- 15 Eylül 2016
- 341
- 379
- 23
Süpersingünaydin herkeseee
gecen hafta: 87
Bu hafta 86.3
Fark: -700 g
spor yok kız çok az ama kaçamak yapmadım niye bilmiyorumCanım kacamak falan yapmadıysan sporuna dikkatettşysen neden olurki acaba tartı falan mı bozuk
inşallah kuşum yaHic moral bozmadan devam et cnm hemen dususe gecicekain eminim
Arti geldigin hafta izine ayrilirsin elifcim ona gore. Geldigindrn beri 1 ileri 3 geri oldug8n yerde duruyosunKanguru_ valla haftayada böyle gelirsem ağlarım herhalde
supersin cnm. P.tesi nende karataya baslicamgünaydin herkeseee
Bu hafta 86.3
Ama tartin yanlissa olmaz ki. Ucuza tartilar var 20 30 tl fln oyle bisey alsan?Tartım sürekli kilo mu değişik gösterdi 88.7 88 89
Ben 89 u kaale aldım çünkü sadece 2 gündür diyetteyim ama tartı moralimi bozdu değiştirme sanşım da yok
Eşim de tartıldı 100 kilo normalde 102 103 çıktı iş yerinde 100 çıkmış
Canım supersin hep böyle artarak gider inşgünaydin herkeseee
Bu hafta 86.3
Fazla üst üste tartılmamak lazım ve yerinden oynatmamak lazım tartıyı. Fayans gibi düz zeminlerde daha doğru sonuç alırsınızTartım sürekli kilo mu değişik gösterdi 88.7 88 89
Ben 89 u kaale aldım çünkü sadece 2 gündür diyetteyim ama tartı moralimi bozdu değiştirme sanşım da yok
Eşim de tartıldı 100 kilo normalde 102 103 çıktı iş yerinde 100 çıkmış
Bugun ben de başladım super doydum gercekten yemeklerin tadını aldım ekmeksizsupersin cnm. P.tesi nende karataya baslicam
Ben zaten ekmek yemiyorum cnm. Genelde 2 yiyorum zaten :)Bugun ben de başladım super doydum gercekten yemeklerin tadını aldım ekmeksiz
Cok gzel cnmgünaydin herkeseee
Bu hafta 86.3
Afiyet olsun cnm. Dondun mu artik nihayet ")Plastic klasiği dönsün artık di mi :) bin hafta bol sporla geçecek yaza bi şey kalmadı. Zaman kaybettim bu hafta
Klasik olarak menümü yazayım ki uyayım :)
Sabah : wasa
Cherry domates
Salatalık
Acı biber
Peynir
Ara : 1 elma
Öğlen: uyarsa yemek uymazsa çeçil peynirli salata ve yoğurt
Akşam : balık ızgara
Ve bol salata düşünüyorum
3 lt su içerim şu an 1,5 bitti
1 Türk kahvesi
1 ananaslı açaili yeşil çay
Akşam spora başlayayım istiyorum regl nihayet yeni oldum ilaç içmiştim geciktirdi, bu hafta burnunda faydası olur, hazır metom hızlıyken sporla kullanayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?