Gezmek beni en çok yoran eylem
bu arada kızlar siz her gün spor mu yapıyorsunuz?
Bugün spor yok oğlum hasta olmak üzere yarın da misafirim var
Hasatlik dedigin gece azar cnm oglnun iyi olmasina sevindm sende cabuk atlt insallh
Menu guzrl sporda guzrl ama su hic icmenek olmamis abla ya
Afiyet olsun cnm guzrl menu
mihlama kurabiye ohhhh olmamis. Hedefe bu kadar yaklasmisken yapma hedefden sonra krndini haftada 1 odullendirirsin ama simdi olmaaazzzzz . Hani spor ?
Senin menulerine bayiliyorum:)
Afiyet olsun cnm guzrl menu
Oksuruk icin bal zencefil falan yapsan? Ufakligin iyilesmesinr sevindim
Tek ogunle olurmu esracok sagliksiz. Spor guzel ama bukdr ac kalma
Hergun olmasi daha guzelm musait olab hergun yapiyo cnm
oyy gecmis olsun kuzuga. Sen ihlamur fln icde ona gecsin sutunden
Beni de yoruyor ama seviyorum :)
Ben yapıyorum normalde ama hastalıktan ara verdim bu hafta
Geçmiş olsun canım
Öyle canım onunda ara ara kötü oluyor ara ara iyi
Tam iyileşmedi ama bakalım uğraşıyoruz
Allah yardımcın olsun canım insan annesini daha cok yad ediyor böylemgunlerde hakları ödenmez gercektenSağol canım gece 5 te uyudum ateşi çıkmasın diye
Aynen canimAllah yardımcın olsun canım insan annesini daha cok yad ediyor böylemgunlerde hakları ödenmez gercekten
canim dusunme bebek isini. Inan ki aklindam cikardiginda bi bakmissin hamilesin. Stres cok etkiliyo hamilr kalmayi :) benimde oyle oldu ordan biliyorum
Oohhh gitsin kilolar
Guzel menu.ama bugun sporda gorcem burda
Hosgeldiiinnm nasilsin diyet nasil gidiyo
Gunaydin canim
Hadi bakalim ins. Guzel sonuclar olur
Kiz bu napmiscanim takimin toplamini almsak daha iyi plur cnku bi kalabaligiz adil olmaz :) haftaya cuma herkesin toplam ip atlama sayisina gore bakariz brinciye
Gunaydin abla menu guzel afiyet olsun
pes etme abla bnmde dun cok agriyodu bugun daha iyi
Çok yedim ama salata yedim
Inşallah bugün bende deli gibi spor yapmayı düşünüyorumama sen gerçekten çok iyi spor yapıyosun kaçamaksız 1 ay geçirsen 69un altına düşersin bence
Evet ama onu yemek bana artık ölüm gibi geliyo sabah sabah ağzımda büyüyo
Anamm benim bebeģim gelmişnapıyosun nasıl gidiyo görümceyle
Günaydın umarım çok güzel sonuçlarla dönersin :)
Buralar bildiğin gibi yeni arkadaşlar geldi bende iyiyim ama seni çok özledikCanim malesef diyet diye bişey kalmadı habire yiyiyorum
Bebeginnn geldiii
herşey yolunda ama sizi ve burayi çok özledim. Sen neler yapıyosun Esram nasıl gidiyo
yorgun uyandim spor yapayim acilirim dedim. acilmadim :))) yorgun spor da bi garip oldu. sen napiyon nasil gidiyoKizlarr kimsecikler yok muu ??
yorgun uyandim spor yapayim acilirim dedim. acilmadim :))) yorgun spor da bi garip oldu. sen napiyon nasil gidiyo
ben de yemekten bi saat sonra spor yapmıştım. ama yine de kolum bacağım zor tuttu. enerjikken spor daha zevkli. kimler var grupta tam olarak kaç kişi belli olmadı daha sanırım1 kahve yap kendine acilirsin cnm Iyi gidiyor benim bugun sporumuda yaptim hatta biraz boz zmanim var leslie 1 mil yapayim.diyorum buralara bakiniyorum kimsecikler yok gecen hafta daha azdik ama daha hareketliydi ben bisey anlamadm bu isten
Merhaba,nasılsınız?
Tmm cnm :) guzel spor yaptin bu hafta :)Kaptanım dün ki ip sayım 1800
Spor olarak 30 dk 3 km kosubandında tempolu yuruyus ( nasıl yorulduysam dalagım şişti indim valla :)
20 duvar şınavı
Neeeeaaa hemen geri don ozmanCanim malesef diyet diye bişey kalmadı habire yiyiyorum
Bebeginnn geldiii
herşey yolunda ama sizi ve burayi çok özledim. Sen neler yapıyosun Esram nasıl gidiyo
Menu guzel cnm. Sporda guzel. Bazen banada oluyo oyle halsiz bitkiiinnnsabah: 2 yumurta, bi kase sütlü yulaf
öğle : üç tane cevizli incir
akşam: birkaç köfte, salata, yoğurt
gece: şekersiz ihlamur icerim
bugun yarim saat cardio yaptim. 30*3,5=105 puanKanguru_
bugun spor yaparken aşırı zorlandım. hiç halim yoktu zorlana zorlana yaptimenerjik olmamaktan nefret ediyorum
iyiz cnm sen nasilsinMerhaba,nasılsınız?
Afiyet olsun canım.Iyi cnm sen nasilsin aksm yemegimi yiyorm bn
Bende iyi sayılır iki gündür pek bir keyfim yok.İçimden birşey yapmak gelmiyor.Tmm cnm :) guzel spor yaptin bu hafta :)
Neeeeaaa hemen geri don ozman
Menu guzel cnm. Sporda guzel. Bazen banada oluyo oyle halsiz bitkiiinnn
iyiz cnm sen nasilsin
guzel menu guzrl spor canim afiyet olsunBugunki menum
Kahvalti 11.00
2 yumurta 5 top peynirden 3 zeytin ceyrek kapya biber salatalik domates yesillik 3 tam ceviz iki kuru kayisi
Ara 15.30
yarim elma 1 cb sut 1 kasik cig kabak cekrd.
Aksam 17.45
50 gr kadar ciger 3 kasik kerviz yemegi
Yesil salata 2 kasik lor
3.5 lt su
1 turk kahvesi
1 kayisi cayi
tempolu yuruyus 40×2.5=100
Leslie 15×3=45
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?