- 31 Temmuz 2017
- 1.443
- 1.502
- 63
- 34
Nasil oldun elifElif-Hakan
Sağol tatlımElif-Hakan geçmiş olsun canım
teşekkür ederimAfiyet olsun canım.
9 na kadar dayanabilecek misin?Boyun fıtığı olmasın?Gidemedim randevum ayın 9na alabildim özele gidemem
Heyy maşallah.Ben bunların çoğunun ne olduğunu bile bilmiyorum
Offf bu ne kardeşimmmm maşallah sana
kocaman bir alkışşşşşş
anam bu nece ben anlamadım
Bilmiyorumki ne yapacağımı şaşırdım kaldım canım olmadı acile gideceğim ama ordada bakmazlar ki9 na kadar dayanabilecek misin?Boyun fıtığı olmasın?
Gönderim isterseniz kızlar :))Netten bakıyorum şimdi ne olduklarına
Acile git bence en azından belki polikliniğe yönlendirirBilmiyorumki ne yapacağımı şaşırdım kaldım canım olmadı acile gideceğim ama ordada bakmazlar ki
Hayırdır sen karınca mı olmaya karar vedin.Gönderim isterseniz kızlar :))
Valla iui olur şuan yapamam ama olsunGönderim isterseniz kızlar :))
Öyle olduHayırdır sen karınca mı olmaya karar vedin.
Mezun oldun amaÖyle oldu
Playstore ile indirebilirsiniz 30 günde kilo verme yaz çıkarValla iui olur şuan yapamam ama olsun
Boynun mu tutuldu canım geçmiş olsun.Valla iui olur şuan yapamam ama olsun
Yok olmadim hedefi 48 e çektikMezun oldun ama
Ben de yazayımPlaystore ile indirebilirsiniz 30 günde kilo verme yaz çıkar
Hımmm anladım. Hayırlısı bakalım ulaşırsın inşallah.Yok olmadim hedefi 48 e çektik
Valla boyun tutulması değil iki haftadır sol kolum titriyordu şimdi omurgam ağrıyor ve başımı kıbratdığımda elektirik çarpmış gibi oluyor çok ağrıyor teşekkür ederimBoynun mu tutuldu canım geçmiş olsun.
Tüh çok geçmiş olsunValla boyun tutulması değil iki haftadır sol kolum titriyordu şimdi omurgam ağrıyor ve başımı kıbratdığımda elektirik çarpmış gibi oluyor çok ağrıyor teşekkür ederim
Ben faydasını gördüm bayağıBen de yazayım
Inşallah teşekkür ederimHımmm anladım. Hayırlısı bakalım ulaşırsın inşallah.
çok teşekkür ederimTüh çok geçmiş olsunbende fıtık var çok ağrır çok zor oluyor yaa inşallah senin fıtık değildir. Rabbim şifa versin..
programı indirdim çok güzel @Rzgrece hepimiz bu programı indirip başlayalım mı yarın aynı anda yaparsak daha iyi olurBen faydasını gördüm bayağı
Inşallah teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?