- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Yok canım sanal iple :)Benim 800 oldu 1000 yapabilsem yetecek bebek mız mız bacağıma yapıştı. İpli mi atlıyorsun canım senHuzurvermeyolunda
Evet evet br gunde suan en son 4250 oldu
Maşallah kızEvet evet br gunde suan en son 4250 oldu
Huuu huu rakibemm ne yaptın sporu skor yaz bakalım bekliyorumMisafirliğe gidince kaçamak yapma dicem ama biliyorum hepimiz için imkansız bari az yemeye çalış diyimsporu yarın telafi edersin ben de şimdi annemle dışarı çıkcam ama neyse ki annem çok sıkı diyette olduğu için banada bozdurmaz gelincede sporumu yaparım
TeşekkürleeerMaşallah kız
Heyy maşallah.Ben bunların çoğunun ne olduğunu bile bilmiyorumSpor
643.Kcal..
Toplam dk 40
×38 Topuğa dokunma hareketi
×26 kalçadan sol tekme
×26 kalçadan sağ tekme
×30 duvarda şınav
×40 alkışlama mekiği
×26 yanın musluğu sol bacak
×26 yangın musluğu sağ bacak
30s gövde döndürme
×26 daği tırmanıcı
×26 bisiklet çıtırdamak
×28 süpermen ve yüzücü
×24 ölü böcek egsersizı
×24 uzun kol krizi
×26 kelebek tekmeler
1.5dk plank
10 şınav
50 mekik
@Rzgrece sen hesaplar misin puanı
Offf bu ne kardeşimmmm maşallah sanaValla sizden önceki 2 haftamın ödülüydü onlar kaptan ama suan acısını cıkarıyorum merak etme yatana kadar durmadan spor yapıcam sööyle diyim
Suan 6 km kosubandında kostum 45 dksı 6.5 hızında tempolu yuruyus 15 dksı 8-8,5 hızında kosu seklinde
İp atlama 3250 de suan yatana kadar 5 bin olmak hedefim. Bölgesel falan da clışırsam eksiye bile duserim
kocaman bir alkışşşşşşBen bugün hep yemekle imtihan oldum.Gezmeye gittim pasta,börek,sarma ve cevizli açmalar.Akşamda kuzenimin doğum günü pastası var.Ama ben kaçamak yapmadım.Aferin bana
anam bu nece ben anlamadımSpor
643.Kcal..
Toplam dk 40
×38 Topuğa dokunma hareketi
×26 kalçadan sol tekme
×26 kalçadan sağ tekme
×30 duvarda şınav
×40 alkışlama mekiği
×26 yanın musluğu sol bacak
×26 yangın musluğu sağ bacak
30s gövde döndürme
×26 daği tırmanıcı
×26 bisiklet çıtırdamak
×28 süpermen ve yüzücü
×24 ölü böcek egsersizı
×24 uzun kol krizi
×26 kelebek tekmeler
1.5dk plank
10 şınav
50 mekik
@Rzgrece sen hesaplar misin puanı
Geçtim:)
Bende bilmiyorum okurken dedim bunlar ne olakiHeyy maşallah.Ben bunların çoğunun ne olduğunu bile bilmiyorum
Nasil oldun elifOfff bu ne kardeşimmmm maşallah sana
kocaman bir alkışşşşşş
anam bu nece ben anlamadım
Netten bakıyorum şimdi ne olduklarınaBende bilmiyorum okurken dedim bunlar ne olaki
Afiyet olsun canım.Menümmm
Sabah közlenmiş biber yumurta .2piliç köfte turp (kocamla sadece hafta sonları kahvaltı yapıyoruz diye bu kadar yedim ama ekmeğimi 1dilim yedim tb )
Öğle sade kahve
Akşam karnabahar 1tabak , barbunya pilaki 10kaşık (zeytin yağlı) çeyrek silim tb ekmeği
1elma
Su 2lt detoks suyu
Spor yok
Abla bilmiyorum sırtım çok fena kemik ağrısı değil kafamı oynatınca vucudum elektirik çarpmış gibi oluyooor ip atlayamıyorum kusura bakmayınNasil oldun elifElif-Hakan
Gittin mi doktora?Abla bilmiyorum sırtım çok fena kemik ağrısı değil kafamı oynatınca vucudum elektirik çarpmış gibi oluyooor ip atlayamıyorum kusura bakmayın
Vaay harika kac oldunuz ben 4250de kaldım daha kendimi atesleyecek hal kalmadı yaGeçtim:)
Gidemedim randevum ayın 9na alabildim özele gidememGittin mi doktora?
Sen iyi olda ip atlama canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?