- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Dogumgünü pastam olmasinmi ama kaptancigimAaa 41 kere masallahkutlariz dogum gununu bi yesil cay az kuruyemis
Öyle yapayım çok heycanlıCumadan bu yana paylasim alanini okusan yeter aslindadiger turlu zor
Allah yardımcın olsun.Kızlar bana lütfen dua edin geçeyim şu sınavı
Aaa olurmu neler neler kazen geldi banlananlar üyeligi silinenler sümeyye mahallenin dedikoducu teyzeleri gibi hissetttim kendimiBen ne meraksızmışım burdaydım 12.takımın kaptanı gitmiş hepsi bu
Sen takip ettin mi olayı :)Ben ne meraksızmışım burdaydım 12.takımın kaptanı gitmiş hepsi bu
Kuslara ver sekerimÖyle yapayım çok heycanlıkaptancığım bu arada canım kaynanam yanıma 3 tane kurabiye koydu
Sen yeme zaten zor zayıflıyoruz. Ben de aslanım :)Dogumgünü pastam olmasinmi ama kaptancigim
Ya issizlik oyle ki bode baska takimlara girip kim bildirim yapmiz kim yapmams bakmislar :)Allah allah ya ne kadar işsiz insanlar var
Valla ben şu sınavlardan nefret ettim. Hoca beni bizzat tanıyor. Devam zorunluluğum var ama işe girdiğimi biliyor. Şimdi resmen Esra sen hiç emek vermedin derse gelip gitmedin şimdi büte gelceksin düşüncesiyle bıraktı. Sıkıntı yapmıcam demisti sene başında. Bu dersten kalan üniversitedeki ilk insanımdır o kada koydu ki anlatamam. Böyle hareketli olmasa daha iyi
valla bravo tebriklerOrayida okudum
Bende kovayim subatta dogdum ruzgarda kova :) ecede tam 20 sinde dogdu iki burc arasinda :)Tesekkürler ben bir kovayim
insallah gecersin cnm yaKızlar bana lütfen dua edin geçeyim şu sınavı
Ederim sekerimKızlar bana lütfen dua edin geçeyim şu sınavı
Yok kız takip etmedim buraya iki arkadaş geldi onlar yazdılar o kadarSen takip ettin mi olayı :)
Cok aksiyiz demi bütün kovalar olarakYa issizlik oyle ki bode baska takimlara girip kim bildirim yapmiz kim yapmams bakmislar :)
Ya bazi hocalar gicik oluyo iste. Insallah gecerfr kurtulursun
valla bravo tebrikler
Bende kovayim subatta dogdum ruzgarda kova :) ecede tam 20 sinde dogdu iki burc arasinda :)
insallah gecersin cnm ya
Tesekkürler tanisamadik hala ben seyhan grup ablasiyim teyze oluyum dedim istemediler gencsin dediler azcik torunum vardaSen yeme zaten zor zayıflıyoruz. Ben de aslanım :)
Doğum günün kutlu olsun.
Yok aksi değil de değişik bi cins oluyorlarCok aksiyiz demi bütün kovalar olarak
Ay çok kötü ya zaten benim de 2. Dönem 1 dersim var hoca kıl. 1. Sınıftan beri yaz okullarıda dahil olmak üzere bu 9. Alışım ve hala geçemiyorum sağolsun okulumu 1 sene uzattırdı. Ama herkesi bıraktığı için okuldan atıldı Allaha şükür bu sene başka hoca giriyo kafam çok rahat. Temel mühendislik dersi olan statik salak kadın ben onu yapamasam nasıl onlarca dersi verdim acaba. Ay nasıl sinirlendiysem destan yazdımAllah yardımcın olsun.
Bende 2.sınıftatken 0 kredilik dersten 2 sene kaldım hocayla takışmıştım başka hoca geldi de öyle geçtim yoksa kredisiz dersten okul uzuyordu
Olsun ablacim ama biz yemeyelim sen torunlara falan verirsin. Hadi dogum gunun hstrina 2 catalcik da olsa ye :) oyle herkes yerken kendi lastana bakma :)Dogumgünü pastam olmasinmi ama kaptancigim
yicen miÖyle yapayım çok heycanlıkaptancığım bu arada canım kaynanam yanıma 3 tane kurabiye koydu
valla supersin sen ya bayaga hakimsin olaya :)Aaa olurmu neler neler kazen geldi banlananlar üyeligi silinenler sümeyye mahallenin dedikoducu teyzeleri gibi hissetttim kendimi
Ne demek kaptanim olay var dediler geldikOlsun ablacim ama biz yemeyelim sen torunlara falan verirsin. Hadi dogum gunun hstrina 2 catalcik da olsa ye :) oyle herkes yerken kendi lastana bakma :)
yicen miyediklerin yetmedimi
valla supersin sen ya bayaga hakimsin olaya :)
Bende cevap alamadim arkadasdanA AklinYolu1 hoşgeldin geçmişe dönemiyorum takımımıza mı katıldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?