Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet emzirmeninde faydasi cok hele benim gibi gece 1 saatte 1 kalkip emziriyosan
Benim fazla sutum yok fszlada emmiyo zaten dudak tiryakisi agzinda tutuyo sadecr :) yazin biraktircam insallah
Aynen öyle dünün bedeli bu akılsızlık yaptığım ne vardı yani yemesem tadlarını da biliyordum üstelik
İradesizim işte
kacamak yapinca noldugunu gprdun iste dahada yapmazsin :)

Benim fazla sutum yok fszlada emmiyo zaten dudak tiryakisi agzinda tutuyo sadecr :) yazin biraktircam insallah
Evde niraz sorunlarım oldu buraya giremedim arkadaşlar kilo bildirimi
Cuma 84.5
Bugün 83.8
Fark.700

Benimde sutum az canim ama emzirmeye devam ediyirum ne kadar emse onun icin kar gece sadece meme emiuor cnm biberonu isteniyor o yuzden uykusuz her geceeee

1 bucuk 2 sene oyle oluyo ya snra duzene giriyp

Evet cnm oyle bende bi yndan cabuk gecxn zmn gece misil misil uyumayi esimle free takilmati ozledim diyorum ama bi yndanda buyumesin hep boyle kalsn istiom sevmesi cok gzel bu aylardaa

Giedim girdim umarım ben sınava girmişimdir
Insallah cnm :) ne zmn aciklancak
Evet cnm oyle bende bi yndan cabuk gecxn zmn gece misil misil uyumayi esimle free takilmati ozledim diyorum ama bi yndanda buyumesin hep boyle kalsn istiom sevmesi cok gzel bu aylardaa
evet en guzel zamanlari buyudukcr dertleride buyuyo :)

Heralde bu 4 kilo hizla uçacak senden
ay insallaaaahhhhh.. sende durumlar nasil acaba cuma gunu + gelirsen bozusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…