Teşekkür ederimtmm cnm sorun degil yapamiyosan
teşekkür ederim :)) ben hep ayni sporu yapiyorum. ya 40 dk bisiklet sürüyorum. genelde 40 dk mat üzerinde spor yapıyorum step şeklinde. dün yaptım. yarin da yaparim. hesap olayini yapamadim malesefIlk sayfada puanlamalar var cnm. Yaptigin sporun puanini prdan hesapliyip listeye ekliyosun kendini. Ip atlicaksan eger onu hesaplamadan beni etikletleyerek bana bildirmen lazim onlari cuma gunu ayri hesaplicaz. 12.takimda yarisiyoruz ip atlamada o yuzden oyle
Cok guzel canim afiyet olsun. 40 dkk ne sporu yaptigina bagli. Ilk sayfada puanlari var ordan hesaplayabilirsin. Yapamazsan ,yaptigin sporu buraya yazarsin biz hrsaplariz
2 haftanin odulu olmaz canimhedef kilona ulasmadan odul yok .
Spor sahane mukkemmel harika harikuladenin fevkinde
Tmm cnm sen yaptigin sporu yaz ben hesaplarimteşekkür ederim :)) ben hep ayni sporu yapiyorum. ya 40 dk bisiklet sürüyorum. genelde 40 dk mat üzerinde spor yapıyorum step şeklinde. dün yaptım. yarin da yaparim. hesap olayini yapamadim malesef
Pasta ye tatlim ayip olurBen bugün hep yemekle imtihan oldum.Gezmeye gittim pasta,börek,sarma ve cevizli açmalar.Akşamda kuzenimin doğum günü pastası var.Ama ben kaçamak yapmadım.Aferin bana
Afiyet olsun ablacım.Çok iyiii süpersinMenü
Kahvalti
Yumurta (sahanda)11 zeytin bir dilim ekmek salatalik minik domates
Ara:sütlü kahve
Ara:zayiflama cayi(cubuk tarcin yarim limon karanfil biberiye ve karabiber kaynattim)
Aksam:karnabahar mantisi
Yesilcay siyahcay
Su:iki litre
Ip ziplama350Kanguru_
3250 derkenValla sizden önceki 2 haftamın ödülüydü onlar kaptan ama suan acısını cıkarıyorum merak etme yatana kadar durmadan spor yapıcam sööyle diyim
Suan 6 km kosubandında kostum 45 dksı 6.5 hızında tempolu yuruyus 15 dksı 8-8,5 hızında kosu seklinde
İp atlama 3250 de suan yatana kadar 5 bin olmak hedefim. Bölgesel falan da clışırsam eksiye bile duserim
Yogurt üstüne haslanmis yada buharda pismis karnabahar üstüne kiymali soganli sos canim kirmizibiberli yagda olurAfiyet olsun ablacım.Çok iyiii süpersinkarnabahar mantısı nasıl yapılıyor?
Yok ablacım onun yerine 2 tane ceviz yedim.Hem tadını biliyorum kiPasta ye tatlim ayip olur
Harikasııın harika bu iradenle cok cok iyi sonuclar alıcaksınnnBen bugün hep yemekle imtihan oldum.Gezmeye gittim pasta,börek,sarma ve cevizli açmalar.Akşamda kuzenimin doğum günü pastası var.Ama ben kaçamak yapmadım.Aferin bana
İnşallah canım hep beraber alalımHarikasııın harika bu iradenle cok cok iyi sonuclar alıcaksınnn
Bir günde mi 3250... 5000 mi yapcanValla sizden önceki 2 haftamın ödülüydü onlar kaptan ama suan acısını cıkarıyorum merak etme yatana kadar durmadan spor yapıcam sööyle diyim
Suan 6 km kosubandında kostum 45 dksı 6.5 hızında tempolu yuruyus 15 dksı 8-8,5 hızında kosu seklinde
İp atlama 3250 de suan yatana kadar 5 bin olmak hedefim. Bölgesel falan da clışırsam eksiye bile duserim
Valla 4250 de kaldım 5000 olurmu bilmiyrm niloyabebe kadar olamam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?