Hayirdir canim. Bi sikinti yok insallahAfiyet olsun canım.
Bende iyi sayılır iki gündür pek bir keyfim yok.İçimden birşey yapmak gelmiyor.
Görünürde birşey yok.Ama yoruldum belki de ondandır.Hayirdir canim. Bi sikinti yok insallah
Olabilir cnm. Degisik biseyler yapsan mesela sinema tiyatro konser falanGörünürde birşey yok.Ama yoruldum belki de ondandır.
Kafam çok dolu.H.sonu çıktım ama dağılmadı.Olabilir cnm. Degisik biseyler yapsan mesela sinema tiyatro konser falan
ohhh yasasin temizliikkk :) benimde simdi gitti misafirim. Pazar gunude oglumun dogum gunu var. Ondan sonra bende bi temizlige giricemHayırlı aksamlar arkadaslar nasılsınız.. ben bugun annem gitmeden son defa temizlik işlerine giriştim koltuklar silindi mobilyaların tümümün yeri degilip altları silidnş atılacaklar atıldı cam bile silindi perişanım anliyacagınız hiç spor yapamadım böyle de kalori yakmısımdır gerci
afiyet olsun canimBugün ki menüm :
1 çk çörek otu yağı
Ara:3 kuru kayısı
Öğlen : 6 yk yumurtalı ıspanak ,1 kase salata,3 a.biberi ve 1 yk lahana turşusu
Ara: 1 pkt eti form
Akşam:1 adet haşlama tavuk but , 1 kase yoğurt
Ara : 1 elma
Sıvılar: 1,5 lt su , 1 kupa sade kahve,1 kupa kayısılı form çay
Sana ne iyi gelir sen bilirsin canim. Sevgilinle sakin biyere gitsen hafta sonu fln ?Kafam çok dolu.H.sonu çıktım ama dağılmadı.
Amanıın dogumgunune kadar da bi posta temizliğe girersin kolay gelsin valla kaptanımohhh yasasin temizliikkk :) benimde simdi gitti misafirim. Pazar gunude oglumun dogum gunu var. Ondan sonra bende bi temizlige giricem
afiyet olsun canim
Sagol cnm yarinida oyle boyle atlatip persmbe gunu gorunen yerlerin temizligi pazartesi kose bucak gircem artikAmanıın dogumgunune kadar da bi posta temizliğe girersin kolay gelsin valla kaptanım
İyi olur aslında ama arkadaş cumarteside akşam 7 ye kadar çalışıyor.Birde şu sıra annenin tansiyonu sıkıntılıSana ne iyi gelir sen bilirsin canim. Sevgilinle sakin biyere gitsen hafta sonu fln ?
Ctesi aksam gidin pazar gunu aksam donun :) yada kiz arkadaslarinla git. Benim firsatim olsa bi dkk durmamİyi olur aslında ama arkadaş cumarteside akşam 7 ye kadar çalışıyor.Birde şu sıra annenin tansiyonu sıkıntılı
niye canim. Memnundun sen dr dnaYarın yeni bir diyetisyene gideceğim.Sabah 9.30 a randevu aldım.En azından 1 ay denemek istiyorum.
Ctesi aksam gidin pazar gunu aksam donun :) yada kiz arkadaslarinla git. Benim firsatim olsa bi dkk durmam
O kadar çok eleştiri aldım ki ben yanlış yapıyorum diye düşündüm canımniye canim. Memnundun sen dr dna
Böyle durumlarda biizm oralarda derlerki amaaan boşver basında kaynanan yokya yapabildigin kadar yapSagol cnm yarinida oyle boyle atlatip persmbe gunu gorunen yerlerin temizligi pazartesi kose bucak gircem artik
Afiyet olsun canimSabah ac karnına 1 bardak detoks suyu 8.5
9.00
1 yumurtadan omlet
1 kk peynir
1 cyksgı recel
Domates salatalık biber
Yarım dilim tmbgdy ekmgi
Ara 6kuruzüm 1 cvz
Oglen 14.00
1 kase tarhana corbası
4 ymk kasıgı yogurtlu brokoli
Ara kahve ve 10 fındık
Aksam 18.00
2 ymk kasıgı brokoli
2 litre su
2 kupa bitki cayı
Spor henuz yapamadım yaparsam ekleyecegim
neden yanlis yapasin cnm. Kilo veriyomusun veriyosun. Diyetisyenede kilo vermek icin gidiyosun zaten. Kilo vermene yardimci oluyosa iyidirO kadar çok eleştiri aldım ki ben yanlış yapıyorum diye düşündüm canım
Böyle durumlarda biizm oralarda derlerki amaaan boşver basında kaynanan yokya yapabildigin kadar yapsiz de yormayın kendinizi cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?