- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Iyiz cnm sen nasilsin?Iyi aksamlaar herkese, nasilsiniz?
bugün okulda cok Yogundu dersler sinavlar yanastigi icin, hic firsatim olmadi kusura bakmayin
Yaaa cocuklar hasta olunca oyle oluyoYok canım oğlum hastaya moralim bozuk
Keskek miiiBugünki Menü:
Uyaninca (6:30):
1 yumurta
Kahvalti (7:40):
cok az havuc
beyaz peynir
7 zeytin
1 hurma, 1 mini kuru incir
1/2 cb findik
Öglen: yok, okula yanimda bisey götürmeye firsat bulamadim
Aksam (18:30):
1 tabak keskek
Yarim kase yogurt
3 lt su olur yatana kadar, yarim saat tempolu yürüyüs, yesil cay az Sonra icicem belki kahve icerim
oooww kacamakli menuMenüm
Sabah:zwytin peynir ceviz roka salatasi cay yarim brötchen(kücük ekmekcikler)
Ara:türk kahvesi
Aksam:yogurtlu kereviz salatasi iki mercimek köftesi bol marul esliginde sehriye salatasi iki kasik bi tsne kahveli kurabiye
Su:2,5 litre
Spor :malesef
ya Ben karatay islenmemis ögütülmemis bakliyatlara izin veriyor diye biliyorum yanlis da biliyor olabilirimAnammm keskek miii keskek olurmuki yaa olursa ben bayılırım onaa
geçmiş olsun canimYok canım oğlum hastaya moralim bozuk
Karatay izin veriyoda bnmvbildigim keskek cok yagli oluyo :) seninki nasildibaktim simdi tekrar keskek tarifi bile var karatayin
Kaburga etini ve bugdayi haslayip blenderla cektip bide üstüne pulbiberli yag biraz icine hic yag girmiyo onun disindaKaratay izin veriyoda bnmvbildigim keskek cok yagli oluyo :) seninki nasildi
Spor skorlari
Cuma gunu
Rzgrece 78 puan
Huzurvermeyolunda 365 puan
pembebulut 100 puan
Ngy 104 puan
Seyhan 25 puan
Smygnc 80 puan
Cumartesi
Smygnc 120 puan
pembebulut5 100 puan
Deli ve cesur 289 puan
Huzurvermeyolunda 350
NGY 150 puan
Fattylamb 135 puan
Seyhan77 245
Pazar
Smygnc 121,5 puan
Huzurvermeyolunda 475
Fattylamb 135
NGY 90 puan
Elif 80 puan
Doksablar 75
Seyhan77 150
Deli ve cesur 222.8
Pazartesi.
Huzurverme yolunda 82 puan
NGY 75 puan
Sali
pembebulut5 75
Kizlar spor puanlarinizi yazin. Sonra ben unutmustum fln demeyin [
He oyleyse iyiymis canim :) benim bildigin cok yagli oluyo. Afiyet olsunKaburga etini ve bugdayi haslayip blenderla cektip bide üstüne pulbiberli yag biraz icine hic yag girmiyo onun disinda
Keskek neeeAnammm keskek miii keskek olurmuki yaa olursa ben bayılırım onaa
tesekkür ederim, bi dene öyle istersen Cok güzel oluyor :)He oyleyse iyiymis canim :) benim bildigin cok yagli oluyo. Afiyet olsun
Denicem cnm. :) benim bildigim cok kalorili oldugundan evde bugday bulundurmuyodum yapmam diye ama simdi yapcam. Hem madem karatay bugdaya izin veriyo pazar gunu oglumun dpgum gunu var ozaman bugday salatasi yaparimtesekkür ederim, bi dene öyle istersen Cok güzel oluyor :)
biliyosun karatay icin kalori'nin önemi yokDenicem cnm. :) benim bildigim cok kalorili oldugundan evde bugday bulundurmuyodum yapmam diye ama simdi yapcam. Hem madem karatay bugdaya izin veriyo pazar gunu oglumun dpgum gunu var ozaman bugday salatasi yaparim
karatay ne derse dpgdur :)biliyosun karatay icin kalori'nin önemi yokzeytinyagini caybardagindan iciyor, önemli olan hakiki besinleri tüketmek ve glisemik indeksinin düsük olmasi bugdayin 25 nohuttan bile daha düsük
afiyrt olsun canim. Yakin tarihr randrvu bulmada sevindimMenüm
Sabah kıymalı yumurta yağsız turp peynir zeytin (ekmek yok )
Öğle 4 çiğ köfte 1bardak ayran kendim yaptım
Çeyrek çiğ köfte lavaşı
Akşam
1tabak çorbr 1tabak karnabahar yemeği bol salata(ekmek yok )
Su 3 olacak spor yok bu hafata spor yapamadım kızlar cumauya randevu buldum gideceğim
Bende kararay yapmayı dusunuyorum ama nerden baslasaam bilemiyorum hiçbiliyosun karatay icin kalori'nin önemi yokzeytinyagini caybardagindan iciyor, önemli olan hakiki besinleri tüketmek ve glisemik indeksinin düsük olmasi bugdayin 25 nohuttan bile daha düsük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?