- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Cok gzel cnm acikmiyorsa ideal bn oglnle aksam arasi ogun yapmadan yapamiyorumgünün menüsü
sabah iki yumurta, bi dilim peynir, beş civarı zeytin, bir dilim tam bugday ekmegi
öğle: sütlü turkkahve
aksam: pirasa yemegi, yogurt, salata, yarim dilim tam bugday ekmegi
2 litre su olur uyuyana kadar
bugun spor yapmadim. spor iki gunde bi yapiyorum. yarin yapicam :)))
ha bide gece sekersiz Ihlamur
Kızlar iyi geceler oğlan uyandı, ateş düşürücüsünü verdim oynuyor keyfi yerinde gibi nöbeti anneme devir ettim şimdi ben yatıcam, gündüz o uyudu, gece benim de öksürük ateş azıyor
merak etme cnm sen pes etmek istesende biz sana pes ettirmeyizinşallahbu sefer coook istiyorum istediğim kiloya inmeyi yaza kadar
Valla kiz harika ya yarin 7 8 bin fln olur o :)Oturdugum yerden ip atliuomusum gibi saymaya kalsam 6000 e gelemem masallaha valla
tmm cnm 70 yaziyorum ozmn. Sonra dusururz hedefiYani ilk hedefim 70 olmak isterseniz 70 yazın cunki 70den sonrası cok zor gidecek 2. Hedefim 65 olmak
Menu guzel cnmSabah ac karnına 1 bardk detoks suyu
1 kk peynir
2 zeytin
1 yumurtadan biberli omlet
1 tatlı ksgı visne rcl
1 dlm tmbgdy ekmgi
Domates sltlk biber
Ara kiraz sapı cayı 10 fındık
Oglen
3 ymk kasıgı taze fasulye
4 ymk kasıgı yogurtlu krvz
3 ymk kasıgı kdr salata
Ara yeslcay 6-7 fıstık
Aksm 17.45
1 kase ypgurt üzerine 1 kucuk eksi elma , kucuk yerli muzun yarısı 2 ymk kasıgı yulaf
2 litre su 3 kupa bitki cay içildi
Bugun ciddi manada agrılarım var kollarımda sanırım dunki duvar şınavından oldu ilk defa denedigim bi hareketti ondn spor pek yapabilecegimi sanmıyorum yaptıklarımı gece bitmeden yazarım
sabah cok az olmus ama gerisi guzrlİyi akşamlar kızlar
Bugün ki menüm
7.30 : 1 çk çörek otu yağı,1 sb su
8.15: 1 yk yoğurt
9.30 : 1 pkt form büsküvi
12.45: 6 yk tavuk sote , salata ve 1/2 kase yoğurt,1yk arnavut ciğeri,3 arnavut biberi
16.00 : 3 gün kurusu kayısı
18.45 : 6 yk kadar kabak yemeği,salata,1/2 dlm köy ekmeği
20.00 : 1 elma ve kayısılı form çay
Sıvılar: 2,5 lt su 3 e tamamlarım, şekersiz çay (4 b.ç.b),1 fincan sade kahve,1 fincan limonlu form çay
Menu guzrl sporda guzrl ama su hic icmenek olmamis abla yaSelam kizlar cok yogunum niyeyse yarinda sabah doktor sonra ev görmesi sonra misafirim gelecek kurabiye filan simdi yapacam yarin vaktim yok diye yarin aksam gelirim anca.
