez kiAllah yardımcın olsun çok zor bişey görüntün yüzünden evliliği erteleyen bi insanla birlikte olmak. Inşallah evlenince kilo almazsın yoksa çok üzülürsün
Heee yaaa ömrümü kemirdiadam dusunmustur ben bunu cenemle zayiflatirim diye :) basariyoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?