E hep ac mi gezcen. Bi sure sonra cekilmez ya. Yeme kilo alirsin az ye falan ben cekemezdim. Sen guveniyosun kendine masallah. 30 unu geckin olmasan hata yapiyosun derdim ama akli basinda kadinsin bi b8ldigin vardir elbetKızzz o benim kilo almama müsademi eder yedirmez ki
Ne zamandir birliktesinizHeee yaaa ömrümü kemirdi
Aynen 6 ay yapacak keşke bursa olsa valla on numara olur. Aslında 12 ay yapsa cebinde en az 40 binle doner ama ben bu tarz konularda yönlendirme yapmak istemiyorum.6 ay yapcak dimi ohh :) bide bursaya dusuyomus askerligi :)) evi alsinda arabayi beraberde alirsiniz
Bak mantikli cocuk evini arabasini aliyo bravo valla
Sadece kilo takıntısı var diğer huyları gerçekten iyi.Beni kısıtlamıyor onu yapma bunu yapma.Beni dinliyor anlıyor.Biz iyiyiz şükürE hep ac mi gezcen. Bi sure sonra cekilmez ya. Yeme kilo alirsin az ye falan ben cekemezdim. Sen guveniyosun kendine masallah. 30 unu geckin olmasan hata yapiyosun derdim ama akli basinda kadinsin bi b8ldigin vardir elbet
ay aman sakin Allah korusun bisey olur vicdanin sizlar sonram kendi istiyosa kalsin 12 ay.Aynen 6 ay yapacak keşke bursa olsa valla on numara olur. Aslında 12 ay yapsa cebinde en az 40 binle doner ama ben bu tarz konularda yönlendirme yapmak istemiyorum.
Evet mantıklı doğru dusunuyo aileler destek olurken alalım evlenince destek almak olmaz diyo. Evi zaten aldı gibi şimdi de araba alacak galiba öyle çok pahalı bişey alamaz zaten ancak 45 50 bin o da en fazla
Sen yemek istedikten sonra her türlü yersin sürekli birlikte olmayacaksınız ki. Bugün sevgilim dalmış böyle bacağıma bakıyomuş gibi geldi üzüldüm bi an dedim kilolarıma mı bakıyosun. Ben bu kadar hassasım Allah sana sabır versin çok üzücü bu durum ama bu duruma rağmen ayrılmıyosan kör kütük aşıksındır diye düşünüyorum yoksa kaldırılcak bi durum değilKızzz o benim kilo almama müsademi eder yedirmez ki
Allah bozmasin canim mutlu olun insallah. Evlilik sevgililik gibo degil malesef. Buyukler derdi ayni sofraya oturmadan taniyamazsin diye gercektende oyle. Benim esim evlendikdrn sonra beni cok yaniltti simdi duzrldi cok sukurSadece kilo takıntısı var diğer huyları gerçekten iyi.Beni kısıtlamıyor onu yapma bunu yapma.Beni dinliyor anlıyor.Biz iyiyiz şükür
Anam daha yeni ben soyle 3 4 sene dicen diye bekliyodum :) tazecik korpecik :)9. Ayımız bittiiii
Işte sırf o yüzden yönlendirmem diyorum. Ailesi çok iyi insanlar ya inşllah ilerde de böyle olurlar. Onları gördükçe iyiki diyorum. Bence ailede çok önemliay aman sakin Allah korusun bisey olur vicdanin sizlar sonram kendi istiyosa kalsin 12 ay.
50 binlik araba yeter ya ilerde yukseltirsiniz modelini. Ailelerinizin destek olmasida cok guzel. Insallah mutlu olursunuz
Bi tek adamla evlenmiyosun ki ailesiylede evleniyosun. Aile faktoru cok onemli. Insallah iyi anlasirsiniz. Yanlis hatirlamiyosam kv ile beraber oturcaksiniz dimiIşte sırf o yüzden yönlendirmem diyorum. Ailesi çok iyi insanlar ya inşllah ilerde de böyle olurlar. Onları gördükçe iyiki diyorum. Bence ailede çok önemli
Hepimiz mutlu olalım.Zor biri farkındayım ama bana kısıtlar koysaydı kıskançlık sinir gibi huyları olsaydı daha çok zorlanırdım.Her güzelin bi kusuru olurmuş diyorum netice de ben zaten zayıflamayı ilk kendim için istiyorum.O istediğini söylesin dursun ben istemedikten sonra hiçbir etkisi olmaz banaAllah bozmasin canim mutlu olun insallah. Evlilik sevgililik gibo degil malesef. Buyukler derdi ayni sofraya oturmadan taniyamazsin diye gercektende oyle. Benim esim evlendikdrn sonra beni cok yaniltti simdi duzrldi cok sukur
Aynen cnm herkeein bi kusuru vardir. Kendin icin zayifla tabi manken gibi ol suzul karsisinda :)Hepimiz mutlu olalım.Zor biri farkındayım ama bana kısıtlar koysaydı kıskançlık sinir gibi huyları olsaydı daha çok zorlanırdım.Her güzelin bi kusuru olurmuş diyorum netice de ben zaten zayıflamayı ilk kendim için istiyorum.O istediğini söylesin dursun ben istemedikten sonra hiçbir etkisi olmaz bana
Yok kız büyük konuşmayımda ben hayatta yapamam. Ev üstüne ev olmaz ne kadar iyide olsalarBi tek adamla evlenmiyosun ki ailesiylede evleniyosun. Aile faktoru cok onemli. Insallah iyi anlasirsiniz. Yanlis hatirlamiyosam kv ile beraber oturcaksiniz dimi
Ben kv le oturacağım.kp vefat etmiş annede 70 in üzerindeYok kız büyük konuşmayımda ben hayatta yapamam. Ev üstüne ev olmaz ne kadar iyide olsalar
O zaman senin durumun her türlü zor Allah yardimcın olsun inşallah mutlu olursunBen kv le oturacağım.kp vefat etmiş annede 70 in üzerinde
Heh sumeyyeyle karistirmism ben. Bebde yapamam ya hastalik olur bise olur tamamda kadin 15 gun kaldi kafayi yocektim bide bizim fikirlerse uyusmuyoYok kız büyük konuşmayımda ben hayatta yapamam. Ev üstüne ev olmaz ne kadar iyide olsalar
esrayla karistirdm seni :) iyimi kv baroBen kv le oturacağım.kp vefat etmiş annede 70 in üzerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?