Menü:sabah;yumurta salatasi bol yesillikli tulum peyniri ceviz bir dilim ekmek
Aksam:mercimek corbasi yogurtlu brokoli kahve ictim gezmedeydik avm de hic su icemedim
Spor:9000 adim
Ip ziplama :150 ama ziplarim arada insallah sizler neler yaptiniz
Afiyet olsun cnm guzrl menuBugunun menusu
Kahvalti (11.00) 120 gr firinda ciger yanina boll yesillikli salata
Ara 15.30 1 turk kahvesi ceyrek mango 4 kasik yogurt
Aksam (18.30) 1 yumurta iki kasik haslanmis yesilmercimekli mevsim salata 2 kasik lor
3 lt su 1 brd cay
300 ip atlama
30 dk twmpolu yuruyus
Menüm
Ablama gitmiştim menümde malesef cisss var
Sabah
2 küçük salam
1 dilim peynir
1 salatalık
3 zeytin
2 y.k kuymak(mıhlama trabzon yöresel yemegi)
3 bardak çay
3 çatal menemen
Akşam
1kase pul biberli yoğurt
1 buçuk ekler 1 minik kurabiye
Senin menulerine bayiliyorum:)Bugünki Menüm:
Kahvalti (10:20):
2 yumurta
1 havuc + turp
beyaz peynir
7 zeytin
1 hurma, 1 mini kuru incir
1/2 cb findik
1 bardak süt
Aksam (19:00):
1 kase Bakliyatli corba (misir yarmasi, nohut)
Yogurdlu karnabahar kavurma
3lt su, ögleden Sonra yarim bardak az sütlü filtre kahve, yesil cay, bugünde Spor yokAma yarindan itibaren yürüyüse devam
Afiyet olsun cnm guzrl menugünün menüsü
sabah iki yumurta, bi dilim peynir, beş civarı zeytin, bir dilim tam bugday ekmegi
öğle: sütlü turkkahve
aksam: pirasa yemegi, yogurt, salata, yarim dilim tam bugday ekmegi
2 litre su olur uyuyana kadar
bugun spor yapmadim. spor iki gunde bi yapiyorum. yarin yapicam :)))
ha bide gece sekersiz Ihlamur
Oksuruk icin bal zencefil falan yapsan? Ufakligin iyilesmesinr sevindimKızlar iyi geceler oğlan uyandı, ateş düşürücüsünü verdim oynuyor keyfi yerinde gibi nöbeti anneme devir ettim şimdi ben yatıcam, gündüz o uyudu, gece benim de öksürük ateş azıyor
Tek ogunle olurmu esraMenüm
Kahvaltım yok unuttum
12.30
Tarhana çorbası
Fırında köfte
Yoğurt
Salata ( havuç mor lahana )
Közlenmiş patlıcan
Akşam yemeği yok. Açlıktan ölüyorum. Su 1.5 lt. Spor 1 saat tempolu yürüyüş. Ip 150 tane atlayabildim işyerindeKanguru_ yoğundum bugün kusura bakma
Hergun olmasi daha guzelm musait olab hergun yapiyo cnmbu arada kızlar siz her gün spor mu yapıyorsunuz?
oyy gecmis olsun kuzuga. Sen ihlamur fln icde ona gecsin sutundenBugün spor yok oğlum hasta olmak üzere yarın da misafirim var
canim şuan tatildeyim geç uyandığım için öyle. iş zamani sabah kahvalti oglen iki saatte bir ara öğün geç saatte yemek yiyorumCok gzel cnm acikmiyorsa ideal bn oglnle aksam arasi ogun yapmadan yapamiyorum
Olmaz kaptanım ama dün kahvaltımı evde unuttumTek ogunle olurmu esracok sagliksiz. Spor guzel ama bukdr ac kalma
Misafirin olmasına rağmen kaçamak yok süperMenum
Sabah
2 haslanmis yumurta
Peyjir
Zeytin
Cay
1 ck bal
Ogle
Yok
Ara
Turk kahvesi
Aksam
1 kase tavuk suyu corbasi
3 yk nohut suyundan yemedim
Yogurt
Salata
Spor yok malrsefmisafirim var
Su 2 lt
Menün sabahki bal disinda Cok güzel :) sabah kacta kahvalti yapiyorsun aksam kacta yiyorsun?Menum
Sabah
2 haslanmis yumurta
Peyjir
Zeytin
Cay
1 ck bal
Ogle
Yok
Ara
Turk kahvesi
Aksam
1 kase tavuk suyu corbasi
3 yk nohut suyundan yemedim
Yogurt
Salata
Spor yok malrsefmisafirim var
Su 2 lt
Nasılsın napıyosunherkese günaydinn
Gunaydın canımm. Sabahları bir cyksgı kadar bal yada recel verildigini biliyordum ben ama yanlısmıdır acabaMenün sabahki bal disinda Cok güzel :) sabah kacta kahvalti yapiyorsun aksam kacta yiyorsun?
Rakibem talihsizlikler üst üste gelmiş dün yoksa bukadar az yemekle metabolizmana da zarar bugun telafi edersin inşMenüm
Kahvaltım yok unuttum
12.30
Tarhana çorbası
Fırında köfte
Yoğurt
Salata ( havuç mor lahana )
Közlenmiş patlıcan
Akşam yemeği yok. Açlıktan ölüyorum. Su 1.5 lt. Spor 1 saat tempolu yürüyüş. Ip 150 tane atlayabildim işyerindeKanguru_ yoğundum bugün kusura bakma
Mecbur super olcak 79a inene kadar kacamak yok :)Olmaz kaptanım ama dün kahvaltımı evde unuttum
Misafirin olmasına rağmen kaçamak yok süper
saatleri hep inutuyorm yaMenün sabahki bal disinda Cok güzel :) sabah kacta kahvalti yapiyorsun aksam kacta yiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?