Aynen öyle dünün bedeli bu akılsızlık yaptığım ne vardı yani yemesem tadlarını da biliyordum üstelikyaa dunun bedeliama bugun eksiye dusersin.
gunaydin cnm ohh supersin valla emzirmenin faydalari :)
ayy azcikda istanbula gonder yahu. Sinava girdin mi
Benim fazla sutum yokEvet emzirmeninde faydasi cok hele benim gibi gece 1 saatte 1 kalkip emziriyosan
kacamak yapinca noldugunu gprdun iste dahada yapmazsin :)Aynen öyle dünün bedeli bu akılsızlık yaptığım ne vardı yani yemesem tadlarını da biliyordum üstelik
İradesizim işte
Evde niraz sorunlarım oldu buraya giremedim arkadaşlar kilo bildirimiBenim fazla sutum yokfszlada emmiyo zaten dudak tiryakisi agzinda tutuyo sadecr :) yazin biraktircam insallah
kacamak yapinca noldugunu gprdun iste dahada yapmazsin :)
Rabbim sorunlarini gidersin canim.Evde niraz sorunlarım oldu buraya giremedim arkadaşlar kilo bildirimi
Cuma 84.5
Bugün 83.8
Fark.700
hanmelini etiketleme cnm o ayrildi
Benim fazla sutum yokfszlada emmiyo zaten dudak tiryakisi agzinda tutuyo sadecr :) yazin biraktircam insallah
kacamak yapinca noldugunu gprdun iste dahada yapmazsin :)
1 bucuk 2 sene oyle oluyo ya snra duzene giriypBenimde sutum az canim ama emzirmeye devam ediyirum ne kadar emse onun icin kar gece sadece meme emiuor cnm biberonu isteniyor o yuzden uykusuz her geceeee
Giedim girdim umarım ben sınava girmişimdiryaa dunun bedeliama bugun eksiye dusersin.
gunaydin cnm ohh supersin valla emzirmenin faydalari :)
ayy azcikda istanbula gonder yahu. Sinava girdin mi
1 bucuk 2 sene oyle oluyo ya snra duzene giriyp
Heralde bu 4 kilo hizla uçacak sendenCuma 83.3
Bugun 82.8
Fark 0.5 gr
Giedim girdim umarım ben sınava girmişimdir
Inşallah artık açiklanana kadar ömrümden ömür giderHadi gecmis olsn cnm insallah bunla kurtulursun
Insallah cnm :) ne zmn aciklancakGiedim girdim umarım ben sınava girmişimdir
evet en guzel zamanlari buyudukcr dertleride buyuyo :)Evet cnm oyle bende bi yndan cabuk gecxn zmn gece misil misil uyumayi esimle free takilmati ozledim diyorum ama bi yndanda buyumesin hep boyle kalsn istiom sevmesi cok gzel bu aylardaa
ay insallaaaahhhhh.. sende durumlar nasil acaba cuma gunu + gelirsen bozusuruzHeralde bu 4 kilo hizla uçacak senden
Yarin dususr gecersin cnm uzulmeŞimdi bi ben mi + gördüm tartıda utandım çok pisss
İlla ki düşerim de hoş olmadı aranızda + yı görmemYarin dususr gecersin cnm uzulme
Cuma gunu booooll eksiyle gel biz unuturuz artiyiİlla ki düşerim de hoş olmadı aranızda + yı görmem
Sen ne harika kaptansınCuma gunu booooll eksiyle gel biz unuturuz artiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?