- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Ahh esra ahh anlatsam roman olur sasar kalirsin. Bikerede evini boya yaptiriyo ben ozmn ryzgsra 2 aylik hamileyim. Neyse boyasi bitti dediki gorumcem icin yarin gelcek biz baslayalim temizlige tmm dedim nryse basladik yaptim yavas yavas sonra ertesi gun gelmedi kimse ardi kv ben gelmiyorum elif yapsin demis. Bende dedim bnm popomda motormu takilo nasil yapim ben camlar silincek hamileyim. Neyse onlari yapmadim sadece yerleri silip esyalari yerlestim fln. Sonra 1 hafta sonra gorumcrm geldi Allah buyuk ya evin duvarlari cok ince benim salonumfa onlarin mutfaga bakiyo bende tv nin sesini kistim dinliyorumAy Allahım ya sonra senin yüzüne nasıl baktı acaba boyle rahat rahat 15 gün gelip nasıl kaldı
Oyle bi vakit gelirse insallah gelmezdr ben onu guzrlcr uyaririm sesini cikaramaz cnku bakcak kimsesi yok. Gorumcemlet bakmaz baska erkek cocuguda yok mAllah o kv yi cidden elden ayaktan düşürmesin yoksa senin çekeceğin var. Senin evin senin düzenin uymak zorunda
Romantiklik değilde mesela şoyle koltukta yan yana uzanıp dizi film izlemek gibisi var mı. Biz dün 1 saatcik yalnız kaldık hemen sarıldık oturduk dizi izledik o kadar güzeldi ki ama annesi gelince aynı koltuk bile yokEşi olmuş olsaydı bende aynı evde oturmazdım ama yapabileceğim birşey yok.Seviyorumda annesini ayrıca ben öyle romantik hatunlardan da değilim özel günlerde de başbaşa kutlancak yer var evde olmayıversin
Abla ben bi taraftan ders calisiyorum ya uyumam bu gece donuste uyurum artıkIyi geceler kizlar esra yatta dinlen sende canim
Sen ne akıllı kadınsın ya içimi yağları eridi sonunu okuyuncaAhh esra ahh anlatsam roman olur sasar kalirsin. Bikerede evini boya yaptiriyo ben ozmn ryzgsra 2 aylik hamileyim. Neyse boyasi bitti dediki gorumcem icin yarin gelcek biz baslayalim temizlige tmm dedim nryse basladik yaptim yavas yavas sonra ertesi gun gelmedi kimse ardi kv ben gelmiyorum elif yapsin demis. Bende dedim bnm popomda motormu takilo nasil yapim ben camlar silincek hamileyim. Neyse onlari yapmadim sadece yerleri silip esyalari yerlestim fln. Sonra 1 hafta sonra gorumcrm geldi Allah buyuk ya evin duvarlari cok ince benim salonumfa onlarin mutfaga bakiyo bende tv nin sesini kistim dinliyorum(bende az degilim he) gorumcek dediki camlari niye silmrdi vitrinin ortulerini niye sermedi kv de yapmadi iste hamileya dedim gorumcemde ben onu aksam esine soylimdr gorsun silmemek neymis bi hamile omuymus dddi ben sok oldum. Beyse sonra esimin cikis saatine yakin gittim bu bayonun fayabslarini siliyo soyleniyo bide bi yandan heryerw yetismek zorundamiyim ben diye brnde dedim annenin evindeis yapmak zormu geliyo istemiyosan yapma zorlamiyolarki seni dedim ozaman sustu sonra esim geldi ablasnin gozunr bakarak dedim ki askim ablanin sana soylicekleri varmis gorumcemin rengi atti ne soylicem ki dedi bende mutfakda annemlr konusuyodunuz ya ben onu esine soylimde gprsun diyodun ya dedim morardi kaldi :) esimde noluyo fln diyince anlattim ablasina saydirdi cikti. He bide bundan sonra ablasyla kardesinin arasini bozan kisi olarak anildim ailede
Aynen öyle ağırlığını en baştan koyarsınOyle bi vakit gelirse insallah gelmezdr ben onu guzrlcr uyaririm sesini cikaramaz cnku bakcak kimsesi yok. Gorumcemlet bakmaz baska erkek cocuguda yok m
