Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya issizlik oyle ki bode baska takimlara girip kim bildirim yapmiz kim yapmams bakmislar :)

Ya bazi hocalar gicik oluyo iste. Insallah gecerfr kurtulursun
valla bravo tebrikler

Tesekkürler ben bir kovayim
Bende kovayim subatta dogdum ruzgarda kova :) ecede tam 20 sinde dogdu iki burc arasinda :)
Kızlar bana lütfen dua edin geçeyim şu sınavı
insallah gecersin cnm ya

Cok aksiyiz demi bütün kovalar olarak

Allah yardımcın olsun.
Bende 2.sınıftatken 0 kredilik dersten 2 sene kaldım hocayla takışmıştım başka hoca geldi de öyle geçtim yoksa kredisiz dersten okul uzuyordu
Ay çok kötü ya zaten benim de 2. Dönem 1 dersim var hoca kıl. 1. Sınıftan beri yaz okullarıda dahil olmak üzere bu 9. Alışım ve hala geçemiyorum sağolsun okulumu 1 sene uzattırdı. Ama herkesi bıraktığı için okuldan atıldı Allaha şükür bu sene başka hoca giriyo kafam çok rahat. Temel mühendislik dersi olan statik salak kadın ben onu yapamasam nasıl onlarca dersi verdim acaba. Ay nasıl sinirlendiysem destan yazdım

Dogumgünü pastam olmasinmi ama kaptancigim
Olsun ablacim ama biz yemeyelim sen torunlara falan verirsin. Hadi dogum gunun hstrina 2 catalcik da olsa ye :) oyle herkes yerken kendi lastana bakma :)
Öyle yapayım çok heycanlı kaptancığım bu arada canım kaynanam yanıma 3 tane kurabiye koydu
yicen mi yediklerin yetmedimi

Aaa olurmu neler neler kazen geldi banlananlar üyeligi silinenler sümeyye mahallenin dedikoducu teyzeleri gibi hissetttim kendimi
valla supersin sen ya bayaga hakimsin olaya :)

Olsun ablacim ama biz yemeyelim sen torunlara falan verirsin. Hadi dogum gunun hstrina 2 catalcik da olsa ye :) oyle herkes yerken kendi lastana bakma :)
yicen mi yediklerin yetmedimi

valla supersin sen ya bayaga hakimsin olaya :)
Ne demek kaptanim olay var dediler geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…