Ayy canlarim ya uzuliyorm bu sevgililere :) kisitli zaman kiyamam yaa. Ayni koltukda niye oturmuyosunuz ya sanki kadin bilmiyomu yalniz oldugumuzda opusup koklasmadiginizi :)Romantiklik değilde mesela şoyle koltukta yan yana uzanıp dizi film izlemek gibisi var mı. Biz dün 1 saatcik yalnız kaldık hemen sarıldık oturduk dizi izledik o kadar güzeldi ki ama annesi gelince aynı koltuk bile yok
Abla ben bi taraftan ders calisiyorum ya uyumam bu gece donuste uyurum artık
Sen ne akıllı kadınsın ya içimi yağları eridi sonunu okuyunca
Ya ben çok utanıyorum kız o da bize gelmişi bi kere Allahım görmen lazım bana selam bile vermiyo yuzume bakmiyoAyy canlarim ya uzuliyorm bu sevgililere :) kisitli zaman kiyamam yaa. Ayni koltukda niye oturmuyosunuz ya sanki kadin bilmiyomu yalniz oldugumuzda opusup koklasmadiginizi :)
Akilli yapiyolar insani zorla :) iyi hadi sayemde 1 kilo vermisindir
E hep ac mi gezcen. Bi sure sonra cekilmez ya. Yeme kilo alirsin az ye falan ben cekemezdim. Sen guveniyosun kendine masallah. 30 unu geckin olmasan hata yapiyosun derdim ama akli basinda kadinsin bi b8ldigin vardir elbet
Ya ben çok utanıyorum kız o da bize gelmişi bi kere Allahım görmen lazım bana selam bile vermiyo yuzume bakmiyogecen sene mezuniyetimizde ailelerimizi tanistirdik en son herkes ayriliyo vedalasma var burak bana gorusuruz bile demeden gitti
Başkası olsa ezilebilirdi. Eşininde kıymetini bil tabi o da senin gibi akıllı bi karısı olduğu için kiymet bilsin
Anladığım kadarıyla bu erkekler geç akıllanıyoerkekler daha utangac bu konuda esim bize tanismaya geldiginsde koltugun tam ucuna oturmstu parmagimda itsem dusecek yani :) ayni senin hesap beni gormedi bile o gun. Cay fln verdim yuzume bakmiyo patlican gibi kizarmiz morarmis babam ne sorarsa kafa salliyo evet efendjm tmm efendim ben kapida krize giriyodum onu oyle gorunce hey gidi heeyy ne gunlerdi
Bu konuda hakkimi yiyemem hep savunur beni. Haksiz olsamda onlarin yaninda bse demez. Ama oda cektirdi bana ya ah ah anali ogullu kizli omrumu yediler genc yasimda
Aynen. Onceden erkekle kadinin orasinda 10 yas var fln diye duyarsam oha okdr fark olurmu diyodum simdi normal diye bakiyorum. Bizden 10 sene geriden geliyoar :) istisnalar var tabi :)Anladığım kadarıyla bu erkekler geç akıllanıyo
Ohh ayaklarina saglik :) leslir kac dk yaptnYaptim bide ustune bi oryantel ohh cok mutlu oluuom dans edincee
Yok okuyorum sadece kiz 24 yasinda benim kizimla yasit kacarak evlenmis 19 yasinda meslegi yok esi ilgisiz ama derdi bunlar degil 5000 tl si yok cünkü cocuk istiyo ne deyim bilemedim
Kesinlikle sana katılıyorumAynen. Onceden erkekle kadinin orasinda 10 yas var fln diye duyarsam oha okdr fark olurmu diyodum simdi normal diye bakiyorum. Bizden 10 sene geriden geliyoar :) istisnalar var tabi :)
Bende yaticam cnm yogurt kurumu ve yarinki detoks suyumu hazirliyorum :) basarilar insallah gecersin sinaviniKesinlikle sana katılıyorum
Neyse ben biraz uyumaya çalışayım iyi geceler çok öptüm hepinizi bana dua edin lütfennn
Ohh ayaklarina saglik :) leslir kac dk yaptn
Eki Görüntüle 2098380 yarin ki detoks suyum ve simdi yedigim ypgurt kurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?